ENTERTAINMENT

Βίντεο-μαγεία: Όταν η Lawrence είδε τον Depp ντυμένο Donald Trump

Δύο λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα που σίγουρα θα σου φτιάξουν την ημέρα και θα σε κάνουν να ερωτευθείς αυτό το κορίτσι. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Όταν ο Graham Norton κάλεσε στην εκπομπή του το παρορμητικό αυτό κορίτσι στο σόου του, σίγουρα δεν περίμενε ότι θα του χαρίσει το viral βιντεάκι της Κυριακής, αν όχι της εβδομάδας.

Μπορεί η Jennifer να έχει εκδηλώσει ήδη την απέχθειά της απέναντι στον υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ όμως, την αντίδρασή της στην εικόνα του Johnny Depp ως Donald Trump (τον υποδύθηκε για λογαριασμό του ιστότοπου Funny or Die), δεν την περίμενε ούτε ο ίδιος ο ηθοποιός που καθόταν δίπλα της σε όλη τη διάρκεια του σόου. Εκείνη, μία που τον είδε και μία που παραδέχθηκε ότι “Δεν θα πίστευα ποτέ μου ότι θα ήθελα να σκοτώσω τον Johnny Depp” και εκείνος της απάντησε κάπως μαγκωμένος ότι εντάξει, δεν την αδικεί.

Πριν πέσει το βίντεο, να πούμε ότι εν είδει σπόιλερ δεν σου αποκαλύπτουμε τόσην ώρα ότι το πιο juicy κομμάτι της αντίδρασης της Jennifer, δεν ήταν τα ένστικτα δολοφονίας της. Αλλά εντάξει μωρέ, αφού τώρα θα το δεις που θα το δεις.

 

Και τώρα, δράση!