ORIGINALS

Αυτή είναι η τελευταία γυναίκα που πρέπει να προκαλέσεις σε μονομαχία μπύρας

Ένα challenge για δύο, μία νικήτρια και πολλοί λόγοι για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορείς εύκολα να τα βάλεις με μία γυναίκα. Που πίνει.

‘Πιες λίγο να δω κάτι’. Για να είναι πετυχημένο το κόνσεπτ μίας διαμάχης δεν θέλει πολύ κόπο. Χρειάζεται δύο όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικούς αντιπάλους, ει δυνατόν διαφορετικού φύλου για περισσότερο τζερτζελέ, διάθεση για απομυθοποίηση (μη μου άπτου και ‘δεν τα κάνω εγώ αυτά’ απορρίπτονται) και φυσικά, ποτό. Πολύ ποτό. Για το κέφι, για το καλό, γιατί έτσι.

Και αν η διαμάχη aka challenge έχει να κάνει με το ίδιο το ποτό; Τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αλλά γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα.

Σκέψου λοιπόν, τον εαυτό σου δίπλα σε ένα κορίτσι, που, ας μην το πούμε γουστάρεις και ακουστεί βαρύγδουπο, ας το θέσουμε ως ‘κάτι σου κάνει’. Αυτό το κορίτσι τέλος πάντων, έρχεται και σου λέει: ‘πάμε μία κόντρα στις μπύρες;‘ Εσύ, αφενός ενθουσιάζεσαι που πέτυχες τέτοιο κορίτσι που δεν μετράει θερμίδες και τα λόγια της και αφετέρου, σκέφτεσαι το μάννα εξ ουρανού που σου έσκασε για να την εντυπωσιάσεις.

Σκέψου ρε παιδί μου ότι είσαι αυτός ο τύπος:

Τα επόμενα λεπτά σε βρίσκουν να ψάχνεις τουαλέτα και καράβι να φύγεις. Εννοείται ότι ο συνδυασμός, θα ήταν ιδανικός.

Όταν πίνει μία γυναίκα λέει το τραγούδι αλλά τη Χαρούλα δεν την ακούμε και ποτέ. Νατα τώρα.