ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πόσο έτοιμος είσαι για το φινάλε του 5ου κύκλου του The Walking Dead;

Ναι, είσαι ο πιο τρελαμένος φαν του Rick, του Dixon και της Michonne εκεί έξω. Ή, τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζεσαι. Απόδειξε το απαντώντας σωστά -και εντελώς χωρίς γκουγκλάρισμα- στις παρακάτω ερωτήσεις.

Το 2ο μισό της 5ης σεζόν ξεκίνησε ‘θανατερά’ καλά και ‘ζωή σε λόγου μας’ αποτελεσματικά (είπαμε, ξανθές και Αφροαμερικάνοι δεν φτουράνε πολύ σε αυτό το σύμπαν). Συνέχισε με τη συμμορία, ‘τεντωμένη’ ψυχολογικά και σωματικά, να βρίσκει καταφύγιο στην -όνομα και πράγμα- Alexandria Safe Zone. Η ίδια ‘συμμορία’, ‘οικόσιτη’ πλέον αλλά -σε μεγάλο βαθμό- εντελώς απροσάρμοστη, που άρχισε γρήγορα να αναλαμβάνει κομβικές θέσεις στην κοινότητα. Και, ενίοτε, να ‘τρομοκρατεί’ παιδιά, να φλερτάρει με παντρεμένες γειτόνισσες και να ξυλοφορτώνει τους συζύγους τους.

Η πέμπτη σεζόν του The Walking Dead, προβάλλεται αποκλειστικά στο FOX κάθε Δευτέρα βράδυ στις 22:30, λίγες ώρες μετά την Αμερική. Μη χάσεις απόψε το εκρηκτικό finale σε ένα μοναδικό extended επεισόδιο! Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, hol και CYTA Hellas.

Το τέλος γράφεται σήμερα. Διαρκεί 90 λεπτά (με άλλα λόγια, πιο χορταστικό δεν γίνεται). Και κρύβει, όπως πάντα, εκπλήξεις. Παίζει να πεθαίνει ο Daryl, όπως υποστηρίζουν κάποιοι; (Ο ίδιος, πάντως, είπε στους φαν του να ‘φέρουν χαρτομάντιλα και να ετοιμαστούν να αρχίζουν να ουρλιάζουν στην tv τους’). Ή μήπως θα είναι Glenn που θα τον φάει η μαρμάγκα;

Τι θα γίνει με τον Rick; Θα τον δικαιώσουν (ο τύπος το άξιζε); Θα τον εξορίσουν; (ο τύπος το άξιζε αλλά είναι και ο μόνος γιατρός στην πιάτσα) Ή θα αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να δείξει σε όλους ποιοι κάνουν κουμάντο; (δηλαδή εκείνος και η Carol).

Και, το σημαντικότερο, οι Walkers θα μπουκάρουν τώρα μέσα στην Alexandria ή στον επόμενο κύκλο; Θα είναι οι απλοί ή οι ‘σταμπαρισμένοι’ με το αρχικό W; Και τι ακριβώς είπαμε ότι είναι το W;

Σε λίγο θα έχουμε τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε. Εντάξει, όχι όλες. Κάποιες. Γιατί είναι πολύ πιθανό οι περισσότερες να έρθουν στα επεισόδια του 6ου κύκλου που θα δούμε του χρόνου και πάλι από το FOX αμέσως μετά την Αμερική. Για την ώρα ας θυμηθούμε, μέσα από τις παρακάτω ερωτήσεις, τι έχει συμβεί ως τώρα.

Photo copyright ©AMC