FITNESS

Το νησί είναι το ιδανικό playground της εναλλακτικής άσκησης

Το ότι φεύγεις διακοπές δεν είναι δικαιολογία για να σταματήσεις την προπόνησή σου. Ανακάλυψε τα προτερήματα της άσκησης στο νησί.

Θυμάμαι, πριν από αρκετά χρόνια, να βλέπω στα νησιά που έκανα διακοπές, ανθρώπους να βγαίνουν για τρέξιμο ή να κουβαλούν στρωματάκια για yoga, λάστιχα για ασκήσεις, ακόμα και τα ποδήλατά τους να αθληθούν. Μου φαινόταν ξένο για τη δική μου ιδιοσυγκρασία, για τις δικές μου συνήθειες. Μέχρι που συνειδητοποίησα, όσο άρχισα να δένομαι περισσότερο με την εναλλακτική άσκηση, ότι οι διακοπές δεν θα έπρεπε να αποτελούν διάλειμμα στην προπονητική σου ρουτίνα αλλά ίσα ίσα να τις δεις ως την ιδανική ευκαιρία για να βελτιώσεις την προπόνησή σου.

Η αθλητικότερη τοποθεσία

 

Σκέψου πραγματικά, ποιο ιδανικότερο μέρος για να αθληθείς, από τα παραλιακά δρομάκια, τις απότομες στροφές, τα δύσβατα μονοπάτια και τις πανέμορφες αμμουδιές των νησιών μας. Τόσους μήνες προτείνουμε τρόπους εναλλακτικής άσκησης και αν πάρεις μία μία τις συμβουλές μας, θα δεις ότι εφαρμόζονται ιδανικά στο νησιωτικό τοπίο. Δεν έχουμε όλοι θάλασσα δίπλα στο σπίτι μας για τρέξιμο. Στο νησί είναι πανεύκολο να διαλέξεις μία διαδρομή στην οποία θα είσαι μόνο εσύ και το απέραντο γαλάζιο, ειδικά αν πας αρκετά νωρίς το πρωί. Δεν έχουμε όλοι δύσκολες διαδρομές σε πλαγιές για τρέξιμο και ποδήλατο, δίπλα στο σπίτι μας. Στο νησί θα μπορείς να ανεβάσεις ρυθμούς προπόνησης με δυσκολότερες διαδρομές, οι οποίες θα σε γεμίζουν όμως χαρά και Ελλάδα.

Η μεγαλύτερη ενέργεια

 

Η καθημερινότητα στο γραφείο στερεί σίγουρα από την ενέργειά σου. Κι εμείς είμαστε εκείνοι που καιρό τώρα σου έχουμε δώσει τη λύση στο θέμα αυτό με το EVIOL Multivitamin, το συμπλήρωμα διατροφής που έρχεται σε φανταστική μαλακή κάψουλα και στο οποίο θα βρεις έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, που θα βοηθήσουν στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Ένα συμπλήρωμα διατροφής που δίνει τόνωση και ενέργεια. Έχεις λοιπόν την ενέργεια από το EVIOL Multivitamin αλλά και όλη την έξτρα ενέργεια που σου χαρίζει η ξεκούραση και η χαλαρότητα των ρυθμών του νησιού. Αυτός ο συνδυασμός θα σε προετοιμάσει ιδανικά για την προπόνησή σου.

 

Η καλύτερη διάθεση

 

Ποιος δεν είναι λίγο παραπάνω χαρούμενος όταν βρίσκεται στο νησί; Κι αν πολλοί έχουν την εναλλακτική άσκηση σαν ψυχοθεραπεία, για να ξεφεύγουν από το στρες και την πίεση της καθημερινότητας, σκέψου πόσο ιδανικότερες είναι οι συνθήκες για προπόνηση όταν είσαι σε κλίμα ευφορίας. Εκείνοι που αγαπούν πραγματικά την εναλλακτική άσκηση, δεν την βλέπουν σαν κάτι κοπιαστικό, σαν κάποια αγγαρεία. Το βλέπουν ως μέρος της καθημερινότητάς τους και είναι πολύ χαρούμενοι να απολαμβάνουν την άσκησή τους σε ένα όμορφο μέρος.

Με playground τα νησιά μας

 

Ανέβα την ανηφόρα προς τη Χώρα της Σερίφου με το ποδήλατο, τρέξε από την Οία μέχρι το Ημεροβίγλι στην παλιά διαδρομή, κολύμπησε στους μεγάλους κόλπους της Μυκόνου απ’ άκρη σε άκρη, κάνε τις ασκήσεις σου στην αμμουδιά της Χρυσής, ζήσε την απόλυτη ελευθερία της εναλλακτικής άσκησης σε κάθε γωνιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σου έχουμε δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να το κάνεις ακόμα φωτεινότερο.