FITNESS

Pimp your energy: Τα προϊόντα που θα σου δώσουν ώθηση

Γιορτές, τέλος. Οκνηρία, τέλος. Ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε τους τόνους από το «λιώσιμο» των διακοπών. Όχι τίποτα άλλο: Summer is coming.

Μιας και το μέτρημα μέχρι την τάδε αργία ή τη δείνα εποχή έχει γίνει πλέον πιο εμμονικό και από εκείνο των ψήφων στις επερχόμενες εκλογές, θα ήταν τουλάχιστον ντροπή μας να μη σε ενημερώσουμε ότι απομένουν μόλις 140 ημέρες μέχρι το καλοκαίρι.

Ορθώς σκέφτεσαι. Τη βάψαμε.

 

«Να κάναμε ένα τάμα;» Έλα, όχι ηττοπάθειες. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ανακτήσεις τη φυσική σου κατάσταση ή να αποκτήσεις εκείνη των ονείρων σου και να ενδυναμώσεις τον οργανισμό σου. Πέρα από τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή, οφείλεις να δώσεις σημασία στην υγεία σου. Λύσεις για αυτό, υπάρχουν πολλές. Μερικές από αυτές, βρίσκονται συμπυκνωμένες σε διάφορα μπουκαλάκια συμπληρωμάτων διατροφής του online φαρμακείου Arnica.gr και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές (ενίοτε υφίστανται και κάποια έκπτωση). Συμπληρώματα με χαρακτηριστική, τη δυνατότητα να σου εξασφαλίσουν από έναν καλό ύπνο μέχρι ένα καλό «ξύπνιο» στο πλευρό της αγαπημένης σου και να σου χαρίσουν ένα δυναμικό 24ωρο. Ενδεικτικά σου αναφέρουμε μερικά που με λίγο νερό και «άσπρο πάτο!» αυξάνεις τις πιθανότητες μέσα στους επόμενους μήνες να δεις και «άσπρη μέρα».

Για να επαναφέρεις τα φυσιολογικά επίπεδα του μεταβολισμού…

 

Εμπιστεύσου το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Life-extension και επίλεξε Complete B-Complex.

Γιατί αυτό: Αρκεί αν αναφέρουμε ότι σύμφωνα με έρευνες τα συμπληρώματα της εν λόγω μάρκας φαίνεται να επιβραδύνουν ή ακόμα και να αντιστρέφουν τη διαδικασία της γήρανσης, αλλά και στην αντιμετώπιση και καταπολέμηση θανατηφόρων ασθενειών που επιφέρει το γήρας, όπως οι καρδιοπάθειες, τα εγκεφαλικά ή η νόσος Alzheimer.

Το σύνθημα είναι ένα: «Μεταβολισμός! Ακμαιότατος».

Για να διώξεις το στρες…

 

Εμπιστεύσου τους Γάλλους και δοκίμασε Arkocaps Ροδιόλα.

Γιατί αυτό: Η χρυσή ρίζα (Rhodiola, Rhodiola rosea) έχει κατηγοριοποιηθεί ως προσαρμογόνο από Ρώσους ερευνητές, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι έχει την ικανότητα να αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορα είδη στρες. Κατέχει επίσης ιδιότητες που βοηθούν την αντιμετώπιση καθημερινών καταστάσεων.

Η φάση είναι: «Ελλάς-Γαλλιά συμμαχία» στο στρες.

Για να ενισχύσεις την άμυνα του οργανισμού…

 

Δώσε μία ευκαιρία στο Ω-3 της  Minami Nutrition.

Γιατί σε αυτό: Οι λόγοι για να το κάνεις είναι οι εξής: Περιέχουν μέχρι και 90 – 95% καθαρό Ωμέγα-3 ανά κάψουλα, ούτως ώστε να χρειάζεται μόνο μία κάψουλα την ημέρα, PCB, διοξίνες και τα βαρέα μέταλλα είναι κάτω από το όριο ανίχνευσης προσφέροντας την υψηλότερη δυνατή καθαρότητα. Σε αυτό το επίπεδο της καθαρότητας και την φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση της παραγωγής απονεμήθηκε το πιστοποιητικό EMAS, το υψηλότερο ευρωπαϊκά πρότυπο. Στην διαδικασία καθαρισμού τωνο ιχθυέλαιων, η Minami Nutrtion δεν χρησιμοποιεί χημικά διαλυτικά, ενώ πραγματοποιεί την εκχύλιση σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της έχει αποδειχθεί επιστημονικά από κορυφαίους ερευνητές σε όλο τον κόσμο.

Τύπου: «Υγεία από το Α έως το Ω3».

Για να επανέλθεις από τις κραιπάλες του ποτού…

 

Μπες στη λογική του Doctor’s Formulas -μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένη από γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Γιατί αυτή: Αποτελείται από 12 διαφορετικές φυτικές συνταγές που καθεμία στοχεύει στη λύση κοινών προβλημάτων υγείας. Για να καταπραΰνεις το ταλαιπωρημένο συκώτι σου λοιπόν, δοκίμασε μερικά από τα εν λόγω χαπάκια.

Η λογική είναι: «Πίνω και σας δίνω».

Για να ανεβάσεις ταχύτητες στο σύστημα…

 

Οι πολυβιταμίνες της LAMBERTS ίσως είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Γιατί αυτές:  Η 20ετής εμπειρία της εταιρείας εγγυάται ότι η κατάποση των προϊόντων της θα ενισχύσει τη ζωτικότητα του οργανισμού σου, χαρίζοντάς σου όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις σε μία άσκηση. Και να δώσεις σε αυτήν το 100% σου.

Δες το και αλλιώς: Η Liverpool έχει Rickie Lambert για τόνωση. Εσύ, Lambert σκέτο.

Για να τονώσεις το ανοσοποιητικό…

 

Παίξε λίγο με Charak και δοκίμασε τη θεραπευτική της αγιουβέρδα.

Γιατί αυτή: Να σημειώσουμε εδώ, ότι η ιατρική της Αγιουβέρδα, πιστεύεται ότι είναι το αρχαιότερο θεραπευτικό σύστημα στον κόσμο, προγενέστερη ακόμα και της κινέζικης ιατρικής. Αυτή την μακροχρόνια φυτοθεραπευτική γνώση, μεταφέρουν τα προϊόντα της Charak, αποτελούμενα 100% από βότανα ή φυτικά στοιχεία.

Προσοχή! Μην σκαλώνεις: Αγιουβέρδα και σκυλιά «Αγιουβερνάρδου» δεν έχουν ουδεμία επαφή.

Για να θεραπεύσεις τους τραυματισμούς…

 

Δοκίμασε A.VOGEL Rheuma-Gel.

Γιατί αυτό: Πρόκειται για ένα αντιφλεγμονώδες αντιοιδηματικό gel από λουλούδια Arnica. Τα δημιουργήματα του ιατρού Alfred Vogel, πρωτοπόρου της βοτανοθεραπείας και της ολιστικής ιατρικής και ιδρυτή της ομώνυμης πρότυπης κλινικής στο Teufen των Ελβετικών Άλπεων.

Η φάση είναι: «Ένα Vogel την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα».

Για να κοιμηθείς καλά…

 

Δοκίμασε NOW Sleep.

Γιατί αυτό: Μιλάμε για το προϊόν μίας εταιρείας που μετράει στο ενεργητικό της ένα βραβείο Φυσικής Επιλογής (Natural Choice Award) για την καλύτερη σειρά συμπληρωμάτων από το Whole Foods Magazine περιοδικό, ένα βραβείο από τον Οργανισμό Φυσικών Προϊόντων (Natural Products Foundation) για την προσφορά της στον κλάδο, αλλά και την πιστοποίηση της με GMP Α κλάσης.

Η διαδικασία πηγαίνει κάπως έτσι: Κοιμήσου! «Τώρα».

Για να γλιτώσεις από την τριχόπτωση…

 

Βάλε το LABO Crescina Hfsc 100% 500 Man στη ζωή σου.

Γιατί αυτό: Το εν λόγω προϊόν συνδυάζει τις βασικές δραστικές ουσίες (Υδροξυπρολίνη, Ασπαρτικό οξύ, Ενεργοποιητής Ενζύμων και Ταυρίνη) με τις ουσίες Hydrolyzed Yeast Protein και Acetyl Tetrapeptide-3, που δυναμώνουν τη ρίζα των τριχών (τεστ in vitro στις δραστικές).

Σε περίπτωση που δεν πείστηκες: «Και ο Christiano Ronaldo did that».

Για να ανεβάσεις τη λίμπιντο…

 

Δοκίμασε DUROS X.

Γιατί αυτό: Το DurosX βασίζει την αφροδισιακή του δράση στη σκόνη στρειδιών. Τα στρείδια είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες ενώ αποτελούν μία από τις καλύτερες πηγές Ψευδαργύρου. Βασική λειτουργία του Ψευδάργυρου είναι η προσφορά που μπορεί να έχει στα επίπεδα τεστοστερόνης, τα υψηλά επίπεδα της οποίας βοηθούν στη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών.

Για να γίνεις «Duros» δεν θέλεις κόπο, θέλει…