ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι αποκλειστικές συνομιλίες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού

Όποιος έχει καταλάβει ποιος έρχεται και ποιος φεύγει απ' το μεγάλο λιμάνι, παρακαλείται θερμά το εξηγήσει και σε μας.

Άλλη μια μεταγραφική περίοδος τελειώνει σήμερα, με την Transfer Deadline Day να κλέβει την παράσταση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Όχι, δεν εννοούμε και το ελληνικό, αν κι η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες μας κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να κρατήσουν ζεστό το ενδιαφέρον μας. Ειδικότερα δε, ο Ολυμπιακός, με προγραμματισμό που θα ζήλευαν πολλές δημόσιες υπηρεσίες της χώρας.

Έρχεται ο Νιλμάρ. Δεν έρχεται τελικά άκυρο. Θα πάρει αμυντικό. Δεν χρειάζεται τελικά αμυντικό. Κυνηγάει δύο αμυντικούς. Θα φύγει ή ο Πουλίδο, ή ο Ιντέγιε, ή και οι δύο, ίσως και κανείς.

Ρεσιτάλ οργάνωσης κυρίες και κύριοι. Πού οφείλεται όμως αυτό το μπάχαλο; Ψάξαμε και βρήκαμε τις συνομιλίες που ευθύνονται γι’ αυτό το χάλι και τις παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΟΡΥΦΗΣ

Καρεμπέ, Μοντεστό, Μπέντο κι αρκετοί γκεστ σταρ, βάζουν κάτω τους στόχους με πλάνο, επιχειρήματα, ψυχραιμία και όραμα.

ΕΝΑΝ ΓΚΟΛΤΖΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Τελικά ποιος θα πάρει τη φανέλα με το 9; Ο Νιλμάρ θα έρθει; Ο Καρντόσο έφτασε; Ο Πασιένσα ποιος είναι πάλι; Μην ανησυχείς, όλα είναι υπό έλεγχο(;).

Ο ΒΡΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, αλλά χρειάζεται και άμυνα και στον Ολυμπιακό, όπως έχουν δείξει στον συνολικό φετινό τους σχεδιασμό, ξέρουν για ακόμη μια φορά πολύ καλά τι θέλουν και κυρίως, πώς να το πάρουν.