ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όταν ο Shia LaBeouf σου κάνει ωτοστόπ

Έχουμε εγκαταλείψει την προσπάθεια να καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει με τον Shia LaBeouf, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του.

Από την τελευταία απόπειρα του Δημητρόπουλου να παρακολουθήσει τον βίο και πολιτεία του Shia LaBeouf, έχει κλειστεί σ ένα ανανσέρ στην Οξφόρδη για το #ELEVATE πρότζεκτ κι έχει παρακολουθήσει όλες του τις ταινίες επί ένα 24ωρο επί 3 μέρες για το #AllMyMovies, μαζί με όποιον έμπαινε στο Angelika Film Center της Νέας Υόρκης.

Η καινούρια performance art – όπως τις αποκαλεί όλες αυτές – δουλίτσα του, είναι να ποστάρει στο Twitter τις συντεταγμένες του και να πηγαίνουν όποιοι θέλουν να τον μαζεύουν και τον πηγαίνουν όπου θέλουν. Και το όνομα αυτού #TakeMeAnywhere.

Όπως είπε στο Vice, ο λόγος που το ξεκίνησε ήταν “να κάνει φίλους” και “να βρει το πραγματικό νόημα στη ζωή”. Ελπίζουμε να τον βοήθησαν σε αυτό οι πέντε καινούριοι φίλοι του, που τον βρήκαν πρώτοι στο Colorado.

Σύμφωνα με τους ίδιους, αποκαλούσε συνεχώς τον εαυτό του καθρέφτη και έλεγε πως, εάν ως καθρέφτης δείχνει μόνο το καλό, τότε θα δεχτεί και την αντανάκλασή του.

Το πρώτο άτομο ή γκρουπ που τον βρίσκει μπορεί να περάσει μαζί του όσες ώρες θέλει μέχρι να τον “απελευθερώσει”, αρκεί να μην τον δηλητηριάσουν. (Αυτό δε θα έπρεπε να εννοείται;)

Μια χαρά παρεάκι στήθηκε απ’ ότι βλέπουμε.