Απαντήσαμε σε 19 τσατ με στίχους της Μποφίλιου

Επί τρεις ημέρες, με φίλους και γνωστούς των social media, δεν είχαμε να συζητήσουμε 'τίποτα σημαντικό. Ζούσαμε μονάχα εν λευκώ'.
SHARES

Όλα ξεκίνησαν από εκείνο το υπέροχο και καταραμένο παιχνίδι. Αυτό που τις δύσκολες ώρες που μία συζήτηση πάει να σοβαρέψει επικίνδυνα βαρετά, πιάνεσαι από μία λέξη του συνομιλητή σου και του απαντάς με ένα τραγούδι. Με ένα στιχάκι που την περιέχει.

*Παρεμπιπτόντως, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις το κόλπο, πέρα από τις φορές που παίζεις το συγκεκριμένο παιχνίδι για πλάκα ή για να ακονίσεις τη μουσική σου μνήμη, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος διαφυγής από μία βαρετή κουβέντα από αυτό.

Τέλος πάντων, τώρα που έγινες παγαποντικά, σοφότερος. Ας περάσουμε στη σημερινή φάρσα, για την οποία θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου, διαδικτυακούς και κανονικούς, που δεν με έβρισαν παρά την υπερβολική δόση Νατάσας Μποφίλιου που έλαβαν τις τελευταίες ημέρες από εμένα.

Και με κίνδυνο να μείνω με το 'σε έχω βρει και σε χάνω' στο χέρι, και να μετράω απώλειες και (μ)πλοκ ντιλίτ, θέλω να αφιερώσω το σημερινό κείμενο στον μποφιλικό Ηλία Αναστασιάδη, ο οποίος αγαπάει Νατάσσα και δεν ντρέπεται να το πει και να περάσω στα screenshots.

** Σημείωση Συντάκτη: Μην το δοκιμάσετε μόνοι στα social media.

'Τι κάνεις;', ήταν η ερώτηση.

 

 

Μέχρι και το σήμα έπεσε εκείνη την ώρα.

 

Την ίδια ώρα, σε ένα άλλο τσατ, θεατρόφιλο, συζητούσαμε αν το βράδυ, θα έχει καλό καιρό να πάμε στο Ηρώδειο.

 

Μας καταλάβανε.

 

Μας την είπανε.

 

Μας δουλεύουνε.

 

Μας γλεντάνε.

 

Όταν θέλεις να πεις μία καλημέρα. Διαφορετική.

 

Όταν γίνεσαι κακός.

 

Τελικά, ήρθαν οι μέρες του φωτός, που λέμε στο άλλο τσατ από πάνω.

 

Επόμενη ημέρα, πιο βαριά και ασήκωτη. Σε ένα άλλο τσατ, πιο βαρύ και ασήκωτο.

 

 

Μποφίλιου στην καρδιά.

 

Περιέχει τοποθέτηση προϊόντος.

 

Επόμενη ημέρα. Σε ένα ραντεβού, στα τυφλά.

 

Η εκδίκηση για το 'Ερρικούλι', δεν άργησε να έρθει.

 

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Χάρτης: Η ισότητα των δύο φύλων ανά χώρα. Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

Σε υψηλότερη θέση από τις ΗΠΑ η χώρα μας στο ζήτημα της ισότητας των ανδρών - γυναικών. Δείτε τον παγκόσμιο χάρτη και τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα δύο φύλα ανά χώρα. Ποιο κράτος έχει επιτύχει την 'απόλυτη ισότητα';

Οι 60 μεταγραφές Σαββίδη

Πόσα έχει δώσει για μεταγραφές ο ΠΑΟΚ επί Ιβάν Σαββίδη και πόσα έχει βάλει στα ταμεία από πωλήσεις; Τα τρία "άγονα" χρόνια, ο μοναδικός ξένος που έμεινε 3 σεζόν και οι ακριβότερες κινήσεις με INFOGRAPHICS!

Η... αλλόκοτη παράδοση

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό ως γηπεδούχος στο Κύπελλο και ο αριθμός "6" που συνδέει κατά έναν παράξενο τρόπο την παράδοση των δύο "αιωνίων" στο θεσμό.

Ο ελληνικός πληθυσμός, ένας από τους λιγότερο προσδιορισμένους γενετικά

Αποκωδικοποιώντας το ανθρώπινο DNA. Τα "λάθη" που μας κάνουν μοναδικούς, η ανάλυση γενετικού υλικού για ανίχνευση μελλοντικών παθήσεων, τα τεστ για τον κληρονομικό καρκίνο και η "δίαιτα του Θεού". Η βραβευμένη ερευνήτρια Γενετικής, Δρ. Αντιγόνη Δήμα απαντά στο NEWS 247 λίγο πριν το Συνέδριο Game Changer in Women of Influence

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.