ENTERTAINMENT

Ώρα να ξεχωρίσουν οι άνδρες από τα αγόρια

H Schweppes έφερε στην Ελλάδα τα αναψυκτικά που θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή εκείνων των ανδρών που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Σκέψου τα αναψυκτικά που έχεις συνηθίσει να πίνεις. Οκ. Mediocre που θα έλεγε και ο Imortan Joe στο Mad Max: Fury Road. Και τώρα σκέψου τα αναψυκτικά που θα ήθελες να πίνεις. Όχι απλά για να απολαμβάνεις ένα ωραίο αναψυκτικό αλλά και για να κάνεις το βήμα της ενηλικίωσης. Για να ξεχωρίσεις από τα αγόρια τριγύρω.

Οφείλω λοιπόν να σε ενημερώσω ότι η Schweppes έχει φέρει στην Ελλάδα 5 γεύσεις αναψυκτικών, 5 κορυφαία mixers, τα οποία μπορείς α) να απολαύσεις μόνα τους με λίγο πάγο στο ποτήρι ή β) να αναμίξεις σε διάφορους συνδυασμούς (αλκοολικούς και μη) που προτείνει η ίδια η Schweppes για να δώσεις στο καλοκαίρι σου ακριβώς τη δροσιά που χρειάζεται.

 

Το ότι η ιστορία των Schweppes ξεκινά πριν από 232 χρόνια από τον κύριο Jacob Schweppe είναι μία πληροφορία που σου δίνουμε απλά για να έχεις να λες με ύφος ιστορικού στην παρέα αφού θα έχεις πιει την πρώτη γουλιά αναψυκτικού.

Το ποιο από τα ακόλουθα 5 ταιριάζει πιο πολύ στις δικές σου γευστικές επιλογές, θα το κρίνεις εσύ:

INDIAN TONIC

Δημιουργήθηκε το 1870 και από τότε η απαράμιλλη γεύση του, με την ελαφριά πικρή επίγευση έχουν καθιερώσει ως δροσερό must τόσο μόνο του, όσο και σε κοκτέιλ.

Oneman says: Το μάθαμε παρέα με αλκοόλ. Η πικράδα του όμως παίζει και μόνη της μπάλα στον ουρανίσκο σου.

BITTER LEMON

H Schweppes Bitter Lemon είναι ένα αναψυκτικό που χαρίζει απρόσμενη αίσθηση δροσιάς. Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις φρέσκιες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και τη χαρακτηριστική πικρή επίγευση που αναζωογονεί το στόμα και τις αισθήσεις.

Oneman says: Έχει αυτή την πικράδα που σε συνδυασμό με το ανθρακικό σε ξεδιψά εκστατικά.

SODA WATER

Schweppes Soda Water τόσο απλό ως αναψυκτικό, κι όμως πριν από 232 χρόνια ο Jacob Schweppe, αφού παρατήρησε προσεκτικά την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά  νερά, αφιέρωσε τη ζωή του για να δημιουργήσει τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού.

Oneman says: Για όταν θελήσεις κάτι ανθρακούχο, χωρίς απαραίτητα κάποια έντονη άλλη γεύση.

GINGER ALE

H Schweppes Ginger Ale έχει καταγωγή από την Αμερική. Πρόκειται για ένα δροσιστικό αναψυκτικό με έντονο χαρακτήρα. Αποτελεί βασικό προϊόν της Schweppes από το 1870. 

Oneman says: Για τους λάτρεις του ginger και αυτής της παράδοσης που το συγκαταλέγει στα κλασικά αναψυκτικά.

MOJITO FLAVOR

Σας αρέσουν οι υπέροχες γεύσεις των cocktails αλλά δεν έχετε διάθεση να καταναλώσετε αλκοόλ; Η Schweppes σας προσκαλεί να γνωρίσετε ένα υπέροχο μη αλκοολούχο αναψυκτικό που έχει βασιστεί στη γεύση ενός από τα πιο αγαπημένα σας cocktails.  Μπορείτε πλέον να απολαύσετε το γευστικό συνδυασμό των αρωμάτων μέντας και lime χωρίς την προσθήκη αλκοόλ. Η Schweppes επέλεξε και ανάμειξε για εσάς τα πιο εκλεκτά συστατικά για να σας προσφέρει τη δυνατότητα να γευτείτε ένα απολαυστικό cocktail. Κάντε την κάθε στιγμή μοναδική με το φανταστικό Schweppes με γεύση Mojito. Τo πρωτοποριακό αναψυκτικό Schweppes με γεύση Μojito μπορείτε να απολαύσετε απλά παγωμένο, ή σε συνδυασμό με εξεζητημένα υλικά δημιουργώντας απολαυστικά cocktails και mocktails. Σκεφτήκαμε, πειραματιστήκαμε, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τις παρακάτω συνταγές. Δοκιμάστε τες και ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό καλοκαίρι!

Oneman says: Ένα κανονικό Mojito δεν είναι για όλες τις ώρες. Το Schweppes με γεύση Mojito σού δίνει όλη τη γεύση του καλοκαιριού κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Διάλεξε λοιπόν τη δική σου αγαπημένη γεύση Schweppes και ξεκίνα το καλοκαίρι σου.