FITNESS

Η προπόνηση ξεκινάει στα μαγαζιά

Εδώ δηλαδή. Κάναμε μια λίστα με αυτά που χρειάζεσαι, συζητήσαμε λίγο τα τι και πως και βάλαμε μερικές προτάσεις. Ένα ευχαριστώ αρκεί.

Η προπόνηση ξεκινάει στα μαγαζιά. Εκεί που ψωνίζουν ρούχα. Για λόγους που έχουν να κάνουν από την ψυχολογία μέχρι το καθαρά πρακτικό κομμάτι. Μία φόρμα ας πούμε παίζει και στα δύο. Ένα ζευγάρι παπούτσια είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας αφού έχει να κάνει με το στιλ (τα περισσότερα αθλητικά κάνουν). Και κάποια όπως η τσάντα έχουν να κάνουν περισσότερο με το δεύτερο. Εμείς τα μαζέψαμε όλα εδώ μαζί με μικρές παρατηρήσεις για το στιλ και τα συνδυάσαμε με προτάσεις αγοράς.

Φόρμα

Βασικό. Έχεις δει κάτι τύπους που έρχονται στο γυμναστήριο με φόρμα ΑΟ Μίλωνας, ή κάτι earthly καφετιές που τις έχουν από τη δεκαετία του ‘90. Κανείς δεν πρόκειται να σε πάρει στα σοβαρά όταν βλέπει ό,τι έχεις να πας γυμναστήριο μία δεκαετία και πρώτος ο γυμναστής σου. Ή το χρώμα πρέπει να είναι επίκαιρο, ή το σχέδιο ή κάτι τέλος πάντων.

 

Βερμούδα

Η βερμούδα για μένα είναι πιο απαραίτητη από τη φόρμα αρκεί να μένεις κοντά στο γυμναστήριο ή να έχεις όρεξη να αλλάξεις. Είναι πιο άνετη, δείχνει καλύτερα πάνω σου, δεν τραβιέται. Εδώ αντίθετα με τη φόρμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι σου έρθει στο κεφάλι, από βερμούδες αθλητικές μέχρι cargo shorts αφού στην ουσία το εύρος της κίνησης δεν είναι πολύ μεγάλο (σ.τ.μ. διάδρομο και ελεύθερο κάνεις).

Λάστιχο

Αγόρασε ένα για τη αποθεραπεία στο τέλος, θα με θυμηθείς. Το γυμναστήριο μου για παράδειγμα δεν έχει (αν έχεις το θεό σου).

Παγούρι

Ναι παγούρι. Με με φίλτρο για να σταματήσεις να πίνεις από τα πλαστικά

Γαντάκια

Βοηθάνε. Και προστατεύουν. Απλά διάλεξε κάτι διακριτικό να μην είσαι σαν τον Ρόκι τον Μπαλμπόα

Κάλτσες

Μάυρες, κοντές, τέλος.

 

Τσάντα

Εξαρτάται από το συνολικότερο σχεδιασμό. Αν είσαι κοντά και φοράς cargo shorts μπορείς να βάλεις αρκετά πράγματα στην τσέπη και την πετσέτα στο χέρι. Αν είσαι μακριά από το γυμναστήριο θες τουλάχιστον ένα string bag για τα απαραίτητα. Κατά τη γνώμη μου η τελευταία λύση είναι η καλύτερη. Να έχεις δηλαδή ένα μικρό τσαντάκι για να έχεις επιλογές.

Παπούτσια

Ένα σωστό ζευγάρι παπούτσια ολοκληρώνει καλύτερα το στιλ σου. Θέλω να πω, και με σταράκια μπορείς να πας στο γυμναστήριο αλλά ας είμαστε σοβαροί. Στο κάτω κάτω αν παρακολουθείς αυτή τη στήλη έχει πολύ δουλειά και εκτός γυμναστηρίου οπότε πάρε ένα που θα μείνει. Ένα καλό running παπούτσι είναι η ιδανική επιλογή.

 

Μπλούζα

Πάλι μπορείς να φορέσεις ότι θες, από πόλο μπλουζάκια (σ.σ. προσωπικά αγαπημένα) μέχρι μπλούζες με στάμπες, λευκά t-shirt, smart t-shirt, μέχρι και τιραντέ φανελάκια. Μπορώ να φανταστώ δηλαδή το στιλ cargo βερμούδα, τιραντέ φανελάκι αλλά στο γυμναστήριο της γειτονιάς μάλλον θα είσαι ο δακτυλοδεικτούμενος. Διάλεξε κάτι λευκό, αθλητικό, όχι ιδιαίτερα φανταχτερό. Γνώμη μου έτσι.

 

Ζακέτα

Mπορεί να σου χρειαστεί αντί για μπουφάν, μπορεί να σου χρειαστεί αντί για πετσέτα, μπορεί να σου χρειαστεί αντί για τσάντα. Εδώ μπορείς να κάνεις το κάτι παραπάνω σε στάμπες και χρώματα αφού δεν την φοράς όλη την ώρα πάνω σου ούτε χρειάζεται να ταιριάζει τέλεια με τα υπόλοιπα.