ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιορτή: Το μουντιαλικό άλμπουμ της Panini είναι και ψηφιακό

Για ακόμη μια διοργάνωση, η εταιρεία μας προσφέρει την ευκαιρία να μαζέψουμε τα ηλεκτρονικά αυτοκόλλητά μας.

Εννοείται ότι αυτή η μικρή μυσταγωγία του να αγοράζεις τα φακελάκια (ή ολόκληρη την κούτα, εμείς δεν κρίναμε) με τα αυτοκόλλητα της Panini, ήταν και παραμένει ιερή, ειδικά όταν αφορά την σπουδαιότερη διοργάνωση στον κόσμο.

Αυτό το χτυποκάρδι όταν σκίζεις το φακελάκι και με αδημονία περιμένεις να βρεις μέσα τα αυτοκόλλητα με τους αγαπημένους σου ποδοσφαιριστές, ή έστω με τους πιο σπάνιους, θα σε γυρίζει για πάντα στα παιδικά σου χρόνια. Όμως καθώς τα χρόνια περνάνε, εμείς μεγαλώνουμε (τρομερή παρατήρηση) και όλα πια τα θέλουμε γρήγορα, άμεσα και συνήθως ψηφιακά.

Ευτυχώς, για ακόμα μια διοργάνωση, η Panini φροντίζει για εμάς, προσφέροντας το άλμπουμ του Μουντιάλ και σε ψηφιακή μορφή. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επισκεφτείς τη σελίδα της εταιρείας και να αρχίσεις τη συλλογή σου. Κάθε οκτώ ώρες, σου προσφέρονται δύο δωρεάν φακελάκια, ενώ με τη χρήση διαφόρων κωδικών (τους οποίους αποκτάς μέσα από δοκιμασίες ή αγοράζοντας προϊόντα), μπορείς να αποκτήσεις κι άλλα, μέχρι να το συμπληρώσεις όλο, όπως έκανες και με το παραδοσιακό.

Απλά, δεν θα χρειάζεται να τρέχεις κάθε λίγο στο περίπτερο και δεν θα υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις κάποιο αυτοκόλλητο στραβά.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εμείς ξεκινήσαμε ήδη.