SEX

Οι 10 χειρότεροι τρόποι να ρίξεις χυλόπιτα

Ακολουθεί κείμενο που η ευγένεια και το νοιάξιμο για τα συναισθήματα του άλλου ξεκάθαρα δεν ήταν η προτεραιότητα.

Νοέμβριος 2001. Club Decadence, ‘το μόνο κλαμπ απ’ όπου μπορούσες να δεις τ’ αστέρια’. Είναι απ’ τις πρώτες φορές που βγαίνω με τους καινούργιους μου φίλους απ’ τη σχολή και θέλω να τους δείξω ότι το ‘χω με τα κορίτσια. Μ’ αρέσει μία που κάθεται με την παρέα της ακριβώς απέναντι και την οποία είμαι σίγουρος ότι έχω δει κάνα δυο μέρες πριν στα Εξάρχεια (και μ’ άρεσε και τότε).

Δεν έχω ιδέα τι πάω να κάνω, δεν το έχω ξανακάνει, απλά τους αφήνω και την πλησιάζω. Εγώ: “Γεια, Ηλίας, νομίζω ότι σε είδα προχτές στη Μπενάκη”. Αυτή: “Γεια, Νιόβη, κοιτάζω κάποιον άλλον από δω μέσα”. Εγώ: “………….”. Αυτή: “…..”.

 

Τι θέλω να πω με αυτή τη βγαλμένη απ’ τη ζωή ιστοριούλα; Θέλω να πω ότι αν υπάρχει κέφι και μεράκι, η χυλόπιτα που θα φας ή που θα ρίξεις μπορεί να κοστίσει την αυτοπεποίθηση κάποιου αθώου για τα επόμενα 10-15 χρόνια.

Επειδή α) δεν σου φταίει το κάρμα σου για να το υπονομεύεις έτσι και β) δεν χρειάζεται να ‘κολλήσεις’ ψυχολογικά το κορίτσι που δεν-έκανε-και-τίποτα-κακό-απλά-σε-γούσταρε, απόφυγε αυτές τις χυλόπιτες για χάρη της ανθρωπότητας.

Αυτή που ξεκαρδίζεσαι στη μούρη της

Μπορεί να είναι από αμηχανία. (Βασικά, μακάρι να είναι από αμηχανία). Μπορεί να είναι επειδή δεν το περίμενες και σου φάνηκε αστείο ή επειδή σου φαίνεται αστείο που πιστεύει ότι θα μπορούσατε να είστε ζευγάρι. Ό,τι και να ‘ναι, ΣΤΑΜΑΤΑ να γελάς.

Αυτή που δεν της απάντησες ποτέ

Αν και είμαστε μόλις στο #2, η χυλόπιτα που έριξες χωρίς να πεις ποτέ ‘όχι’ ουσιαστικά ίσως είναι η πιο οδυνηρή κι απ’ τις 10 του θέματος. Δεν γίνεται να αφήνεις κάποιον να κρέμεται απ’ τα χείλη ή απ’ το πληκτρολόγιό σου (αν στην έπεσε μέσω social). Ακόμα και το ‘όχι’ είναι μια κάποια λύτρωση.

Αυτή που στα καπάκια ανέβασες τραγούδι που δείχνει ότι είσαι καψούρης με άλλη

Ο καθένας με τον πόνο του δηλαδή. Μόνο που ο δικός σου πόνος (για μια άλλη) δεν θα την κάνει να νιώσει καθόλου καλύτερα.

Αυτή που δεν θες να πάρει σαν χυλόπιτα (αλλά όλοι ξέρετε ότι είναι)

Κάθε στιβαρή απόφαση που παίρνουμε (βλέπε χυλόπιτα) έχει ευθύνη. Κάποιοι δεν θέλουν να την πάρουν, άρα ο τρόπος που προσπαθούν να απορρίψουν μια γυναίκα μοιάζει περισσότερο με μια any given ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στα αγγλικά. Δηλαδή, δεν βγάζει νόημα.

Tip: Μην τα λες πολύ στρογγυλεμένα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να καταλάβει ότι τη θες.

Αυτή που θα μετανιώσεις σε 4, 3, 2, 1

Μη σου τύχει. Θα προσπαθείς να την πάρεις πίσω, αλλά δεν θα σε πιστεύει κανείς. Τέλος πάντων, το πρόβλημα είναι ότι δε θα σε πιστεύει αυτή.

“Είσαι πολύ καλή για μένα, δεν σου αξίζω”. Αυτή η χυλόπιτα

Δεν θα πούμε το κλασικό ‘Έλα, ποιον κοροϊδεύεις, μη λες μια σαχλαμάρα για να βγεις απ’ τη δύσκολη θέση’. Έτσι καλοπροαίρετοι που είμαστε λίγο πριν την άδεια, πες ότι σε πιστεύουμε. Πες ότι τα εννοείς αυτά τα λίγο εμετικά.

Γιατί την απορρίπτεις λοιπόν; Πόσο ‘κακό παιδί’ νομίζεις ότι είσαι που δεν σου αξίζει ένα κορίτσι σαν αυτό; Ηρέμησε λίγο. Ηρέμησε, δεν είσαι ο Lorne Malvo.

Η εκδικητική

Την απέρριψες γιατί κάποτε (στο γυμνάσιο) σε είχε απορρίψει αυτή. Και καλά. Εντάξει, πες ότι δεν σ’ αρέσει το κορίτσι τώρα που μεγάλωσε, μην παιδευόμαστε άδικα.

Αυτή μπροστά σε πολύ κόσμο. Σε πάρα πολύ κόσμο

 

Δεν χρειάζεται να ‘χει πρόταση γάμου το σκηνικό. Αρκεί να έχει κόσμο.

Αυτή επειδή τη βλέπεις φιλικά

Την ώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο, συνεχίζονται οι σκληρές, πολύχρονες διαπραγματεύσεις για το ποια θα είναι τελικά η ποινή κάθειρξης από 1/1/2015 σ’ όποιον επικαλείται το ‘σε βλέπω φιλικά’.

Aυτή γιατί δεν είσαι έτοιμος για δέσμευση

Θα ήθελα ΤΟΣΟ πολύ να σε δω να ενημερώνεις την Barbara Palvin ή την Kate Upton ή την Cara Delevingne ότι αυτόν τον καιρό δεν μπορείς να δεσμευτείς. Ορκίζομαι ότι θα σε χειροκροτούσα όρθιος για μερόνυχτα, χωρίς διάλειμμα ούτε για τουαλέτα.