ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πιο ντροπιαστική στιγμή στην καριέρα του Alexis Sanchez

Ο Χιλιανός πήγε τον όρο 'θέατρο' σ' άλλο επίπεδο.

Τον τελευταίο καιρό η Άρσεναλ πάει από το κακό στο χειρότερο. Η τριτοτέταρτη θέση που, μεταξύ αστείου και σοβαρού, κατάφερνε να εξασφαλίσει στο τέλος κάθε σεζόν της Premier League, μοιάζει πλέον κάτι πολύ μακρινό, αφού έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 6η θέση. Όπως είναι φυσικό, οι ‘κανονιέρηδες’ βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, γεγονός που φάνηκε περίτρανα στη συμπεριφορά του Alexis Sanches στο πρόσφατο (26/4) ματς της Άρσεναλ απέναντι στην Λέστερ.

Ενώ παίζονταν οι καθυστερήσεις του συγκεκριμένου αγώνα και η Άρσεναλ προηγούνταν με 1-0, ο Χιλιανός προέβη σε μία από τις πιο ντροπιαστικές στιγμής στην καριέρα του. O Fuchs προσπαθούσε να εκτελέσει το πλάγιο για τους πρωταθλητές -για λίγες εβδομάδες ακόμα μπορούμε να το λέμε αυτό έτσι;-και ο Sanchez αφού τον εμπόδισε με χαζοπηδηματάκια και άλλα τερτίπια να το εκτελέσει, έκανε και αυτό:

Προφανώς, ήταν λάθος αυτό που έκανε ο Fuchs και έπρεπε να δεχτεί και εκείνος κίτρινη κάρτα, αλλά ο 28χρονος επιθετικός της Άρσεναλ τερμάτισε την έννοια του θεάτρου στο ποδόσφαιρο.

Μετά το ματς, ο Sanchez έκανε το παρακάτω tweet, όπου μας δείχνει ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τραυματίστηκε στο χείλος του. Ελπίζουμε να μην εννοεί ότι το έπαθε στην προαναφερθείσα φάση με τον Fuchs.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP Photo/Alastair Grant