WATCHLIST

Fantasy 'Game of Thrones': Η 5η αγωνιστική

Το ΟΝΕΜΑΝ έκανε το δικό του fantasy league για το 'Game of Thrones' και στην 5η αγωνιστική o Hodor μοίρασε πόνο.

Ο Χόντορ μας έκανε όλους να αρρωστήσουμε αυτή τη βδομάδα του 'Game of Thrones' και τους αντιπάλους των ΝΕΚΡΟΙ ΝΥΦΟΙ να κοπανάνε το κεφάλι τους στον τοίχο που έχασαν τέτοια ευκαιρία να πλησιάσουν την αρμάδα του Τζον Σνόου, σε μια βδομάδα που ο πάλαι ποτέ αφεντικό της Φρουράς προτίμησε να ξεκουραστεί σκοράροντας ένα χλιαρό τρίποντο. Όμως ο Χόντορ, με τη σπουδαία τραγική του μοίρα, που οδηγεί και στην ηρωική του έξοδο από τη σειρά, σκόραρε μόνος του παραπάνω πόντους από όσους οποιαδήποτε άλλη ομάδα μόνη της. Τα 28 “Χόντορ” που είπε τον φέρνουν ψηλά στις μεγάλες ατομικές επιδόσεις της χρονιάς, εκεί δίπλα στους Ντοθράκους που έκανε κάρβουνο η Ντενέρις και στην ανάσταση του Τζον.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Oscar Isaac χορεύει παραγγελιές

Μόλις ανακαλύψαμε το Twitter του μήνα. Και το ρίξαμε στο χορό κι εμείς.

Πόσο, πόσο χαιρόμαστε καμιά φορά που κάποιοι άνθρωποι έχουν παραπάνω χρόνο από τους υπόλοιπους.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 12 μεγάλες στρατηγικές κινήσεις του 'Game of Thrones'

Tι θα ήταν το 'Game of Thrones' χωρίς σχέδια, συνωμοσίες και μάχες;

Είχαμε χτες στο μεσημεριανό μία κουβέντα στη δουλειά με αφορμή την εξής ερώτηση του Καίσαρη. Ποιά είναι η ερώτηση του 'Game of Thrones'; (Η κουβέντα κατέληξε στις ερωτήσεις του LOST, αλλά αυτό το αφήνουμε για άλλη μέρα). Ο καθένας είχε τη δική του απάντηση - ή και καμία σε ορισμένες περιπτώσεις - αλλά η επικρατέστερη ήταν η “Ποιος θα επιβιώσει;”. Υποπτεύομαι πως ο καθένας από εσάς θα έχει τη δική του απάντηση να δώσει στον Καίσαρη (ότι προαιρείσθε στα σχόλια εννοείται), αλλά νομίζω πως εάν η ερώτηση ήταν τι είναι το Game of Thrones, οι περισσότεροι θα απαντούσαν πως πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν ο Shia LaBeouf σου κάνει ωτοστόπ

Έχουμε εγκαταλείψει την προσπάθεια να καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει με τον Shia LaBeouf, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του.

Από την τελευταία απόπειρα του Δημητρόπουλου να παρακολουθήσει τον βίο και πολιτεία του Shia LaBeouf, έχει κλειστεί σ ένα ανανσέρ στην Οξφόρδη για το #ELEVATE πρότζεκτ κι έχει παρακολουθήσει όλες του τις ταινίες επί ένα 24ωρο επί 3 μέρες για το #AllMyMovies, μαζί με όποιον έμπαινε στο Angelika Film Center της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε περισσότερα

Οι δημιουργοί του Game of Thrones σου ζητάνε συγνώμη για το τελευταίο επεισόδιο

Ο D.B. Weiss και ο David Benioff νιώθουν άσχημα για το τελευταίο επεισόδιο, αλλά όχι για τον λόγο που φαντάζεσαι.

Αν με κάποιον τρόπο κατάφερες να μείνεις ασυγκίνητος από το τελευταίο επεισόδιο, μπορείς να κάνεις παρέα με τους τον D.B. Weiss και τον David Benioff.

Διαβάστε περισσότερα

Game of Thrones: Ποιος είναι ο Night’s King;

Μπορεί να μάθαμε επιτέλους πώς φτιάχτηκαν οι White Walkers, αλλά ο αρχηγός τους παραμένει μυστήριος. Ή μήπως όχι και τόσο;

Έξι σεζόν μετά την πρώτη φορά που ακούσαμε τα λόγια των Stark “Winter is Coming” και μετά το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones, ο χειμώνας φαίνεται πως ήρθε και επισήμως.

Διαβάστε περισσότερα

Το γνωμικό ‘Όταν κλείνει μία πόρτα, ανοίγει μία άλλη’ μόλις απέκτησε καινούριο νόημα

Δεν ξέρουμε αν η αποσυναρμολόγηση των τελευταίων σκηνών του επεισοδίου ‘The Door’ είναι ο κατάλληλος τρόπος για να συνέλθουμε από χτες, αλλά θα την επιχειρήσουμε ανεξάρτητα.

Όταν τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, το Game of Thrones ξέρει να σου τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Σινεμά

Ο Luca Guadagnino για το ‘Call Me by Your Name’

Ο Ιταλός σκηνοθέτης μας αποκαλύπτει πώς γεννήθηκε η υποψήφια για 4 Όσκαρ ταινία, πώς ο γυμνός Ralph Fiennes ενέπνευσε τον James Ivory και γιατί θα ήθελε να σκηνοθετήσει τον James Woods.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.