HOW TO

Πώς θα φτιάξεις τον δικό σου κήπο

Ένας εύκολος οδηγός οργάνωσης, ώστε να μπορείς να πεις δίχως ντροπή στο κορίτσι που θες, 'Έχω και κήπο, πάμε μια βόλτα;'

Η ατάκα με το ενυδρείο πάλιωσε και ο θερμοσίφωνας έγινε πλέον ηλιακός. Τουλάχιστον για τους ερασιτέχνες 'πεσιματίες', μόνο το μάτι της κουζίνας έχει μείνει στο φλερτ για να το κρατάει ζωντανό.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Idris Elba με αυτό το βίντεο θα σε κάνει να ονειρευτείς, ίσως και να δακρύσεις

Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; Το έχεις σκεφτεί ποτέ;

Αν σε ρωτούσε κάποιος άσχετος στο δρόμο τι θα ήθελες να κάνεις όταν μεγαλώσεις, θα τον περνούσες για τρελό, ίσως και να του έλεγες ότι έχεις ήδη μεγαλώσει. Όταν όμως σε ρωτά ενδεχομένως ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, θα σταθείς να το σκεφτείς λιγάκι παραπάνω. Και μάλλον θα σου βγει και σε καλό.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μείνεις ζωντανός στο Westeros

Ένας οδηγός επιβίωσης με τεράστιο βαθμό δυσκολίας, αλλά και χρησιμότητας.

Μέτα από 6 σεζόν και 51 επεισόδια όλοι μας έχουμε αισθανθεί στο πετσί μας πόσο φθηνή είναι η ζωή στον γαλαξία του George R.R. Martin. Και πόσο γρήγορα μπορείς να βρεθείς από λουσάτος βασιλιάς, ξεροψημένος δρακομεζές. Γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει παντού.

Διαβάστε περισσότερα

Don't text and drive: 7 Oneman λόγοι

Καμιά φορά είναι ανάγκη να επαναλαμβάνουμε ακόμα και τα αυτονόητα για να γίνει ο κόσμος μας λιγάκι καλύτερος.

Ανήκω στο 54% των ανθρώπων που δηλώνει ότι ενώ γνωρίζει πόσο επικύνδυνο είναι το να γράφεις στο κινητό σου όσο οδηγείς, εξακολουθεί και το κάνει. Ή τουλάχιστον σε αυτό το ποσοστό ένιωθα ότι ανήκω μέχρι πριν από λίγο καιρό. Το ευτυχές στην περίπτωσή μου είναι ότι δεν χρειάστηκε να τρακάρω ή ακόμα χειρότερα να χτυπήσω κάποιον συνάνθρωπό μου για να αντιληφθώ πόσο λάθος είναι αυτό που κάνω. Χρειάστηκε απλά να τρομάξω πάρα πολύ. Για τη ζωή μου, για τη ζωή των άλλων, για όλα όσα σκηνοθετικά έπλασα στο κεφάλι μου να συμβαίνουν αφού είχα βέβαια αποφύγει τον κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Βρήκαμε τον σύμμαχό σου για το παρκάρισμα στο αεροδρόμιο

Σε αυτό το αεροπορικό ταξίδι, η επιχείρηση παρκάρισμα στέφθηκε με επιτυχία. Χάρη σε ένα μαγικό app που λέγεται ParkAround.

Κάθε φορά που ένας άνθρωπος ή μία υπηρεσία βοηθά να γίνει η ζωή μας λίγο ευκολότερη, μερικά κοάλα συνεχίζουν αμέριμνα το μπάνιο τους σε μια λίμνη στην Αυστραλία και ο ουρανός γίνεται πιο γαλανός. Τις σέβομαι αυτές τις προσπάθειες, τις επικροτώ και σε αυτό το site νιώθουμε χρέος μας να γράφουμε για αυτές. Το ParkAround είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βρεις πού θα παρκάρεις το αυτοκίνητό σου. Γενικά στην πόλη. Απλά εγώ σήμερα θα σας μιλήσω για το παρκάρισμα στο αεροδρόμιο. Γιατί ήταν πάντα ένας μικρός μπελάς.

Διαβάστε περισσότερα

10 tips για να προστατεύεις το όχημά σου από το χειμώνα

Βγάλε στιλό και χαρτί και άρχισε να σημειώνεις. Διότι ο χειμώνας δεν έχει φύγει ακόμα μακριά μας.

Ζεις σε περιοχή όπου ο χειμώνας είναι έντονος ή ετοιμάζεσαι για ταξίδι στο βουνό;

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να προστατεύσεις το αυτοκίνητό σου από το χειμώνα

Όταν το κρύο ή ακόμα χειρότερα το χιόνι βρίσκονται προ των πυλών δεν μπορείς παρά να λάβεις τα μέτρα σου.

Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα έφθασε με άγριες διαθέσεις και το αυτοκίνητό σου έχει αυξημένες απαιτήσεις σε φροντίδα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.