ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε άλλα νέα, ο John Arne Riise δοκίμασε μπύρα για πρώτη φορά στη ζωή του

Για κάποιο λόγο, ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να γίνει 35 για να πιει τη πρώτη του γουλιά και κατέγραψε το γεγονός στην κάμερα.

Δεν είναι για όλους η μπύρα, το καταλαβαίνω. Δέχομαι ότι μπορεί να μην σου αρέσει, να είσαι τύπος του τζιν, του ουίσκι, των κοκτέιλ. Άντε, να δεχτώ ότι δεν είσαι καν τύπος του αλκοόλ, ειδικά αν είσαι αθλητής.

Το να είσαι όμως 35 χρονών και να μην έχεις πιει ποτέ στη ζωή σου, ούτε μια γουλιά μπύρας, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Ειδικά όταν είσαι ο John Arne Riise, δηλαδή Νορβηγός με πολύχρονη θητεία στο Λίβερπουλ, όπου σε κάθε στροφή πέφτεις πάνω σε παμπ.

Ο ποδοσφαιριστής, (πρώην του ΑΠΟΕΛ μάλιστα, ούτε στην Αγία Νάπα ψήθηκε να δοκιμάσει μπύρα) τράβηξε σε βίντεο την πρώτη του επαφή με την μπύρα κι όπως φάνηκε δεν το ευχαριστήθηκε και πολύ. Το γεγονός ότι συνήθως στο ίντερνετ κυκλοφορούν αντίστοιχα βίντεο με πρωταγωνιστές μωρά που δοκιμάζουν πράγματα για πρώτη φορά, ίσως πρέπει να τον προβληματίσει.

Αλλά θα μου πεις, εδώ έφτασε 35 και δεν είχε πιει ποτέ μπύρα, αυτό θα τον προβληματίσει; Άντε, σιγά-σιγά και βότκα πορτοκάλι, John.