Πόσο καλά ξέρεις τον γυναικείο οργασμό;

Μην αγχώνεσαι και μην σκας. Στο παρόν κουίζ ισχύει το ιατρικό απόρρητο.
SHARES

Ο γυναικείος οργασμός είναι μία από τις πιο παρεξηγημένες συνθήκες σε αυτόν τον κόσμο. Θες γιατί έχει τη φήμη ότι έρχεται δύσκολα; Θες γιατί ο ψεύτικος σχεδόν του έχει πάρει την πρωτιά; Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αλήθεια. Το θέμα είναι ότι οι απόψεις πάνω στον οργασμό της γυναίκας, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τον ψυχισμό και το μυαλό, ποικίλουν δραματικά.

Σήμερα λοιπόν, είμαστε εδώ όχι για να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα, δεν αποτελούμε κράμα του μυαλού του Αϊνστάιν με αυτού του Ζούκερμπεργκ. Είμαστε εδώ για να τσεκάρουμε τη δική σου σχέση με τα 'αχ, βαχ' του κοριτσιού ή της γυναίκας σου. Είναι ειλικρινής; Είναι υπαρκτή; Τι γίνεται τέλος πάντων;

Θα το μάθουμε. Αρκεί να είσαι ειλικρινής. Πες ρε παιδί μου ότι είσαι στο γιατρό. Υπέθεσε ότι τώρα που μιλάμε είσαι στο σαλονάκι και χαζεύεις ένα περιοδικό. Και μόλις, η γραμματέας φώναξε το επίθετό σου.

Για περάστε.

 

Share
Follow
 

Best of Network

Είχε... Χόντα στη μηχανή της η Ιαπωνία

Η Σενεγάλη προηγήθηκε δυο φορές στο ματς με την Ιαπωνία αλλά με τον Ινούι σε μεγάλη βραδιά και τον Χόντα να μπαίνει και να σκοράρει το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες έληξε ισόπαλο 2-2. (VIDEOS)

 
Μάθε τα πάντα
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.