Και τα extreme sports θέλουν τις "ρόδες" τους

Η παρέα ζητάει να φύγετε για παραλία ή βουνό. Έχεις όμως το κατάλληλο αυτοκίνητο για να το κάνεις;
SHARES

Αυτή η εποχή του χρόνου έχει μία φανταστική συνιστώσα. Ότι οι απανταχού extreme guys έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα για να κυνηγήσουν το πάθος τους. Κι έτσι την ίδια ώρα που μία τυχαία Κυριακή κάποιοι κυνηγούν ανέμους και κύματα στον Λαγκούβαρδο, κάποιοι άλλοι κατεβαίνουν τις πλαγιές με τα σανίδια και τα σκι τους.

Υπάρχει όμως και άλλη μία σταθερά σε όλες αυτές τις "αποστολές". Η ανάγκη να φτάσεις στον προορισμό σου έχοντας εξασφαλίσει τα εξής όσον αφορά το θέμα αυτοκινήτου: α) Να χωράει την παρέα, β) να χωράει τον εξοπλισμό, γ) να μπορεί να σε ταξιδέψει με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και άνεση. Πες μου εσύ τώρα αν το δικό σου αυτοκίνητο τα κάνει όλα αυτά.

 

Προφανώς και δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να έχει τζιπ ή SUV ή κάποιο γενικά μεγάλο αυτοκίνητο, ικανό να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές. Αλλά επειδή τα extreme sports θέλουν τις "ρόδες τους", εμείς στη βόλτα για kite surf που κάναμε με τα παιδιά από το We Ride Local, εμπιστευτήκαμε την www.budget.gr για να βρούμε το ιδανικό αυτοκίνητο για την περίσταση.

Το να πας εξάλλου για extreme sports είναι κάτι που δεν το κάνεις κάθε μέρα. Κι είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να μην έχεις το κατάλληλο αυτοκίνητο για να πας. Από το να έχεις λοιπόν ένα αυτοκίνητο μόνο για τα extreme sports, πολύ πιο εύκολα μαζεύεις την παρέα, πάτε, ενοικιάζετε, φύγατε.

A photo posted by @onemangr on

 

Παράγων εξοπλισμός

 

Ένα μικρό αυτοκίνητο δεν έχει το πορτ μπαγκάζ που χρειάζεσαι για τα extreme. Γιατί ναι, χρειάζεσαι ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο για να κουβαλήσεις τα σακίδια, τα σανίδια, όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε τους αετούς, τα σανίδια και τα σακίδια με τις στολές των παιδιών. Πες μου εσύ ότι όλα αυτά θα χωρούσαν σε κάποιο μικρό αυτοκίνητο.

Παράγων παρέα

 

Όπως και να το κάνουμε είναι πιο ωραίο να είστε όλοι μαζί. Να μην αναγκαστείτε να πάρετε δύο αυτοκίνητα, να μην χωριστείτε. Τα extreme είναι η επιτομή της παρέας και οι παρέες χρειάζονται εκείνα τα αυτοκίνητα που χωράνε τη σύσταση αλλά και τη διάθεση της κάθε παρέας. Στη βόλτα μας στην παραλία όπως θα είδες και στο αφιέρωμα στα We Ride Local, ήμασταν 8-9 άτομα. Με δύο σωστά αυτοκίνητα ήμασταν κομπλέ.

Παράγων άνεση και ασφάλεια

 

Το ταξίδι για μια μακρινή παραλία της χώρας, το ταξίδι σε ένα βουνό, το ταξίδι σε έναν extreme προορισμό είναι πάντα ένα πιο δύσκολο ταξίδι. Οπότε θέλεις σίγουρα ένα αυτοκίνητο "ταξιδιάρικο". Δεν ξέρω αν εσύ κάτω από το σπίτι σου έχεις παρκαρισμένο ένα τέτοιο αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν. Κι έτσι όταν θα χρειαστείς αυτό το "ταξιδιάρικο" που θα σε πάει με ασφάλεια και άνεση, μπαίνεις στο www.budget.gr, το κάνεις δικό σου για λίγες μέρες και τελείωσες.

Παράγων οικονομία

 

Θες πραγματικά να συζητήσουμε αν αξίζει να αγοράσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο ή να το νοικιάζεις κατά το δοκούν εκείνες τις φορές μέσα στο χρόνο που θα το χρειαστείς; Άσε που ακόμα και με τα συμβατικά αυτοκίνητα να κυνηγούσες την extreme μέρα, θα χρειαζόσουν αναλογικά παραπάνω αυτοκίνητα για να χωρέσεις όσα αναφέραμε παραπάνω. Περισσότερα αυτοκίνητα = περισσότερες βενζίνες, περισσότερα διόδια, περισσότερα έξοδα. Ασύγκριτα περισσότερα με το να νοίκιαζες απλά το ιδανικό για την περίσταση αυτοκίνητο.

 

Καλές extreme βόλτες.

Share
Follow
 

Best of Network

Quiz για δυνατούς λύτες

Βάλαμε τα δυνατά μας, ψάξαμε πολύ και τελικά τα καταφέραμε. Βρήκαμε τις δέκα πιο δύσκολες ερωτήσεις για το Champions League και ανήμερα του τελικού σε βάζουμε σε προκαλούμε.

Τι κρύβεται στη φωτογραφία;

Θολώσαμε φωτογραφίες, κόψαμε πρόσωπα, κάναμε ζουμ και σε καλούμε να βρεις τι κρύβεται πίσω από 10 "κλικ". Μπορείς το 10/10; Κάνε το quiz και μάθε!

 

Αλλεργία για μένα είναι...

10 παθόντες βροντοφωνάζουν “Ζήσε με την αλλεργία, όχι με τα συμπτώματά της”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.