SEX

Ο αβάσταχτος παραλογισμός του 'συγκατοικούμε ή χωρίζουμε';

Δεν υπάρχει λόγος η συγκατοίκηση με την κοπέλα σου να είναι ένα ακόμα milestone πριν το θάνατο.

Το 'συγκατοικούμε ή χωρίζουμε' είναι η πιο παράλογη ατάκα που (συνεχίζει να) χρησιμοποιεί το ανθρώπινο είδος μετά τα 'ήξεις αφήξεις' της Πυθίας. Δεν την χρησιμοποιεί μόνο το ένα μέλος ενός ζευγαριού απευθυνόμενο στο άλλο, αλλά και κάθε μέλος του ζευγαριού χωριστά όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της απόφασής του στους φίλους του.

Διαβάστε περισσότερα

10 ατάκες χειρότερες από το 'Σε βλέπω σαν φίλο'

Με βαριά καρδιά θυμόμαστε και κάνουμε μία σούμα όλες εκείνες τις φορές που θα βγαίναμε γυμνοί στο δρόμο υποστηρίζοντας το 'καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς'. Ή έστω να πίνεις.

Εμπειρίες. Οτιδήποτε και αν συμβαίνει στην ερωτική μας ζωή, είτε αυτό είναι σχέση είτε one night stand, η μία και μοναδική ερωτική συνεύρεση στα θανοασκητίστικα, στο τέλος, αυτό αποθηκευθεί και θα 'τακτοποιηθεί' στο μυαλό μας ως μία ακόμη εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά, πόση ώρα πρέπει να περνάει μαζί ένα ζευγάρι;

Απ’ τα ζευγάρια-σιαμαίους μέχρι τα ζευγάρια που βλέπονται πιο σπάνια κι από μακρινά ξαδέρφια, προσπαθούμε να βρούμε επιτέλους την πολυπόθητη χρυσή τομή.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ζευγαριών. Απ’ αυτά που προσπαθούν να διατηρήσουν μια φυσιολογική κοινωνική ζωή, βγαίνοντας με φίλους και περνώντας ένα σεβαστό χρονικό διάστημα χώρια, μέχρι εκείνα που δεν πάνε χωριστά ούτε στην τουαλέτα.

Διαβάστε περισσότερα

Θυμάσαι να φλερτάρεις προ social media;

Κάπου βαθιά στις μνήμες σου, δεν μπορεί, θα υπάρχει κάπου ένα φλερτ μακριά από την οθόνη του υπολογιστή.

Aν είσαι πάνω από 35, τότε ναι, σίγουρα αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, να θυμηθείς πώς ήταν να φλερτάρεις πριν μπουν τα social media, στη ζωή σου. Αν όμως, τώρα οδεύεις προς τα τριάντα, με κάτι μικρούς μαθηματικούς υπολογισμούς και δεδομένου ότι το msn ήταν η αρχή του τέλους του φλερτ, κοντά στο 2005, τότε μήπως δεν έχεις φλερτάρει ποτέ εκτός social media;

Διαβάστε περισσότερα

Η σωστή η απιστία θέλει το κατάλληλο app

Ένας 'πυρηνικός' πόλεμος της μοιχείας διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο κινητό σου. Αντίπαλοι, αυτοί που το χρησιμοποιούν για να κερατώσουν και οι άλλοι, που προσπαθούν να τους τσακώσουν. Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;

Εννοείται πως σου έχουμε μιλήσει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά για το κέρατο. Επίσης, κάποιες γενικές συμβουλές, στις έχουμε δώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήσαμε 5 γυναίκες ποια είναι η σχέση τους με το πορνό

Αφήσαμε κατά μέρος τα ταμπού και ζητήσαμε από το ωραίο και ντροπαλό(;) φύλο να μας λύσει 10 απορίες, όπως, ποια είναι η πιο extreme σκηνή που έχει παρακολουθήσει μέχρι τώρα.

Όταν πέντε κοπέλες, διαφορετικού επαγγέλματος, στυλ και προσωπικότητας δέχονται να απαντήσουν σε δέκα ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το πορνό και τις (δεισι)δαιμονίες του, καταλαβαίνεις μεταξύ άλλων, ότι υπάρχουν και καλές Δευτέρες. Α! Και ότι υπάρχει και αυτό το ίντερνετ.

Διαβάστε περισσότερα

Πόση ώρα διαρκεί αυτό το καλό σεξ, τέλος πάντων;

Μία δημοσιογράφος λύνει το γρίφο και σου δίνει την απάντηση που στοιχηματίζουμε ότι δεν περιμένεις ότι θα διαβάσεις.

Η ειλικρινής συζήτηση ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα για το σεξ, θα μπορούσε άνετα να απεικονιστεί-συγκριθεί με μία πτώση από τα Ιμαλάια χωρίς αλεξίπτωτο, με soundtrack αυτόν ακριβώς το στοίχο.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.