ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η μαύρη μαγεία ρίχνει τα δίχτυα της στην Premier League

Spoiler: Το κείμενο περιλαμβάνει παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

”Βου-ντου βου-ντου, βου-ντου βου-ντου, είμαστε από την Κρήτη…”, λέει ένα σύνθημα του ΟΦΗ, αλλά κανείς αντίπαλος δεν το παίρνει ποτέ στα σοβαρά. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους οι Ηρακλειώτες όταν το τραγουδάνε, αλλά ελπίζω αυτό να μην έχει καμία σχέση με τη μαύρη μαγεία και τα βουντού, που αποτελούν την τελευταία μόδα της Premier League.

Δεν πρόκειται να πιάσει ποτέ η τηλεοπτική κάμερα τον Μουρίνιο -καλά, για το συγκεκριμένο δεν παίρνουμε και όρκο- να καρφώνει πινέζες σε πάνινο ομοίωμα του Αρσέν Βενγκέρ, ούτε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην προθέρμανση να λέει το ‘Πάτερ Ημών’ ανάποδα. Μπορεί, όμως, κάποιος παίκτης να χτυπήσει σοβαρά και να αποδώσει τον τραυματισμό του σε μάγια.

 

Έτσι, τουλάχιστον, συνέβη με τον Μαξ Γκραντέλ, ο οποίος είχε αποδώσει τους χιαστούς που είχε πάθει σε ένα περσινό αγώνα της Μπόρνμουθ, σε συγγενείς του που του έκαναν μαύρη μαγεία, ως τιμωρία γιατί τους εγκατέλειψε.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αφρικανός έπεσε θύμα μαγείας των συγγενών του, αφού σε αυτούς απέδωσε το γεγονός πως κατέρρευσε σε ένα ματς τον περασμένο Αύγουστο κόντρα στην Λέστερ.

”Ο Γκραντέλ έχασε την μητέρα του πριν 8 χρόνια. Δεν έχει, όμως, πάει ποτέ στο νεκροταφείο από τότε. Ούτε ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον τάφο της. Ο Θεός θα αποφασίσει αν ο Μαξ θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο”, είχε δηλώσει η μεγάλη του αδερφή, Ντέμπορα.

Πολλά πάρε-δώσε με τη μαύρη μαγεία έχει και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Είναι τυχαίο το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα; Ο ίδιος, πάντως, δεν το θεωρεί καθόλου τυχαίο, αφού έχει κατηγορήσει την οικογένεια του ότι του έχουν κάνει μάγια.

 

Για την συγκεκριμένη μόδα ενήμερος δηλώνει και ο Μπράουν Ιντέγε του Ολυμπιακού, ο οποίος όσο αγωνιζόταν στην Γουέστ Μπρομ είχε δηλώσει:”Ξέρω παίκτες που τους έχουν κάνει μάγια και δεν μπορούν να ξεμπλέξουν με τίποτα. Είναι παγιδευμένοι”.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έχει δηλώσει παλιότερα πως ο Jean-Jaques Tizie, συμπαίκτης του στην Ακτή Ελεφαντοστού, συμμετείχε σε ένα τελετουργικό σ’ ένα νεκροταφείο προσπαθώντας να διώξει μακριά του τα κακά πνεύματα.

Οι σχετικές μαρτυρίες δεν σταματούν εδώ, αφού σύζυγος γνωστού άσου της Premier League, έχει δηλώσει: ”Για κάποιους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές ο μάγος είναι πιο σημαντικός από τον προπονητή του.

Αν ο μάγος έλεγε στον άντρα μου να σταματήσει το ποδόσφαιρο, τότε σίγουρα δεν θα κλωτσούσε ποτέ ξανά μπάλα.

Η Sun έψαξε λίγο παραπάνω το θέμα, μιλώντας με τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως: ”Ο άντρας μου έχει ταξιδέψει πολλές φορές στο χωριό του για να εξαγνιστεί. Καμιά φορά ο μάγος του ζητάει να θυσιάσει μια κατσίκα ή ένα κοτόπουλο, το οποίο σφάζει την ώρα που δίνει συγκεκριμένους όρκους.

Υπάρχουν διάφοροι μάγοι που είναι απατεώνες. Κυκλοφορούν με ακριβά αμάξια και ζουν σε μεζονέτες. Οι πραγματικοί μάγοι μένουν σε καλύβες χωρίς νερό και ηλεκτρισμό”.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα αναφέρει, επίσης, ότι ένας μάγος απείλησε να καταραστεί μια ολόκληρη ομάδα πριν από ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ματς αν δεν του έδινε 57.000 ευρώ. Ο μάγος πήγε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα πριν το ματς, αλλά ο αρχηγός της ομάδας δεν του έδωσε καμία σημασία, παρά την προσπάθεια ενός Αφρικανού συμπαίκτη του να του αλλάξει γνώμη.

Το ματς έγινε και η συγκεκριμένη ομάδα έχασε μετά από λάθη του αρχηγού της και του προαναφερθέντος Αφρικανού παίκτη. Spooky.

Ο τιμοκατάλογος της μαγείας

Το μαγικό Troupkéka Milika

Τιμή: 525 ευρώ

Τελετουργικό: Μπορεί να γίνει από απόσταση, αλλά θέλει μέχρι 9 μέρες για να πιάσει.

Τι πρέπει να κάνεις: Πρέπει να δώσεις στον μάγο το όνομά σου, την ημερομηνία της γέννησης σου και το επίθετο της μητέρας σου. Επίσης, πρέπει να απέχεις από το σεξ για 9 μέρες και σε αυτό χρονικό διάστημα να κοιμάσαι φορώντας ένα κομμάτι ύφασμα που θα καλύπτει μόνο τα γεννητικά όργανα και τον πισινό σου.

Τι θα σου συμβεί: Θα γίνεις είτε ο πρώτος σκόρερ είτε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας σου.

Το μαγικό δαχτυλίδι ή μαγική κορδέλα

Τιμή: 398 ευρώ

Τελετουργικό: Το δαχυλίδι/κορδέλα ευλογείται με μαγικές δυνάμεις.

Τι πρέπει να κάνεις: Απλώς να το φορέσεις.

Τι θα σου συμβεί: Θα κυριαρχήσεις τόσο στους συμπαίκτες σου όσο και στους αντιπάλους σου σε όλους τους αγώνες. Επίσης, σε προστατεύει από τα κακά πνεύματα.

Δεν μπλέκεις.