Είναι πέντε λεπτά σεξ αρκετά; Και όμως!

Οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση που θα ανακουφίσει χιλιάδες άντρες.
SHARES

Πόση ώρα διαρκεί αυτό το καλό σεξ τέλος πάντων, αναρωτιόταν πριν μερικούς μήνες η Αλεξάνδρα Σαμσά, σε ένα θέμα που δεν άφησε ασυγκίνητο αναγνωστικό κοινό. Στο ίδιο θέμα μάλιστα, η Αλεξάνδρα παρέθετε και στοιχεία: Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο New York Magazine το 2005, ο μέσος όρος διάρκειας μιας καλής συνουσίας φρέναρε στα μόλις 5,4 λεπτά!

Ο χρόνος μπορεί να μοιάζει απογοητευτικά λίγος, αλλά αφήνουμε την επιστήμη να μιλήσει και... να συμφωνήσει. Σύμφωνα με μελέτη Αμερικάνων και Καναδών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε το 2008, οτιδήποτε ανάμεσα σε τρία και επτά λεπτά σεξουαλικής επαφής θεωρείται αρκετό. Ναι μάλιστα, αρκετό.

Κρατώντας τις ισορροπίες και για να μην χαθούν οι ισορροπίες, η ίδια μελέτη διευκρινίζει ότι η επιθυμητή διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης κυμαίνεται από τα επτά μέχρι τα δεκατρία λεπτά. Αλλά ξαναλέμε, το 'από τρία μέχρι επτά' κρίνεται επαρκές.

Για την ιστορία, ένα λίγο αρχαίο στατιστικό εύρημα του 1948 από τον Alfred Kinsey σημείωνε ότι το 75% των Αμερικάνων εκσπερμάτιζε μέσα στα πρώτα δύο λεπτά σεξ. Οπότε, οι καιροί αλλάζουν, ο κόσμος προοδεύει, αλλά σιγά σιγά, όπως καταδεικνύει η έρευνα των Αμερικάνων και των Καναδών σεξολόγων.

Όπως και να 'χει, θα πρέπει να πάψουμε να συγχέουμε και να συνδέουμε την υπέρτατη απόλαυση του σεξ με χρόνους και χρονόμετρα και στατιστικές. Οπότε, ναι, και το τρίλεπτο, αν είναι ποιοτικό, θεωρείται μια χαρά. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Εξπρές Σάμινα: 17 χρόνια μετά το ναυάγιο στην Πάρο με τους 81 νεκρούς

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί, η επέτειος μιας εκ των μεγαλύτερων ναυτικών τραγωδιών της χώρας, το News 24/7 ανατρέχει στη μοιραία νύχτα με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Θανάση Λαμπρόπουλου, που έζησε τα γεγονότα από κοντά. Το χρονικό και τα ντοκουμέντα

Έχει μάθει από "τελικούς" η ΑΕΚ

Το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που χαρακτηρίζεται ως "τελικός", η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ, το βαθμολογικό πλεονέκτημα, η ενδεχόμενη νίκη που θα (απο)δείξει πράγματα, η αυτοπεποίθηση και ο κίνδυνος να επιστρέψει η εσωστρέφεια. Σχόλιο του Σταύρου Καραΐνδρου.

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο του δυστυχήματος και η έκθεση για τη μοιραία Πόρσε

Τι αποκαλύπτει η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για το φρικτό δυστύχημα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο στις 26 Φεβρουαρίου. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα για την ασύλληπτη τραγωδία, με τους τέσσερις νεκρούς, στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας. Πόσο έτρεχε ο 24χρονος οδηγός, υπήρξε πρόβλημα με τα ελαστικά;

 
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.