ORIGINALS

Η Αθήνα κατέστρεψε το Instagram του Ράγκναρ

Ο Τράβις Φίμελ ήρθε, μας αγκάλιασε και μας έπεισε ότι είναι o πιο αξιαγάπητος κάγκουρας των Vikings.

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά τις τελευταίες ημέρες φιλοξενούσαμε στην Ελλάδα έναν ‘βασιλιά’. Τέως μεν, αλλά βασιλιά (όχι εκείνον που νομίζετε). Τα χώματα της πατρίδας μας πατούσε ο διάσημος βασιλιάς των Vikings (της γνωστής σειράς), Ράγκναρ Λόθμπροκ ή κατά κόσμον, Τράβις Φίμελ. Ο Αυστραλός ηθοποιός βέβαια, μόνο ως ‘βασιλιάς’ δεν γύριζε την Αθήνα. Μάλλον καλύτερα θα λέγαμε ως Σκανδιναβός τουρίστας.

Όσοι βλέπατε τη σειρά σίγουρα θα θυμόσαστε τον Ράγκναρ ως μαχητή, θαρραλέο, που με το βλέμμα του και μόνο σκορπούσε τρόμο στους αντιπάλους του. Αυτή την εικόνα είχαμε. Αυτή την εικόνα περνούσε και στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο instagram. Όλα αυτά πριν έρθει στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που βρέθηκε στα μέρη μας φαίνεται πως μεταμορφώθηκε κι αυτός και ο λογαριασμός του.

Κυκλοφορούσε στην Αθήνα με ψηλές κάλτσες, σταράκια, βερμούδες, καπελάκι, t-shirts, backpack, ακόμη και με διχαλωτή σαγιονάρα! Ναι, ναι, ο βασιλιάς Ράγκναρ όλα αυτά.

Το πιο κουλό απ’ όλα, βέβαια, είναι ότι ανέβαζε αυτές τις φωτογραφίες στο Instagram του, έχοντας περίπου 1.000.000 followers να αναρωτιούνται αν όντως το κάνει ο ίδιος ή αν τον έχουν χακάρει. Δεν είναι απαραίτητα κακές, αλλά σίγουρα δεν είναι και ‘βασιλικές’.

Όπως για παράδειγμα η παραπάνω εικόνα, την οποία θα μπορούσε να την τραβάει κάποια θεία του κατά τη διάρκεια των διακοπών, με φόντο από πίσω την κουζίνα του ξενοδοχείου κι εκείνον να έχει τα χέρια στις τσέπες. Οι Έλληνες φανς του φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία και γέμισαν το προφίλ του με ελληνικότατα σχόλια όπως τα παρακάτω.

Ειδικά δε η τελευταία είναι σε φάση ‘βγαίνω με την καγκουροπαρέα μου στο Mοναστηράκι και γιολάρουμε bitches’. Θα μπορούσε να προσθέσει και ένα σχόλιο τύπου “ACAB” ή “My friends are better than yours”. Ευτυχώς, έμεινε μόνο στο ποστάρισμα της εικόνας.

Με μια βόλτα στο twitter, βέβαια, βλέπουμε ότι σε εκείνη τη βόλτα που έκανε στο Μοναστηράκι, δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με τυχαίους πολίτες, όπως τον Κώστα, τον Χρήστο, τον Λεωνίδα, ακόμη κι έναν πωλητή καταστήματος! Πάλι καλά αυτές έμειναν μόνο στο twitter (σε σελίδες φανς) και δεν τις έχει ανεβάσει ο ίδιος (ακόμη) στο λογαριασμό του εκατομμυρίου στο Instagram.

Ο Βασιλιάς Ράγκναρ, λοιπόν, μας τελείωσε. Ζήτω ο τουρίστας Τράβις.