ONEMAN FOOD

Πλέον πατάς ΣουβLike και στα νότια προάστια

Το αγαπημένο ψητοπωλείο εξαπλώνεται με δύο νέα καταστήματα σε Βάρκιζα και Βουλιαγμένη.

Αρχικά, σε αυτό το site αγαπάμε τα λογοπαίγνια. Τα έχουμε πει, τα έχουμε γράψει. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, αγαπήσαμε το ΣουβLike πριν καν το επισκεφτούμε.

Διαβάστε περισσότερα

Άσε την Κοκό, στην Kiki (de Grèce) να πας και να φας την τηγανιά κοτόπουλο

Στην οδό Ηπίτου, υπάρχει ένα μαγαζί που κάνει το τρία σε ένα: Σου γεμίζει το μάτι, το στομάχι και το ποτήρι με κρασιά επιλεγμένα από την κάβα του.

Τις προάλλες, όταν έγραφα για τα μικρά μαγαζιά και την αυτού μεγαλειότητα τους στον κόσμο της διασκέδασης, άφησα στο τέλος ένα υστερόγραφο που εξυμνούσε εξίσου με εκείνα του ποτού, και τα αντίστοιχα μικρά μαγαζιά που σερβίρουν φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο πεϊνιρλί της Αθήνας φτιάχνεται σε αυτό το εργαστήριο

Κάθε μπουκιά του, μοιάζει με ολική απογείωση ουρανίσκου. Κάθε επίσκεψη στην Νέα Ιωνία μοιάζει με είσοδο στον παράδεισο του πεϊνιρλί.

Θυμάμαι όταν ακόμα πήγαινα σχολείο στην Γκράβα, κάτι μεγαλύτεροι με μηχανάκια να έρχονται με πεϊνιρλί και εμάς να μας τρέχουν τα σάλια. Θυμάμαι ζήτησα μια φορά από τον πατέρα μου να με πάει εκεί.

Διαβάστε περισσότερα

Τα Σερμπέτια είναι το 'μερακλώνω' σε γλυκό

Ήρθε η ώρα να τιμήσουμε όπως του αξίζει, το μαγαζί που μας έμαθε τι εστί μπισκοτόπιτα. Πάνω σε ένα κιλό παγωτό.

Απαράβατος άγραφος νόμος της ελληνικής πείνας είναι ότι το τραπέζι που σέβεται τα άδεια μπουκάλια σόδας που ανοίγει, πρέπει να κλείσει με γλυκό.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Burger Home βρήκαμε το καλύτερο burger σε όλη την Ήπειρο

Σαν βγεις στον πηγαιμό για τα Ιωάννινα, θα γευθείς φαγητό ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Το καλό με τα καλοκαιρινά ταξίδια και με τις στάσεις είναι ότι ανακαλύπτεις γαστρονομικούς θησαυρούς για τα πιο απίθανα μέρη.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Morris Brown φτιάχνει το καλύτερο handmade gelato που έχεις φάει

Το καλό παγωτό θέλει μεράκι, πάνφρεσκες πρώτες ύλες, παρεΐστικη ατμόσφαιρα και άπειρη φαντασία και ο Morris το ξέρει καλά αυτό.

Την καλή την gelateria την ξεχωρίζεις από τρία πράγματα. Πρώτο, όταν κάθεσαι μπροστά στην βιτρίνα της και γεμίζει με ορμόνες χαράς ο εγκέφαλός σου και η αδρεναλίνη σου να έχει βαρέσει ταβάνι επειδή δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Δεύτερο, μόλις βουτήξεις το κουταλάκι μέσα στο παγωτό να νιώθεις τους σιελογόνους αδένες σου να παθαίνουν υπερέκκριση από την αναμονή. Τρίτο, μόλις το παγωτό αγγίξει τον ουρανίσκο σου να κλείνεις τα μάτια και ανεπαίσθητα μουγκρητά να ξεφεύγουν από την ευχαρίστηση που νιώθεις.

Διαβάστε περισσότερα

Το IT έπεσε μικρό στη μαρμίτα της γεύσης

Τα συστατικά ενός σπουδαίου μενού εστιατορίου κρύβονται στην απλότητα των γεύσεων, την σύνθεση των αισθήσεων και την αγάπη των ανθρώπων για το φαγητό.

Σκέψου την εποχή που ήσουν παιδί. Τότε που κάθε τι που έφτανε στο πιάτο σου ήταν σε τόσο απλή και κατανοητή για το παιδικό σου μυαλό μορφή που δεν ασχολιόσουν και τόσο πολύ. Απλές γεύσεις παντρεμένες λιτά η μία με την άλλη. Ένα δροσερό κομμάτι καρπούζι, ένα απλό παγωτό βανίλια – σοκολάτα, η γεύση της πατάτας της τηγανητής ή ακόμα και του σάντουιτς με τα δύο υλικά και το μυρωδάτο βούτυρο.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10

Σινεμά

Berlinale: Ο αφρός

Το PopCode βρέθηκε στο φετινό Φεστιβάλ Βερολίνου και σου παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να κρατήσεις.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.