ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Και τώρα η πρώτη μας γεύση από τη νέα σεζόν ‘Game of Thrones’

Τσέκαρε σκισμένα λάβαρα των Σταρκ, των Λάνιστερ και των Ταργκάρυεν για να μπεις σε κλίμα.

Δεν έχει καν σκηνές αλλά είναι εικόνες αρκετές για να μας εξιτάρουν και να μας ξαναβάλουν στο τριπάκι της προσμονής. Κάθε ένα από τα τρία μικρά teasers αφορά κι έναν από τους τρεις μεγαλύτερους οίκους στο σύμπαν της σειράς, τους Λάνιστερ, τους Σταρκ και, το καλύτερο όλων, τους Ταργκάρυεν. (Οι προσβολές που περνάνε σε αυτό το teaser είναι ο ορισμός του Ω ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ.)

Σκισμένα λάβαρα, μουντοί ουρανοί, και μια γενικότερη αίσθηση καταστροφικής μάχης που έχει αφήσει πίσω της διάλυση. Αχ, “Game of Thrones”, μας έχεις λείψει.

Είναι ταιριαστό ότι ακόμα τα πάντα βρίσκονται πίσω από ένα πέπλο μυστηρίου για την επερχόμενη 6η σεζόν, μιας και θα είναι η πρώτη που θα βγει προσπερνώντας τα βιβλία, κάνοντάς την μια κοινή εμπειρία ανακάλυψης για όλους τους θεατές. Ο Τζορτζ Μάρτιν αποκάλυψε πρόσφατα πως δεν θα προλάβει τα deadlines του και ουσιαστικά παραδέχτηκε πως πλέον τα βιβλία θα ακολουθούν τη σειρά.

Απόλαυσε λοιπόν τα καμμένα λάβαρα πάνω από το Γουέστερος-πεδίο της μάχης, όσο περιμένουμε για τις 24 Απριλίου και την πρεμιέρα της 6ης σεζόν.

 

 

 

Θυμίζουμε πως το ΗΒΟ έχει ανανεώσει τη σειρά για άλλους δύο κύκλους, πιθανώς τελευταίους αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όπως και νά’χει, για μια ακόμα χρονιά (και κάθε άλλη χρονιά για όσο υπάρχει η σειρά), θα έχουμε τα παραδοσιακά μας αναλυτικά recaps στο ΟΝΕΜΑΝ, αμέσως μετά την προβολή στην Ελλάδα από τα κανάλια της Nova.