AP IMAGES
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιο Μουντιάλ; H φάση για τον Wilshere το καλοκαίρι είναι Ζάκυνθος

Ο μέσος της Άρσεναλ πρόλαβε τον Southgate και κανόνισε διακοπάρες στην Ελλάδα.

Πριν από λίγη ώρα, η Αγγλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την 23αδα της για το Μουντιάλ της Ρωσίας, και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.

Εύγε, πάντα τέτοια, μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα διαλέξει να αποτύχει και να απογοητεύσει τους πάντες φέτος. Η είδηση πάντως, δεν βρίσκεται ούτε στον τρόπο της ανακοίνωσης, ούτε στα ονόματα που αυτή περιελάμβανε. Ούτε καν στην απουσία του μέσου της Άρσεναλ Jack Wilshere, αφού ο ίδιος ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε φροντίσει να την προεξοφλήσει (και εδώ κρύβεται η είδηση αν ακόμα αναρωτιέσαι), κανονίζοντας διακοπές στην Ζάκυνθο πριν καν περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις, προσφέροντας ένα διασκεδαστικό spoiler.

Συγκεκριμένα, ένας τυχαίος τύπος στο Twitter του πρότεινε, εφόσον δεν πάει στο Μουντιάλ, να ακολουθήσει εκείνον και την παρέα του στη Ζάκυνθο. Ο θεός ο Wilshere, όχι απλά απάντησε, αλλά δέχτηκε αμέσως, ρωτώντας μάλιστα αν μπορεί να πάρει μαζί και το κορίτσι του.

Αυτό θα πει να έχεις το γνώθι σαυτόν, ο Σωκράτης θα ήταν περήφανος. Jack, πιες μια μπύρα και για εμάς στις παραλίες της Ζακύνθου, έτσι κι αλλιώς οι συμπαίκτες σου δεν θα αργήσουν να έρθουν να σε βρουν.

Φωτογραφία: AP Photo/Tim Hales