ΣΤΟ ΡΑΦΙ

Στο Assassin’s Creed τίποτα δεν είναι αληθινό και όλα επιτρέπονται

Ο δολοφόνος δεν γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Ταξιδεύει. Στο χρόνο.

Nothing is true, everything is permitted είναι η βασική αρχή, το ρητό της αδερφότητας των δολοφόνων, ή πιο απλά Assassins. Από τις 23 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμο το Assassin’s Creed Syndicate (PS4 και Xbox One, 19 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει στα PC) και μας καλεί για μία ακόμη φορά να ταξιδέψουμε στο χρόνο και να υπηρετήσουμε τις αξίες της brotherhood.

Διαβάστε περισσότερα

Το Endgame 2 είναι εδώ, 100.000 δολάρια περιμένουν να γίνουν δικά σου

Μετά το 'Endgame:Το Κάλεσμα' και το νικητή των 500.000 δολαρίων, το 'Endgame 2: Το Κλειδί του Ουρανού' έρχεται για να συνεχίσει την περιπέτεια με ακόμη ένα τεράστιο έπαθλο. Μπες στο παιχνίδι, το μέλλον είναι άγραφο!

Ποιος είπε ότι ένα βιβλίο δεν μπορεί να φέρει την επανάσταση; Το εκδοτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Endgame επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο και ένα έπαθλο 100.000 δολαρίων που περιμένει να γίνει δικό σου, αν φυσικά καταφέρεις να λύσεις το αίνιγμα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 18 καλύτερα εξώφυλλα του μήνα

Μια ματιά στα ωραιότερα εξώφυλλα που είδαμε τον Οκτώβριο, από τον "Martian" και το μπέικον μέχρι το whatsapp και το snapchat.

Στο ΟΝΕΜΑΝ αγαπάμε τα περιοδικά, και η ταυτότητα ενός περιοδικού είναι πρώτα και κύρια το εξώφυλλό του. Ευχάριστο λοιπόν το ότι πλέον βλέπουμε πιο ωραία εξώφυλλα από ποτέ, και είναι και ευκολότερο από ποτέ να φτάσουν σε εμάς ακόμα κι από τις πιο μακρινές χώρες. Μια φορά το μήνα, μαζεύουμε λοιπόν μερικά από τα ωραιότερα εξώφυλλα των περασμένων 4 εβδομάδων και τα ποστάρουμε εδώ για λίγο χάζεμα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγαπημένος μου δρόμος στη Monopoly

Οι δημοσιογράφοι του ONEMAN γιορτάζουν τα 80 χρόνια του εμβληματικού επιτραπέζιου παιχνιδιού και επιλέγουν την κάρτα που τους έκανε πλούσιους.

Όταν βλέπουμε τα παιχνίδια που μεγαλώσαμε να μεγαλώνουν νιώθουμε μία περίεργη ικανοποίηση και μία γλυκιά ευχαρίστηση.

Διαβάστε περισσότερα

Τα spy videogames που μας αγάπησαν. Και ορισμένα τ’ αγαπήσαμε κι εμείς

Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ και οι καλοί της μαθητές δεν ξεκουράζονται ποτέ.

Στον κινηματογράφο, δύο είναι πραγματικά οι κορυφαίοι πράκτορες/ κατάσκοποι: παγκοσμίως ο James Bond (θα γίνω για να σε κατακτήσω) και πανελληνίως ο τεράστιος Θου-Βου. Στα videogames, τίτλος Θου-Βου δεν υπάρχει και βρίσκω την αφορμή να δηλώσω τον αποτροπιασμό μου.

Διαβάστε περισσότερα

20 κείμενα-θησαυροί που μας αφήνει πίσω το Grantland

Για ένα μικρό διάστημα, ήταν ίσως η καλύτερη σελίδα στο ίντερνετ. Το Grantland μπορεί να έκλεισε μετά από 4 χρόνια, αλλά μερικές ιστορίες του θα μείνουν για πάντα.

Βρέθηκα για πρώτη φορά στο Grantland 5 μήνες αφότου άνοιξε. Έψαχνα να βρω πληροφορίες για έναν παίχτη του NFL και μέσα από μια περίεργη ακολουθία από links και αναζητήσεις προσγειώθηκα σε ένα περίεργο στόρι για έναν quarterback του Καναδικού πρωταθλήματος. Δεν τον είχα ξανακούσει, δε με ενδιέφερε το Καναδικό πρωτάθλημα φούτμπολ, γενικά δε με ένοιαζε καθόλου αυτό που διάβαζα αλλά δε μπορούσα να ξεκολλήσω.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Call of Duty, το καθήκον θα σε καλεί για μια ζωή

Η μαμά πατρίδα και ο μπαμπάς έθνος σε χρειάζονται. Η άρνηση τιμωρείται παραδειγματικά.

Στις 6 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το Call of Duty: Black Ops III (PC, PS4 και Xbox One η full, για PS3 και Xbox 360 θα βγει μια κομμένη multiplayer έκδοση), επιβεβαιώνοντας τη γνωστή ετήσια ρουτίνα. Το επερχόμενο COD υπόσχεται, ως συνήθως, φρέσκα κουλούρια, όμως εδώ στο OΝΕΜΑΝ σκεφτήκαμε να ασχοληθούμε με τα παλιότερα. Δεν τα λέμε μπαγιάτικα, πολύ απλά γιατί για την εποχή τους ήταν φρεσκότατα πολλά από αυτά και μας πρόσφεραν τεράστιες συγκινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.