ORIGINALS

Σύμφωνα με το LinkedIn, o Κατρούγκαλος εργάζεται ως Υπουργός σε ταβέρνα της Αυστραλίας

Σιδεροκέφαλος να του ευχηθούμε από αυτό εδώ το μετερίζι.

Χαζεύοντας το προφίλ του Γιώργου Κατρούγκαλου στο Linkedin έπειτα από την παρατήρηση του φίλου μας dikouv στο Twitter, έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι ΜΑ-ΓΙ-ΚΟ.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, στο section του experience αναφέρει πως εργάζεται τους τελευταίους 11 μήνες ως “Minister of Labour, Social Security and Solidarity” στο “Hellenic Republic”.

 

Μέχρι εδώ όλα καλά. Μόνο που αν πατήσεις πάνω στο “Hellenic Republic”, ελληνιστί ελληνική δημοκρατία δηλαδή, διαπιστώνεις πως δεν πρόκειται για το ελληνικό κράτος, αλλά για ταβέρνα στην Αυστραλία με ελληνικό φαγητό και συγκεκριμένα, την “hottest Greek taverna” της περιοχής Brunswick στη Μελβούρνη.

 

Όπως και να το κάνουμε, Υπουργός σε ταβέρνα δεν είναι λίγο πράγμα, αν και θα περιμέναμε να ξεκινήσει από λίγο πιο χαμηλά την καριέρα του στην εστίαση. Άραγε να παίζει όλη μέρα Red Hot Chili Peppers;

Μ’ αρέσει πάντως, θα ήθελα κι εγώ μια μέρα να γίνω Υπουργός σε ταβέρνα, μου αξίζει. Το συμπέρασμα για μία φορά ακόμη, είναι ότι ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου.