ΥΓΕΙΑ

Θα έτρωγες ποτέ τσουκνίδες για να ξεπεράσεις τις αλλεργίες σου;

Αυτό και άλλα 6 ελεεινά γιατροσόφια που δεν θα πιστέψεις ότι υπάρχουν ακόμη.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων που δεν ευχαριστιούνται την άνοιξη. Για τους μίζερους δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε για εκείνους που βαριούνται να κατεβάσουν τα καλοκαιρινά. Γι’ αυτούς όμως που έχουν αλλεργίες και υποφέρουν, θα σταθούμε στο πλάι τους και θα τους στηρίξουμε μέχρι τέλους.

Καταρχάς θα ξεμπροστιάσουμε τα πιο ελεεινά γιατροσόφια που κυκλοφορούν εκεί έξω και υπόσχονται μαγικές λύσεις. Στη συνέχεια θα τους συστήσουμε το συμπλήρωμα διατροφής της Lanes, το AlergEnd που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζει άμεσα τα συμπτώματα των εποχικών ενοχλήσεων. Η αποτελεσματικότητα του είναι κλινικά δοκιμασμένη, δεν έχει παρενέργειες και είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών. Η δράση του είναι ταχεία, αρχίζει μόλις σε 15 λεπτά και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος για την υποστήριξη του οργανισμού.

Η μοναδική, καινοτόμα σύνθεση του Lanes AlergEnd αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του. Περιέχει ψευδάργυρο καθώς και την επώνυμη φόρμουλα Sniztop® που, χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, προλαμβάνοντας την παραγωγή μεσολαβητών ουσιών όπως είναι η ισταμίνη.

Το Lanes AlergEnd παρόλα αυτά δεν σταματά εδώ. Η αποτελεσματικότητα και η άμεση δράση του αποδεικνύονται μέσω 2 κλινικών μελετών σε Ελλάδα & Αμερική! Πιο συγκεκριμένα, το Lanes AlergEnd είναι το μοναδικό προϊόν για την αντιμετώπιση των εποχικών ενοχλήσεων το οποίο έχει δοκιμαστεί σε Έλληνες ασθενείς!

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι σήμερα, το 2018, υπάρχει κόσμος που ακόμα προτιμά θεραπείες βγαλμένες κατευθείαν απ’ τα πιο σκοτεινά χρόνια του Μεσαίωνα και πιστεύει ότι τρώγοντας πχ βραστές παπαρούνες θα του φύγει το άσθμα. Δυστυχώς όμως υπάρχει.

Δες 7 απ’ τις πιο αστείες συμβουλές για να ανακουφιστείς από τις αλλεργίες και φυσικά μην τις δοκιμάσεις στο σπίτι. Κρίμα είναι, έξυπνο παιδί.

1. Φάε τσουκνίδες

Καταρχάς, Χριστέ μου. Κατά δεύτερον, ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΩΡΕ;

Κι όμως, οι τσουκνίδες χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για διάφορες θεραπείες, χωρίς βέβαια να έχει καταφέρει ποτέ κάποιος επιστήμονας να αποδείξει ότι όντως θεραπεύουν το οτιδήποτε. Όσον αφορά τις αλλεργίες, λοιπόν, οι ειδικοί κομπογιαννίτες προτείνουν την καταβρόχθισή τους σε περίπτωση που έχεις άσθμα ή σε έχει τσιμπήσει κάποιο έντομο.

Ειλικρινά τώρα. Έστω ότι κάποια στιγμή σε τσιμπήσει ένας μπάμπουρας, θα προτιμήσεις να φας τσουκνίδα ή θα φωνάξεις “άλλους δύο μπάμπουρες παρακαλώ και γρήγορα και πάρτε αυτήν την πράσινη αηδία από δω. Πρόσεχε κακομοίρη μου μη με ακουμπήσει”;

2. Φάε μέλι από την περιοχή που μένεις

Κι αν μένεις Κάτω Πατήσια; Ή Παγκράτι; Πραγματικά ποιος παρανοϊκός μπορεί να εκτρέφει μέλισσες στο κέντρο της Αθήνας για να σε κεράσει μια κουταλιά μπας και γιάνεις;

Η λογική πίσω από αυτό το παράλογο γιατροσόφι έγκειται στο ότι αν τρως μέλι απ’ την περιοχή που κατοικείς θα σε κάνει να συνηθίσεις στις τοπικές αλλεργιογόνες ουσίες και ο οργανισμός σου σταδιακά θα γίνει ανθεκτικός σ’ αυτά. Κάτι σαν το δηλητήριο σκέψου που το παίρνεις σε μικρές δόσεις μέχρι να γίνει ο οργανισμός ανθεκτικός σ’ αυτό, μόνο που τώρα αν συμβεί κανά ατύχημα στη δόση δεν πεθαίνεις, απλώς παίρνεις κανά κιλάκι. Τίμιο.

3. Άσε μούσι ή μουστάκι

Κι όμως, μπορεί αυτό το γιατροσόφι να ακούγεται το ίδιο εξωφρενικό με τις προηγούμενες θεραπείες, ωστόσο ΙΣΩΣ να περιέχει κάποια ψήγματα αποτελεσματικότητας. Ίσως λέω.

Βλέπεις οι τρίχες λειτουργούν ως φυσικό φίλτρο στη γύρη, στη σκόνη και σε άλλα αλλεργιογόνα, με αποτέλεσμα αν έχεις άσθμα, όντως να καλυτερέψεις με το που το γυρίσεις σε χιπστερική εμφάνιση.

Για κοκκάλινα γυαλιά και τατουάζ δεν ακούσαμε κάτι πάντως.

4. Φάε ντομάτες

Το πιο εύκολο από όλα και αν δεν λειτουργήσει, έχεις περάσει και μια χαρά. Πρόσεχε το λάδι μόνο, μέχρι μια κουταλιά, μετά ξεφεύγει το πράμα (και η κοιλιά σου). Αυτή τη θεραπεία την προτείνουν σε όσους ταλαιπωρούνται από ακμή, έκζεμα ή φαγούρα και ίιιιιιιιιισως να υπάρχει μια μικρή εξήγηση γιατί κάποιοι ένιωσαν διαφορά στην ταλαιπωρία τους όταν το δοκίμασαν.
Οι ντομάτες είναι πλούσιες σε βιταμίνη Α και C, αλλά και λυκοπένιο (ό, τι κι αν είναι αυτό).

Κανείς δεν ξέρει αν όντως βοηθούν, αλλά είναι αλήθεια ότι σε πολλά φάρμακα για την ακμή, αυτές οι δυο βιταμίνες βρίσκονται ανάμεσα στα συστατικά τους. Και το λυκοπένιο όμως με τη σειρά του δρα ενάντια στα ανδρογόνα, έναν απ’ τους βασικούς παράγοντες για εμφάνιση της ακμής.

5. Πιες μηλόξυδο

Επιτέλους, φτάνει πια με το φαΐ, χρειάζεται και κάτι για να κατέβει κάτω η τσουκνίδα, έτσι; Το μηλόξυδο το προτείνει η εναλλακτική ιατρική σε όσους υποφέρουν από ρινικές αλλεργίες, μπουκώματα και τα συναφή, αλλά οι γιατροί οι κανονικοί, αυτοί με τα πτυχία και τις σπουδές, δεν πείθονται. Συνεχίζουν να το θεωρούν στην καλύτερη άλλη μία παπάτζα για μυαλά κολλημένα στον Μεσαίωνα.

 

6. Καστορέλαιο

Αυτό το γιατροσόφι δεν συνίσταται για πιόμα, αλλά για εξωτερική χρήση μόνο που και γι’ αυτό, χρόνια ερευνών έχουν αποδείξει ότι ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, δεν βοηθάει σε τίποτα. Ωστόσο, κάποιοι ‘ειδικοί’ στο προτείνουν ως μέσο για να απαλλαγείς απ’ το μακιγιάζ και κάποιοι ακόμα πιο παρανοϊκοί σου συστήνουν να το ρίχνεις σταγόνα σταγόνα μέσα στο μάτι σου. Γιατί; Γιατί πιστεύουν ότι καταπολεμάει τις αλλεργίες που ταλαιπωρούν τα μάτια σου.

Ωστόσο, μπορεί να σας ακούγεται λίγο τρελό αυτό που θα σας πω, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, πιθανότατα να σας προκαλέσετε χειρότερη βλάβη.

7. Κάτσε μία ώρα σε μια σπηλιά από αλάτι

Εντάξει, τουλάχιστον μ’ αυτήν την αγυρτεία δεν είναι και τόσο εύκολο να την πατήσει κάποιος γιατί ειλικρινά που υπάρχουν αυτές οι σπηλιές και τι εννοεί ο ποιητής; Ο ποιητής, λοιπόν, μάλλον εννοεί ένα ειδικό μέρος στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ όπου σε έναν χώρο, γεμάτο από τόνους μεσογειακού αλατιού, πηγαίνει κόσμος και αράζει το πολύ για μία ώρα, μέχρι να γεμίσουν οι πόροι του απ’ αυτήν την ιδιαίτερη υγρασία. Αυτοί που έχουν το μέρος λένε τα καλύτερα, οι υπόλοιποι όχι και τόσο. Οι ιδιοκτήτες υποστηρίζουν ότι η ‘αλατοθεραπεία’ κάνει καλό στο δέρμα, στα πνευμόνια, σε βοηθάει να ξεφορτωθείς το μπούκωμα λόγω αλλεργίας και πολλά ακόμη. Τίποτα βέβαια, από όλα αυτά δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα για κάποιον που θέλει να τα ακουμπήσει σε ένα μάτσο απατεώνες. Τι να κάνεις…

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, και προκειμένου να μείνεις μακριά από όλες αυτές τις τραγελαφικές καταστάσεις, προτείνουμε το Lanes AlergEnd, το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση των εποχικών ενοχλήσεων που έχει δοκιμαστεί και σε Έλληνες ασθενείς και έχει αποδείξει κλινικά την άμεση δράση και την αποτελεσματικότητά του.