ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ιδανική παρέα για να δεις τον φετινό τελικό του Champions League

Αν δεν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις μέχρι το Κίεβο για τον τελικό της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ, σου έχουμε τον τρόπο να το 'ζήσεις' σαν να είσαι στο 'Ολιμπίνσκι'.

Κάθε χρόνο, η ημέρα του τελικού του Champions League είναι ιδιαίτερη για όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Ειδικά δε, αν τρέφουμε και κάποια συμπάθεια για μία εκ των φιναλίστ. Φέτος, στον τελικό του Κιέβου στις 26 Μαΐου θα βρεθούν αντιμέτωπες, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ομάδες με φανατικούς υποστηρικτές ακόμη και στην Ελλάδα.

Όπως ξέρουμε όλοι, οι ετοιμασίες για μια τέτοια μέρα αρχίζουν αρκετές ημέρες πριν το τελευταίο Σάββατο του Μαΐου. Θέλουμε να είναι όλα στην εντέλεια. Να έχουν κανονιστεί όλες οι δουλειές και οι υποχρεώσεις, παιδιά, σκυλιά, γατιά να έχουν κάποιο να τα προσέχει και εμείς να πάρουμε την παρέα τηλέφωνο για να έρθει σπίτι και να φτιάξουμε κερκίδα. Για περίπου τρεις ώρες δεν υπάρχει τίποτε στο μυαλό μας, παρά μόνο το πώς η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα.

Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα και την τύχη (χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση) θα ταξιδέψουν μέχρι την ουκρανική πρωτεύουσα και θα δουν το ματς από κοντά. Όσοι πάλι μείνουν στην Αθήνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να έρθουν με τον κολλητό τους στο Σπίτι της 24MEDIA για να φτιάξουμε όλοι μαζί, την καλύτερη κερκίδα του τελικού, παρέα με την Pepsi, επίσημη χορηγό του UCL.

Όπως έγινε και στις τέσσερις Champions League Nights στο House Twenty Four για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου 32 τυχεροί αναγνώστες (8 κάθε φορά) έκατσαν στον καναπέ μας και απολαύσαμε όλοι μαζί τις ποδοσφαιρικές ‘μάχες’, έτσι αναμένεται να γίνει και στον μεγάλο τελικό. Μόνο που η Pepsi, επιφυλάσσει ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι επώνυμοι δημοσιογράφοι της ομάδας του Sport24.gr και του Sport24 Radio, οι οποίοι θα είναι εκεί για να συζητήσουν τα της αναμέτρησης και όχι μόνο. Παράλληλα, στο ημίχρονο οι καλεσμένοι θα μπορούν να παίξουν ποδοσφαιράκι ή ένα γρήγορο ματσάκι στο PS4 (μην χάσουμε τη σέντρα της επανάληψης, έτσι;) για να περάσει ευχάριστα η ώρα.

Τι χρειάζεται, όμως, μια τέλεια ποδοσφαιρική βραδιά εκτός από καλή παρέα; Μα φυσικά, φαγητό. Γι’ αυτό και όσοι τυχεροί έρθουν και δουν μαζί μας τον τελικό, θα έχουν το τέλειο ποδοσφαιρικό γεύμα που θα συνοδεύσει το βράδυ, ενώ για ‘σβήσιμο’ στο δεύτερο ημίχρονο, θα έχουμε άφθονες Pepsi.

Και φυσικά, κανείς δεν φεύγει με άδεια χέρια από μια βραδιά τελικού Champions League. Εκτός, βέβαια, από την ομάδα που θα χάσει την κούπα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Όσον αφορά τον κόσμο που θα βρεθεί στο Σπίτι της 24MEDIA, θα αποχωρήσουν με ένα μοναδικό T-Shirt, ενώ ένας από αυτούς θα πάρει σπίτι του και ένα Playstation 4.

Γιατί να τρέχεις, λοιπόν, στην Ουκρανία όταν η καλύτερη κερκίδα του τελικού θα δημιουργηθεί (σχεδόν) δίπλα σου;