ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Tracy McGrady και ένα βίντεο που θυμίζει ότι ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους

Το All-Star Celebrity Game έβγαλε γέλιο και ειδήσεις για έναν χρόνο. Είχε όμως και μια στιγμή που πραγματικά πήρε τις καρδιές μας και τις τσάκισε. Πρωταγωνιστής της, ο T-Mac.

Ο Kobe Bryant τον έχει χαρακτηρίσει ως τον πιο σκληρό αντίπαλο που είχε ποτέ. Ο ίδιος έπαιξε σε επτά All-Star Game, βγήκε δις πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ και μας χάρισε δεκάδες βίντεο γεμάτα highlights που δεν γίνεται να ξεχάσουμε.

Τον Δεκέμβριο του 2004, με τη φανέλα των Rockets και συμπαίκτης του Yao Ming, σκόραρε 13 πόντους σε 35 δευτερόλεπτα και γύρισε ένα ματς απέναντι στους Spurs που ήταν πρακτικά χαμένο.

Ο Τ-Mac, μετά από ένα κωμικό πέρασμα από την Κίνα και τους Qingdao Eagles, κρέμασε τα παπούτσια το 2013 μετά από έξι παιχνίδια με τη φανέλα των Spurs στα πλέι-οφ, στα οποία δεν σκόραρε ούτε έναν πόντο. Παρ’ όλ’ αυτά, όλοι αγαπάμε τον ιδιαίτερο T-Mac και ακόμη περισσότερο από εμάς, τον αγαπούν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (σ.σ. 13/2), ο McGrady φόρεσε τα χρώματα της Team Canada για το All-Star Celebrity Game και μια προσπάθειά του νωρίς στο παιχνίδι απέδειξε πόσο αμείλικτος είναι ο χρόνος και πώς μεταφράζεται το gap δεκαπέντε χρόνων στο παρκέ.

(Μόνο τσάι και συμπάθεια για τον 36χρονο McGrady).

Tracy McGrady shows the world the difference between age 21 and 36!Adam

Posted by NBA Buzz on Friday, February 12, 2016

 

Για την ιστορία, η Team Canada, με προπονητή τον Drake παρακαλώ, κέρδισε την Team USA με 74-64, έχοντας για ηγέτη των Win Butler των Arcade Fire, με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Πόσες επικές λεπτομέρειες χωράνε σε μια είδηση τελικά;