MEN'S ONLY

Οι αγορίστικες υποσχέσεις που δεν κρατήσαμε

Οι αγώνες στο γήπεδο και οι διακοπές τα καλοκαίρια που πηγαίνουμε πλέον (μόνο) με την κοπέλα μας.

''Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες'', δεν φωνάζαμε μαζί πριν κάμποσα χρόνια με περισσότερο πάθος από το ''σήκωσέ το το γαμημένο δεν μπορώ να περιμένω''; Τι συνέβη στο μεσοδιάστημα και όχι μόνο απαρνηθήκαμε, εύλογα, το πρώτο, αλλά ζητάμε σχεδόν άδεια από την 'x Μαίρη' για να φωνάξουμε το δεύτερο;

Διαβάστε περισσότερα

8 ψέματα που ενδεχομένως σου πει στο πρώτο σας ραντεβού

Όσο old fashioned και αν διαβάζεται το 'κράτα και μικρό καλάθι' σε κάποιες περιπτώσεις είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Και cheers.

Σε έναν ιδανικό κόσμο που δεν θα είχε γνωρίσει και αναγνωρίσει τους καταραμένους συγγραφείς, τώρα το κείμενο θα μπορούσε να ξεκινήσει κάπως έτσι: '"Ας μιλήσουμε λίγο για την ειλικρίνεια", είπε και ήπιε μία ακόμη γουλιά από το πέμπτο ποτό του'.

Διαβάστε περισσότερα

Η σκάλα που θα ανεβάσει το επίπεδο της προπόνησής σου

Με 10 λεπτά άσκησης τη μέρα, η σκάλα προπόνησης θα βελτιώσει την ευκινησία, την ταχύτητα και τον συντονισμό των μυών σου. Ανέβα.

Το σημερινό θέμα διαφέρει από τα προηγούμενα κλασικά προγράμματα προπόνησης. Σήμερα θα σου παρουσιάσω ένα εξάρτημα προπόνησης που δεν χρησιμοποιείται στα γυμναστήρια, αλλά το χρησιμοποιούν πολλοί γυμναστές στους αθλητές τους για να αναπτύξουν την νευρομυϊκή συναρμογή.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος θα μάθει λίγη μπαλίτσα στον Στεφ Κάρι;

Όλοι κρύβουμε έναν κόουτς μέσα μας. Κι αυτή η διαφήμιση δεν κρύβει ότι το γνωρίζει.

Είναι γνωστά πράγματα αυτά στην Ελλάδα. Όλοι μας είμαστε προπονητές της εξέδρας και του καναπέ. Πιστεύουμε ότι ξέρουμε καλύτερα απ' όλους τι πρέπει να κάνει ο προπονητής, πώς πρέπει να σουτάρει ο παίκτης και ποιος πρέπει να πάρει την κρίσιμη φάση πάνω του.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί το Champions League του μπάσκετ είναι με διαφορά η πιο τρολ διοργάνωση

Το τουρνουά που δεν έχει σχεδόν κανένα πρωταθλητή, μας διασκεδάζει με τα πάντα, εκτός απ’ το ίδιο το μπάσκετ.

Ειλικρινά, αυτό το άρθρο θα μπορούσε να έχει έκταση μόνο δυο σειρές. Να γράψω απλά “το μπάσκετ έχει διοργάνωση που τη λένε Champions League και δεν παίζει σχεδόν κανένας πρωταθλητής, τουλάχιστον καμίας σοβαρής μπασκετικά χώρας”, να το δημοσιεύσω, να συμφωνήσετε όλοι, να γελάσουμε και να συνεχίσουμε τις ζωές μας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πέντε μεγαλύτεροι μύθοι για τη διατροφή σήμερα

Μερικές αλήθειες για το γάλα, το λάδι, τις πρωτεΐνες, τα 'υγιεινά τρόφιμα' και τα κιλά σου.

Η διατροφή μας χαρακτηρίζεται συλλογικά από πολλούς μύθους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι απαντούν σε επιστημονικές μελέτες ότι τρώνε υγιεινά, την ίδια στιγμή τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι σχεδόν δύο στους τρεις ενήλικες και ένα στα δύο παιδιά είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο αβάσταχτος παραλογισμός του 'συγκατοικούμε ή χωρίζουμε';

Δεν υπάρχει λόγος η συγκατοίκηση με την κοπέλα σου να είναι ένα ακόμα milestone πριν το θάνατο.

Το 'συγκατοικούμε ή χωρίζουμε' είναι η πιο παράλογη ατάκα που (συνεχίζει να) χρησιμοποιεί το ανθρώπινο είδος μετά τα 'ήξεις αφήξεις' της Πυθίας. Δεν την χρησιμοποιεί μόνο το ένα μέλος ενός ζευγαριού απευθυνόμενο στο άλλο, αλλά και κάθε μέλος του ζευγαριού χωριστά όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της απόφασής του στους φίλους του.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.