MEN'S ONLY

Πώς θα αποτοξινώσεις φυσικά τον οργανισμό σου

Ο δρόμος για καλύτερη υγεία και βελτιωμένη φυσική κατάσταση δεν είναι ούτε μακρύς ούτε δύσβατος. Αρκεί να ακολουθήσεις τα σωστά πρώτα βήματα.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει από γιατρούς και διαιτολόγους τις λέξεις 'οξειδωτικό στρες'. Οι περισσότεροι από εμάς τις έχουν ακούσει, αλλά οκτώ στους δέκα δεν ξέρουν τι σημαίνουν. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια πολύ σημαντική ένδειξη που πολλές φορές είναι υπεύθυνη για σοβαρές ασθένειες.

Διαβάστε περισσότερα

21 ατάκες που είναι πολύ νωρίς να (της) πεις

Ναι, το 'σ αγαπώ' φιγουράρει πρώτο στη λίστα. Και ναι, μπορείς να προετοιμαστείς για blackjack στο savoir vivre των σχέσεων που ακόμα δεν έχουν προλάβει να γίνουν σχέσεις.

Ακριβώς όπως συμβαίνει με τα κουλουράκια που μόλις βγήκαν από το φούρνο, οι καινούριες γνωριμίες θέλουν το χρόνο τους. Και μεγάλη προσοχή στη διαχείριση.

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη γράμμωση, λιγότερο λίπος, πάντα χωρίς όργανα

Μια προπόνηση πολύ υψηλής έντασης με δύσκολες τεχνικές, για γρήγορα αποτελέσματα.

Όλες οι ασκήσεις είναι συνδυαστικές και η τεχνική τους σχετικά δύσκολη. Γι αυτό το λόγο, πριν ξεκινήσεις να εκτελείς το πρόγραμμα, είναι σημαντικό να μάθεις σωστά την τεχνική τους.

Διαβάστε περισσότερα

Memphis Grizzlies: Οι 'Αρκούδες' του Φάβιου του Μελητή

Ένας συντηρητικός δικτάτορας και η πιο αντιεμπορική ομάδα του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ έχουν πολύ βασικά κοινά χαρακτηριστικά.

Ο χαρακτηρισμός 'φάβας' χρησιμοποιείται ως λαϊκή αργκό. Συνήθως, σε ανταγωνιστικά επιτραπέζια παίγνια, όπως είναι το τάβλι, στο οποίο ο ένας από τους δύο αντιπάλους, χωρίς να έχει την τακτική ή την επιδεξιότητα που απαιτείται, συνεχίζει να φέρνει στο ζάρι συναπτά ό,τι θέλει και ό,τι χρειάζεται. Είναι κάποιος αδέξιος που επαφίεται στην τύχη για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και αυτή δεν τον προδίδει, είτε χρησιμοποιεί μία τελείως αντιτουριστική τακτική, που ακροβατεί ανάμεσα σε αυτό που είναι κανόνας που θέτει τη λογική βάση, η οποία με κάποιον τρόπο δουλεύει ξανά και ξανά, αλλά που δεν πρόκειται για κάτι που μπορεί να λογιστεί ως θέσφατο, διότι δουλεύει μόνο για εκείνον.

Διαβάστε περισσότερα

Η σημασία του να είναι κανείς Πανιώνιος

Ένα γράμμα από και προς την πλατεία, που αυτές τις μέρες ζει τις μέρες του φωτός.

Σε παρέες εκτός συνόρων (Νέας Σμύρνης) ακούω καμιά φορά “Πανιώνιος; Πώς σου ‘ρθε; Μένεις στη Νέα Σμύρνη ε;”. Κάθε τέτοια φορά θέλω να κάνω εκείνη την γκριμάτσα του Γιώργου Αρμένη από το 'Όλα είναι δρόμος' και να πω: “Που να σου εξηγώ...”.

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε σνακ για όσους γυμνάζονται

Τι μπορείς να τρως πριν και μετά την προπόνηση αλλά και ανάμεσα στα γεύματα της μέρας.

Η 'καλή διατροφή' δεν είναι κάτι ακατόρθωτο, ούτε κάτι που απαιτεί ιδιαίτερες θυσίες. Στην πραγματικότητα, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να προγραμματίσεις καλύτερα τα γεύματά σου.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί δεν έχει οργασμό

Spoiler Alert: Στο παρόν κείμενο θα βρεις απαντήσεις που μάλλον δεν περίμενες και που σίγουρα δεν θα σου αρέσουν καθόλου.

Όταν πριν από αρκετό καιρό μία μέρα σαν και τη σημερινή καλή ώρα, μιλούσαμε μαζί για την μακροχρόνια σχέση και συμφωνούσαμε (ελπίζω) ότι θέλει και κόπο και τρόπο, στον τομέα σεξ, αν θυμάσαι καλά, ήμουν κατηγορηματική. Μία σχέση δεν στέκεται στο χρόνο χωρίς ενεργή σεξουαλική ζωή. Όσο καλά και αν μαγειρεύει(ς). Όση εμπιστοσύνη και αν έχετε ο ένας στον άλλο. Όσο και αν τα βρίσκετε με τα του σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.