ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι αυτό το χειρότερο κόρνερ που εκτέλεσε ποτέ ο Αντρέα Πίρλο;

Λίγο πριν κλείσει τα 37, ο σπουδαίος Πίρλο της New York City FC πια, εκτέλεσε ένα κόρνερ και έστειλε την μπάλα στο διάστημα.

Είμαστε στο 57ο λεπτό του αγώνα New York City FC-Vancouver Whitecaps και ο Αντρέα Πίρλο στήνει την μπάλα για να εκτελέσει το εκατομμυριοστό δέκατο ένατο κόρνερ της καριέρας του. Ταραγμένος από το φορτίο της στιγμής, ο Αντρέα Πίρλο κάνει τη χειρότερη εκτέλεση της καριέρας του και η ζωή συνεχίζεται.

Για την ιστορία, το κόρνερ του Πίρλο δεν έκοψε τα πόδια των συμπαικτών του και η New York City πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη για τη σεζόν με 3-2.

ΥΓ. Ο Πίρλο παίζει στη Major League Soccer των Η.Π.Α. με τα γαλάζια χρώματα της New York City FC. Στην ίδια ομάδα παίζουν οι κύριοι Λάμπαρντ και Βίγια. Προπονητής τους είναι ο Πατρίκ Βιεϊρά. Μιλάμε για μια ομάδα-φαινόμενο.

ΥΓ2. Το παρακάτω βίντεο (με το συγκεκριμένο post-production) ανέβηκε από την επίσημο λογαριασμό της λίγκας στο Youtube. Γιατί το χιούμορ είναι παιδεία, και γιατί το ποδόσφαιρο θα ‘πρεπε να ‘ναι γεμάτο χιούμορ.

Και τώρα βγαίνει ο Αντρέα…