SEX

Οι αγορίστικες υποσχέσεις που δεν κρατήσαμε

Οι αγώνες στο γήπεδο και οι διακοπές τα καλοκαίρια που πηγαίνουμε πλέον (μόνο) με την κοπέλα μας.

''Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες'', δεν φωνάζαμε μαζί πριν κάμποσα χρόνια με περισσότερο πάθος από το ''σήκωσέ το το γαμημένο δεν μπορώ να περιμένω''; Τι συνέβη στο μεσοδιάστημα και όχι μόνο απαρνηθήκαμε, εύλογα, το πρώτο, αλλά ζητάμε σχεδόν άδεια από την 'x Μαίρη' για να φωνάξουμε το δεύτερο;

Διαβάστε περισσότερα

8 ψέματα που ενδεχομένως σου πει στο πρώτο σας ραντεβού

Όσο old fashioned και αν διαβάζεται το 'κράτα και μικρό καλάθι' σε κάποιες περιπτώσεις είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Και cheers.

Σε έναν ιδανικό κόσμο που δεν θα είχε γνωρίσει και αναγνωρίσει τους καταραμένους συγγραφείς, τώρα το κείμενο θα μπορούσε να ξεκινήσει κάπως έτσι: '"Ας μιλήσουμε λίγο για την ειλικρίνεια", είπε και ήπιε μία ακόμη γουλιά από το πέμπτο ποτό του'.

Διαβάστε περισσότερα

Ο αβάσταχτος παραλογισμός του 'συγκατοικούμε ή χωρίζουμε';

Δεν υπάρχει λόγος η συγκατοίκηση με την κοπέλα σου να είναι ένα ακόμα milestone πριν το θάνατο.

Το 'συγκατοικούμε ή χωρίζουμε' είναι η πιο παράλογη ατάκα που (συνεχίζει να) χρησιμοποιεί το ανθρώπινο είδος μετά τα 'ήξεις αφήξεις' της Πυθίας. Δεν την χρησιμοποιεί μόνο το ένα μέλος ενός ζευγαριού απευθυνόμενο στο άλλο, αλλά και κάθε μέλος του ζευγαριού χωριστά όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της απόφασής του στους φίλους του.

Διαβάστε περισσότερα

10 ατάκες χειρότερες από το 'Σε βλέπω σαν φίλο'

Με βαριά καρδιά θυμόμαστε και κάνουμε μία σούμα όλες εκείνες τις φορές που θα βγαίναμε γυμνοί στο δρόμο υποστηρίζοντας το 'καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς'. Ή έστω να πίνεις.

Εμπειρίες. Οτιδήποτε και αν συμβαίνει στην ερωτική μας ζωή, είτε αυτό είναι σχέση είτε one night stand, η μία και μοναδική ερωτική συνεύρεση στα θανοασκητίστικα, στο τέλος, αυτό αποθηκευθεί και θα 'τακτοποιηθεί' στο μυαλό μας ως μία ακόμη εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά, πόση ώρα πρέπει να περνάει μαζί ένα ζευγάρι;

Απ’ τα ζευγάρια-σιαμαίους μέχρι τα ζευγάρια που βλέπονται πιο σπάνια κι από μακρινά ξαδέρφια, προσπαθούμε να βρούμε επιτέλους την πολυπόθητη χρυσή τομή.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ζευγαριών. Απ’ αυτά που προσπαθούν να διατηρήσουν μια φυσιολογική κοινωνική ζωή, βγαίνοντας με φίλους και περνώντας ένα σεβαστό χρονικό διάστημα χώρια, μέχρι εκείνα που δεν πάνε χωριστά ούτε στην τουαλέτα.

Διαβάστε περισσότερα

Θυμάσαι να φλερτάρεις προ social media;

Κάπου βαθιά στις μνήμες σου, δεν μπορεί, θα υπάρχει κάπου ένα φλερτ μακριά από την οθόνη του υπολογιστή.

Aν είσαι πάνω από 35, τότε ναι, σίγουρα αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, να θυμηθείς πώς ήταν να φλερτάρεις πριν μπουν τα social media, στη ζωή σου. Αν όμως, τώρα οδεύεις προς τα τριάντα, με κάτι μικρούς μαθηματικούς υπολογισμούς και δεδομένου ότι το msn ήταν η αρχή του τέλους του φλερτ, κοντά στο 2005, τότε μήπως δεν έχεις φλερτάρει ποτέ εκτός social media;

Διαβάστε περισσότερα

Η σωστή η απιστία θέλει το κατάλληλο app

Ένας 'πυρηνικός' πόλεμος της μοιχείας διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο κινητό σου. Αντίπαλοι, αυτοί που το χρησιμοποιούν για να κερατώσουν και οι άλλοι, που προσπαθούν να τους τσακώσουν. Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;

Εννοείται πως σου έχουμε μιλήσει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά για το κέρατο. Επίσης, κάποιες γενικές συμβουλές, στις έχουμε δώσει.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.