ORIGINALS

Κουίζ: Τι θα έκανες για 500.000 δολάρια;

Το βιβλίο Endgame: Το Κάλεσμα έρχεται να αλλάξει τον κόσμο των βιβλίων. Πώς; Χαρίζοντάς σε έναν αναγνώστη 500.000 δολάρια σε χρυσές λίρες. Εσύ μέχρι πού θα έφτανες για να κερδίσεις το έπαθλο;

Μέχρι σήμερα τα βιβλία και τα κυνήγια θησαυρών ήταν δύο έννοιες που πολύ εκτιμούσαμε, αλλά ποτέ δεν βάζαμε στην ίδια εξίσωση. Το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Endgame κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε 36 χώρες στις 7 Οκτωβρίου και στις σελίδες του υπάρχουν μυστικοί κώδικες που θα σε οδηγήσουν στην τοποθεσία του Κλειδιού της Γης.

Νομίζεις ότι σε τρολάρουμε, έτσι δεν είναι; Δεν σε τρολάρουμε.

Ο συγγραφέας Τζέιμς Φρέι υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω με το Κάλεσμα, το πρώτο βιβλίο της τριλογίας που περιλαμβάνει έναν γρίφο που καλούνται να λύσουν οι αναγνώστες και να κατακτήσουν το πρώτο κλειδί.

Στα του βιβλίου τώρα, η ιστορία θέλει 12 μετεωρίτες να χτυπούν τη Γη και 12 παίκτες που κάνουν τα πάντα για να βρουν τα κρυμμένα κλειδιά που θα εξασφαλίσουν στην αρχαία φυλή που εκπροσωπούν την κληρονομιά του πλανήτη. Σε όλο αυτό, ο αναγνώστης συμμετέχει ψυχή τε και σώματι, ενώ ταυτόχρονα με το βιβλίο θα κυκλοφορήσει και mobile παιχνίδι με μια online εκδοχή του Endgame.

Στα του ΟΝΕΜΑΝ -και εν αναμονή της κυκλοφορίας του βιβλίου-, αναλάβαμε την προθέρμανσή σου με ένα κουίζ φτιαγμένο για κυνηγούς θησαυρών. Για πάμε.