MEN'S ONLY

Memphis Grizzlies: Οι 'Αρκούδες' του Φάβιου του Μελητή

Ένας συντηρητικός δικτάτορας και η πιο αντιεμπορική ομάδα του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ έχουν πολύ βασικά κοινά χαρακτηριστικά.

Ο χαρακτηρισμός 'φάβας' χρησιμοποιείται ως λαϊκή αργκό. Συνήθως, σε ανταγωνιστικά επιτραπέζια παίγνια, όπως είναι το τάβλι, στο οποίο ο ένας από τους δύο αντιπάλους, χωρίς να έχει την τακτική ή την επιδεξιότητα που απαιτείται, συνεχίζει να φέρνει στο ζάρι συναπτά ό,τι θέλει και ό,τι χρειάζεται. Είναι κάποιος αδέξιος που επαφίεται στην τύχη για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και αυτή δεν τον προδίδει, είτε χρησιμοποιεί μία τελείως αντιτουριστική τακτική, που ακροβατεί ανάμεσα σε αυτό που είναι κανόνας που θέτει τη λογική βάση, η οποία με κάποιον τρόπο δουλεύει ξανά και ξανά, αλλά που δεν πρόκειται για κάτι που μπορεί να λογιστεί ως θέσφατο, διότι δουλεύει μόνο για εκείνον.

Διαβάστε περισσότερα

Η σημασία του να είναι κανείς Πανιώνιος

Ένα γράμμα από και προς την πλατεία, που αυτές τις μέρες ζει τις μέρες του φωτός.

Σε παρέες εκτός συνόρων (Νέας Σμύρνης) ακούω καμιά φορά “Πανιώνιος; Πώς σου ‘ρθε; Μένεις στη Νέα Σμύρνη ε;”. Κάθε τέτοια φορά θέλω να κάνω εκείνη την γκριμάτσα του Γιώργου Αρμένη από το 'Όλα είναι δρόμος' και να πω: “Που να σου εξηγώ...”.

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε σνακ για όσους γυμνάζονται

Τι μπορείς να τρως πριν και μετά την προπόνηση αλλά και ανάμεσα στα γεύματα της μέρας.

Η 'καλή διατροφή' δεν είναι κάτι ακατόρθωτο, ούτε κάτι που απαιτεί ιδιαίτερες θυσίες. Στην πραγματικότητα, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να προγραμματίσεις καλύτερα τα γεύματά σου.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί δεν έχει οργασμό

Spoiler Alert: Στο παρόν κείμενο θα βρεις απαντήσεις που μάλλον δεν περίμενες και που σίγουρα δεν θα σου αρέσουν καθόλου.

Όταν πριν από αρκετό καιρό μία μέρα σαν και τη σημερινή καλή ώρα, μιλούσαμε μαζί για την μακροχρόνια σχέση και συμφωνούσαμε (ελπίζω) ότι θέλει και κόπο και τρόπο, στον τομέα σεξ, αν θυμάσαι καλά, ήμουν κατηγορηματική. Μία σχέση δεν στέκεται στο χρόνο χωρίς ενεργή σεξουαλική ζωή. Όσο καλά και αν μαγειρεύει(ς). Όση εμπιστοσύνη και αν έχετε ο ένας στον άλλο. Όσο και αν τα βρίσκετε με τα του σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα

Κλάμα μόνο: ο Πίτερ Κράουτς έκανε πάλι το ρομπότ

Ο πιο υπέροχα άμπαλος πανηγυρισμός στον πλανήτη έκανε μια τελευταία εμφάνιση.

Πώς θα κάψεις λίπος και θα γραμμωθείς χωρίς όργανα

Μια διαλειμματική αερόβια προπόνηση υψηλής έντασης που μπορείς να την κάνεις παντού, ακόμα και στο σπίτι.

Αυτήν την εβδομάδα θα συνεχίσουμε την λογική των προηγούμενων προπονήσεων, με προγράμματα που μπορούν να εκτελεστούν και στο σπίτι. Η διαφορά στη συγκεκριμένη ρουτίνα είναι ότι θα δουλέψουμε αερόβια διαλειμματικά. Οι 8 ασκήσεις που παρουσιάζονται αποτελούν κομμάτι αερόβιας άσκησης που μπορεί να αναπληρώσει πολύ πιο αποτελεσματικά άλλες αερόβιες ασκήσεις, όπως ο διάδρομος η το ποδήλατο.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιβίωσης στο Escape Room

Ο στόχος είναι ένας: να βγεις από εκεί μέσα. Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος θα σε βάλει στο σωστό δρόμο για να το καταφέρεις.

Ο game master μιλάει, αλλά δεν ακούς. Είσαι από αυτούς που δεν διαβάζουν ποτέ τις οδηγίες χρήσεως. Εκ πεποιθήσεως, γιατί έλα μωρέ τώρα τι να μας πουν αυτοί. Είσαι επίσης από αυτούς που δεν μπορούν να συναρμολογήσουν ούτε το χοτ-ντογκ από τα ΙΚΕΑ, αλλά εντάξει, τουλάχιστον είσαι περήφανος.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.