WORKOUT

Η κυκλική προπόνηση που θα σε κρατήσει fit στις διακοπές

Οι διακοπές είναι ταυτόσημες της χαλάρωσης, αλλά λίγος (και απαραίτητος) χρόνος για το σώμα σου δεν έβλαψε ποτέ.

Αύγουστος, ο μήνας των αδειών από τη δουλειά και των διακοπών, ο μήνας που σπάει η ρουτίνα και η ζωή γίνεται πιο απλή και πιο διασκεδαστική. Πρέπει να ξέρεις όμως ότι είναι και ο μήνας που έχεις επιτέλους το χρόνο να βάλεις σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να αγχώνεσαι να φύγεις από το γραφείο ή να ξυπνήσεις νωρίς για να το κάνεις. Χρόνος υπάρχει, εσύ βάλε τη θέληση και εμείς θα βάλουμε τις γνώσεις και το πρόγραμμα σου.

Διαβάστε περισσότερα

Το Freestyle Windsurf θα αλλάξει το καλοκαίρι (και το σώμα) σου

Μία σανίδα, ένα πανί, άπειρα άλματα, φιγούρες και περιστροφές. Ένα άθλημα φτιαγμένο για τις ιδανικά πλασμένες ελληνικές ακτές.

Αν θες και εσύ να ξεκινήσεις freestyle windsurf, να ξέρεις ότι Ιδανικές συνθήκες για έναν αρχάριο είναι το φλατ νερό. Επίσης βοηθάει να είναι ασφαλές το μέρος - ο αέρας, δηλαδή, να έχει διεύθυνση προς τη στεριά (on shore), ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθεί στα ανοιχτά.

Διαβάστε περισσότερα

Η τέλεια προπόνηση πάνω στην άμμο

Το Beach Volley δεν είναι τυχαία ο βασιλιάς των καλοκαιρινών αθλημάτων. Οι αποδείξεις γι' αυτό θα φανούν στο σώμα σου.

Το Beach Volley εδώ και 30 χρόνια έχει αλλάξει τη ζωή πολλών αθλητών. Αυτό ο οφείλεται στο ότι η άμμος είναι από τις καλύτερες επιφάνειες για να γυμναστεί κάποιος.

Διαβάστε περισσότερα

Η προπόνηση του Spiderman: Πώς ο Tom Holland απέκτησε σούπερ σώμα

Ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όσους δεν φοβούνται να σκαρφαλώσουν στο επόμενο επίπεδο άσκησης.

Ο Tom Holland έπρεπε να αποκτήσει ένα πιο γυμνασμένο κορμί προκειμένου να ενσαρκώσει πειστικά τον αεικίνητο Spiderman. Εννοείται ότι είχε τις υποδομές από το χορό και τα ακροβατικά αλλά έπρεπε να εξελίξει και να προσθέσει αρκετά στοιχεία στις προπονήσεις του.

Διαβάστε περισσότερα

Η προπόνηση με κώνους θα αλλάξει το σώμα σου σε ένα μήνα

Ένα δύσκολο πρόγραμμα με αερόβιες ασκήσεις που θα βελτιώσουν θεαματικά τη φυσική σου κατάσταση και θα μάθουν το σώμα σου να 'σκέφτεται' γρήγορα κι αποτελεσματικά.

Η σημερινή προπόνηση είναι τελείως διαφορετική από ό,τι έχουμε δείξει ως τώρα. Δεν θα σηκώσεις βάρη ούτε θα κάνεις κοιλιακούς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικούς μικρούς κώνους - σημάδια. Το πρόγραμμα αποτελείται από δρομικές ασκήσεις οι οποίες έχουν σαν στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης (αερόβια), αλλά και της ιδιοδεκτικότητας, του συγχρονισμού σκέψης και εκτέλεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Μυική ενδυνάμωση και ευλυγισία: Η προπόνηση του Ράφα Ναδάλ

Ένα πρόγραμμα για πρωταθλητές σε όλα τα τερέν.

Η διαφορά των μεγάλων αθλητών από τους πολύ καλούς είναι ότι εκεί που όλοι τους έχουν ξεγραμμένους, εκείνοι - με το ταλέντο τους και τη σκληρή δουλειά τους - θα τους διαψεύσουν και θ' ανέβουν ξανά στην κορυφή.

Διαβάστε περισσότερα

Ταχύτητα, έκρηξη, δύναμη: Η προπόνηση του Κέβιν Ντουράντ

Ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε φτάσει μέχρι τους τελικούς του NBA.

Είναι το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο στο μαγικό κόσμο του NBA. Σωματικά, δεν τον λες και το πιο δυνατό παίκτη, αλλά για το ύψος του έχει τρομερή ταχύτητα, έκρηξη και τεχνική. Στο πρόγραμμα του δουλεύει με ασκήσεις που βελτιώνουν την ισορροπία, τη δύναμη στο κορμό, και την ιδιοδεκτικότητα.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.