SEX

Ερώτηση κρίσεως: Τι μήνυμα θα της στείλεις;

Το απόλυτο εγχειρίδιο για να μη σε περάσει πρωτάρη ή ακόμα χειρότερα απελπισμένο ή βαρετό. Ή και τα τρία μαζί.

Φήμες λένε ότι ο τελευταίος άντρας που είπε τη φράση 'με το κορίτσι μου τα βρήκαμε από το πρώτο κιόλας μήνυμα' απήχθη από γυναίκες Επιστήμονες για περαιτέρω έρευνα και μελέτη. Περιττή η πληροφορία αλλά έκτοτε, η τύχη του αγνοείται.

Διαβάστε περισσότερα

Είσαι καλός στο κρεβάτι και ιδού οι (8) αποδείξεις

Γιατί δεν είναι κάθε μέρα του Αγιαννιού, να σου δίνουν όλες οι παρτενέρ τα εύσημα που δικαιωματικά αξίζεις σε αυτόν τον τομέα.

Όποια και αν είναι η σχέση σου με τα κορίτσια που κυκλοφορούν πανέμορφα και διαθέσιμα εκεί έξω και για να πιάσουμε τις πιο ακραίες εκδοχές σου, είτε είσαι ο τύπος του one night stand είτε είσαι αυτός που αγοράζει δαχτυλίδι στο δεύτερο ραντεβού το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι που έπεσες μαζί τους θα ήθελες να ξέρεις την αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα

Δέκα tips για ένα εορταστικό one night stand

Αυτές τις μέρες της αγάπης, συνηθίζουμε να τις περνάμε οικογενειακά. Τι γίνεται, όμως, τις νύχτες;

Ημέρες γιορτινές, το κέφι βρίσκεται στο ζενίθ, οι ποσότητες αλκοόλ είναι μεγαλύτερες απ' τις συνηθισμένες και κανείς δεν θέλει να βιώνει μόνος του αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Διαβάστε περισσότερα

Stop the stress: Βρέθηκε η ώρα που το κορίτσι σου έρχεται πιο γρήγορα σε οργασμό

Ναι υπάρχει και όχι δεν είναι το 'πρωί' η λέξη που περιμένεις ότι θα διαβάσεις.

Για τον γυναικείο οργασμό, οι αστικοί μύθοι δίνουν και παίρνουν. Έχουμε ακούσει τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγορίστικες υποσχέσεις που δεν κρατήσαμε

Οι αγώνες στο γήπεδο και οι διακοπές τα καλοκαίρια που πηγαίνουμε πλέον (μόνο) με την κοπέλα μας.

''Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες'', δεν φωνάζαμε μαζί πριν κάμποσα χρόνια με περισσότερο πάθος από το ''σήκωσέ το το γαμημένο δεν μπορώ να περιμένω''; Τι συνέβη στο μεσοδιάστημα και όχι μόνο απαρνηθήκαμε, εύλογα, το πρώτο, αλλά ζητάμε σχεδόν άδεια από την 'x Μαίρη' για να φωνάξουμε το δεύτερο;

Διαβάστε περισσότερα

8 ψέματα που ενδεχομένως σου πει στο πρώτο σας ραντεβού

Όσο old fashioned και αν διαβάζεται το 'κράτα και μικρό καλάθι' σε κάποιες περιπτώσεις είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Και cheers.

Σε έναν ιδανικό κόσμο που δεν θα είχε γνωρίσει και αναγνωρίσει τους καταραμένους συγγραφείς, τώρα το κείμενο θα μπορούσε να ξεκινήσει κάπως έτσι: '"Ας μιλήσουμε λίγο για την ειλικρίνεια", είπε και ήπιε μία ακόμη γουλιά από το πέμπτο ποτό του'.

Διαβάστε περισσότερα

Ο αβάσταχτος παραλογισμός του 'συγκατοικούμε ή χωρίζουμε';

Δεν υπάρχει λόγος η συγκατοίκηση με την κοπέλα σου να είναι ένα ακόμα milestone πριν το θάνατο.

Το 'συγκατοικούμε ή χωρίζουμε' είναι η πιο παράλογη ατάκα που (συνεχίζει να) χρησιμοποιεί το ανθρώπινο είδος μετά τα 'ήξεις αφήξεις' της Πυθίας. Δεν την χρησιμοποιεί μόνο το ένα μέλος ενός ζευγαριού απευθυνόμενο στο άλλο, αλλά και κάθε μέλος του ζευγαριού χωριστά όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της απόφασής του στους φίλους του.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.