ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιος προπονητής ποδοσφαίρου είναι ο μεγαλύτερος διασκεδαστής;

Υπάρχουν μερικοί κόουτς που το ζούνε λίγο περισσότερο απ' τον πάγκο. Ψήφισε ποιον σου αρέσει να παρακολουθείς πιο πολύ κι απ' τον ίδιο τον αγώνα.

Η σημερινή εποχή του ποδοσφαίρου, είναι η εποχή των σούπερ σταρ. Προφανώς και παλαιότερα υπήρχαν ντίβες και παίκτες που τραβούσαν πάνω τους τα φώτα της προσοχής, όμως πλέον, εκατοντάδες είναι οι ποδοσφαιριστές που αμείβονται πλουσιοπάροχα και ταυτόχρονα έχουν συνηθίσει να βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο των ΜΜΕ.

Στην μοντέρνα εποχή του ποδοσφαίρου ωστόσο, σταρ είναι και οι προπονητές. Κάτι που είτε βοήθησαν οι ίδιοι να χτιστεί, είτε έμαθαν να το διαχειρίζονται έξοχα, παίζοντας στα δάχτυλα το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Με μια δήλωση, έναν έξαλλο πανηγυρισμό, έναν τσακωμό, οι προπονητές αυτοί ξέρουν ότι θα κάνουν ολόκληρο τον πλανήτη να ασχοληθεί μαζί τους, για κάτι διαφορετικό πέρα απ’ τις στρατηγικές τους ικανότητες. Όσο πιο νέος, με το αίμα ακόμα να βράζει και τα χρόνια τον ιδρώτα απ’ το σορτσάκι τους να μην έχει στεγνώσει ακόμα, τόσο πιο πιθανό είναι ο κόουτς τεράστιων συλλόγων να είναι την ίδια στιγμή κι ένας διασκεδαστής, ένας showman.

Στην παρακάτω λίστα, φιγουράρουν 10 απ’ τους πιο χαρακτηριστικούς ξένους προπονητές ποδοσφαίρου αυτής της κατηγορίας. Εσύ, καλείσαι να ψηφίσεις αυτούς που θεωρείς ότι ταιριάζουν περισσότερο με τον όρο “διασκεδαστής”.

Καλά, αν θες ψήφισε κι αυτόν που συμπαθείς περισσότερο, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.