HOW TO

Πώς θα βάλεις αλυσίδες χιονιού στο αυτοκίνητό σου

Ένας πλήρης οδηγός αντιμετώπισης χιονιού ή παγετού για ασφαλείς και ξέγνοιαστες διαδρομές.

Για να βγεις νικητής στη μάχη με το χιόνι το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι οργάνωση και σωστές ή μάλλον καλές προμήθειες.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο καλά γνωρίζεις να προστατεύεις το όχημά σου από το χειμώνα;

Πριν απαντήσεις, σε προειδοποιούμε ότι οι ερωτήσεις είναι για δυνατούς λύτες.

Ζεις σε περιοχή όπου ο χειμώνας είναι έντονος ή ετοιμάζεσαι για ταξίδι στο βουνό;

Διαβάστε περισσότερα

Κάν' της μια έκπληξη που θα της φτιάξει τη μέρα

Ως γνωστόν, η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Ή από το πρωινό. Μια σχέση ζει από τις εκπλήξεις κι εσύ έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις τη μέρα της (συνεπώς, τη μέρα σας) με χαμόγελο.

Εντάξει, δεν είμαστε οι καθηγητές των σχέσεων, αλλά πέντε πράγματα τα έχουμε καταλάβει σχετικά με αυτές και τα μικρά μυστικά που της κάνουν να προχωράνε, να προχωράνε, να προχωράνε (και αισίως να μεγαλώνουν και γερά παιδιά). Ένα εξ αυτών είναι οι εκπλήξεις. Ίσως το πιο σημαντικό από τα πέντε είναι οι εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός selfie με το κορίτσι σου

Το ONEMAN σου δίνει όλες τις απαραίτητες οδηγίες ώστε να βγάλεις μία επιτυχημένη #kissyourhoney φωτογραφία με το έτερόν σου ήμισυ χωρίς προγούλια και παραμορφωμένα πρόσωπα.

Αφού κάνουμε ενός λεπτού σιγή για τα εκατοντάδες χιλιάδες 'πώς το πιάνεις το ρημάδι' που μας έχουν ξεφύγει ενώ κρατάμε το κινητό και γινόμαστε σαν σίγμα τελικό προσπαθώντας να βγάλουμε μία υποφερτή έστω selfie, θα ήθελα να σου πω ότι είμαι μαζί σου.

Διαβάστε περισσότερα

Ζωή και κούτα: Ένας Oneman οδηγός για τη μετακόμιση

Ένας δημοσιογράφος του Oneman παρουσιάζει το δικό του εγχειρίδιο ώστε να ξεμπερδέψεις με τη μετακόμιση εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα.

Ποτέ δεν μου άρεσαν οι αλλαγές. Και δεν μιλάω για τις άσχημες αλλαγές, αυτές που έρχονται χωρίς να τις επιλέξεις, αλλά ακόμα και για τις αλλαγές που εγώ αποφάσισα να φέρω στη ζωή μου.

Διαβάστε περισσότερα

Φρέσκος στο ραντεβού μαζί της μετά από δέκα ώρες δουλειά

Το πώς θα είσαι το βράδυ εξαρτάται από το τι θα έχεις φάει για πρωινό. Φρόντισε να τα κάνεις όλα σωστά.

Κλείνεις υπολογιστή, χαιρετάς εκείνους που έχουν ξεμείνει στο γραφείο και μπαίνεις στο αυτοκίνητο. Δεν έχεις φυσικά χρόνο να πας σπίτι για να ετοιμαστείς για το πρώτο, δεύτερο, χιλιοστό ραντεβού μαζί της. Κι όταν λέω να ετοιμαστείς, δεν εννοώ να αλλάξεις και να βάλεις την κολώνια σου. Μετά από ένα δεκάωρο δουλειάς το να ετοιμαστείς σημαίνει να πας σπίτι, να βάλεις τα πόδια ψηλά, να κάνεις μια μισάωρη σιέστα και σιγά σιγά να το πάρεις απόφαση να βγεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η φωτογραφία τελικά είναι κάτι παραπάνω από πατουσάκια στο Ιnstagram

Ένας δημοσιογράφος του Oneman παρακολούθησε το πρώτο σεμινάριο φωτογραφίας από τον Θοδωρή Μάρκου και μεταφέρει τα όσα χρήσιμα έμαθε.

Κάθε φορά που διαβάζω τις περιπέτειες της Τζένης Μελιτά μέσα από τη στήλη “Η Τζένη Βγαίνει”, μόνο ένα πράγμα μπορώ να σκεφτώ: Πόσο ωραία μπορεί να περνάει ο Θοδωρής Μάρκου, ο επίσημος φωτογράφος και συνοδοιπόρος της στις νυχτερινές της εξορμήσεις.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.