SEX

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει (σύμφωνα με το ζώδιό της)

Ή αλλιώς δώδεκα κινήσεις της που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται και ότι θα πει ναι σε εκείνο τον καφέ που ακόμα σκέφτεσαι να της πεις να πιείτε.

Άσε με να μαντέψω: Δεν πιστεύεις στα ζώδια. Βαριέσαι τρομερά τις συζητήσεις που ξεκινούν με ένα ‘τι ζώδιό είσαι‘ και κλείνουν με μία γενικούρα του τύπου ‘Δίδυμος; Απαπαπα, μακριά μακριά‘. Τρομάζεις και μόνο στην ιδέα ότι τώρα που μιλάμε έχεις μπει σε ένα κείμενο που θα μιλάει για ζώδια αλλά, έλα που τα έχεις δοκιμάσει όλα. Και εκείνο το κορίτσι δεν μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις με τίποτα.

Τη μία σου στέλνει μόνη της και πιάνει κουβέντα, την άλλη κάνει να σου απαντήσει μία αιωνιότητα και μία μέρα. Κάθε φορά που την πετυχαίνεις στο στέκι της (που ναι, τυχαία πας εκεί) δείχνει πιο χαρούμενη και από το Σημίτη όταν έκλεισε τη συμφωνία για τους Ολυμπιακούς του 2004, ωστόσο όταν της είπες να βγείτε για ένα ποτό το έπαιξε σαν τον ίδιο πολιτικό στην υπόθεση με τα Ίμια.

Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τίποτα. Ούτε επιστήμονας της NASA λογικά δεν θα μπορεί να βγάλει. Καλά, για δημοσιογράφο πολιτικού ρεπορτάζ, ούτε συζήτηση. Άρα, αφού είδες και απόειδες τι έκανες; Ακριβώωως: Έπεσες στην ανάγκη εκείνης που ενώ δεν πιστεύει στις προβλέψεις των ζωδίων και ότι δηλαδή αν σήμερα της στείλεις μπορεί να σου πει ναι γιατί έχει από πάνω της το Δία (μην πάει ο νους σου στο πονηρό, πλανητικά μιλάμε) αλλά αν της στείλεις αύριο μπορεί να σου πει όχι γιατί έχει ανάδρομο Ερμή, πιστεύει πάρα πολύ στα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Ναι, εγώ είμαι αυτή.

Και ακριβώς επειδή πιστεύω ότι στα χαρακτηριστικά, όλοι έχουμε κοινά όταν ανήκουμε σε μία κατηγορία ζωδίων, είμαι σήμερα εδώ για να συζητήσω μαζί σου σοβαρά το ενδεχόμενο να σε θέλει όντως και απλά, να μην την αφήνουν οι πλανήτες της να στο δείξει όσο θα ήθελε.

Μην γελάς. Το θέμα είναι να με πιστέψεις έστω και λίγο για να έχουμε κάποια αποτελέσματα. Ναι; Τέλεια. Πάμε λοιπόν.

ΚΡΙΟΣ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις απέναντί σου μία Κριό, να σε θέλει και να μην σε διεκδικήσει. Απολύτως. Καμία. Ξέχνα το ως ενδεχόμενο ρε παιδί μου. Αν σε αυτήν την κοπέλα αρέσεις, το πιθανότερο είναι ότι θα σου πει εκείνη να βγείτε γιατί δεν θα αντέχει να περιμένει. Βασικά, θα βαριέται να περιμένει. Θέλει να ξέρει αν θες. Τι παιχνίδια θα παίζετε τώρα;

Τι να κάνεις: Επειδή όπως είπαμε θα κάνει κίνηση από μόνη της, μην της αφήσεις όλο το παιχνίδι πάνω της. Αν μία Κριός καταλάβει ότι και θες και δεν θες, φεύγει. Και πάει αλλού.

ΤΑΥΡΟΣ Η ΜΑΝΑ

Αν σε γουστάρει μία Ταυρίνα, θα το καταλάβεις από τον τρόπο που σου μιλάει και σου φέρεται. Αν μαζί σου είναι όπως με το μελλοντικό παιδί της, σε φροντίζει, σου λέει τι να κάνεις και τι να μην κάνεις, σου προτείνει να σου μαγειρέψει, να σου μαζέψει το σπίτι, κτλ, τότε την έχεις. Μην φοβάσαι τίποτα.

Τι να κάνεις: Μην της περάσεις για κανένα λόγο ότι δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι σοβαρό. Δεν θα ασχοληθεί μαζί σου επ’ ουδενί.

ΔΙΔΥΜΟΣ Η ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ

Και όχι δεν το γράφω με την αρνητική χροιά που ίσως έχει αυτός ο χαρακτηρισμός. Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά μίας γυναίκας Διδύμου είναι ότι παλατζάρει ανάμεσα στο ‘πάμε και ό,τι γίνεται’ και στο ‘μα, δεν μπορεί να μην λιώνεις για μένα, δεν γίνεται’. Ναι εντάξει, δύο πρόσωπα έχει το εικονίδιο της κοπέλας, γιατί τρελαίνεσαι; Τέλος πάντων. Αν μία Δίδυμος σε θέλει, τότε θα σε έχει μία στο κρύο και μία στη ζέστη. Όχι γιατί είναι αναποφάσιστη αλλά γιατί δεν ξέρει με ποιο προφίλ της θα σε κερδίσει.

Τι να κάνεις: Προσπάθησε να μην της δώσεις τη σιγουριά ότι την θες πολύ εξαρχής. Παίξε λίγο με το δεύτερο και ναρκισσιστικό προφίλ της και ο Θεός βοηθός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η (ΝΤΡΟΠΑΛΗ) ΚΑΠΑΤΣΑ

 

Καλά, ένα θα σου πω: Αν σε θέλει μία Καρκίνος, δεν παίζει να μην σε έχει. Στην αρχή θα είναι απόμακρη, κάπως συνεσταλμένη, κάπως ‘δεν ξέρω, αν είσαι εσύ ο πατέρας των παιδιών μου’, αλλά ένα να ξέρεις μόνο ένα: Άπαξ και ασχολείται μαζί σου έστω και με μηνύματα, πάει να πει ότι σε θέλει τρελά. Απλά, περιμένει από σένα. Τα πάντα.

Τι να κάνεις: (Διάβασε την τελευταία μου πρόταση από πάνω, μην με ξεπετάς)

ΛΕΩΝ Η ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ

Δεν πρόκειται να σου δείξει τί-πο-τα. Δεν πάει να καίγεται, δεν πάει να ψάχνει τα προφίλ σου στα social media κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, δεν πάει να σε βλέπει και να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση, δεν υπάρχει περίπτωση να σου δείξει το παραμικρό. Όχι γιατί περιμένει από σένα να κάνεις κίνηση, αλλά γιατί θέλει να είναι 100% σίγουρη ότι όντως, σε θέλει. Αν δεν σιγουρευτεί δεν παίζει, μην περιμένεις τίποτα. Αν σιγουρευτεί, είναι ικανή να σου κάνει μέχρι και πρόταση γάμου.

Τι να κάνεις: Η μοναδική σου ελπίδα για να καταλάβεις τι θέλει είναι να μην ασχοληθείς πολύ μαζί της. Μόνο αν την προβληματίσεις, θα την κερδίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ‘ΜΑ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΩ’

Μία γυναίκα Παρθένος γενικά, δεν δίνει και πολλές επιλογές στον άλλο. Αν θέλει κάτι, η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη ‘αφού θέλει’. Δεν δέχεται και πολύ εύκολα ‘όχι’ ούτε πρόκειται να καθίσει να σε περιμένει έναν αιώνα μέχρι να αποφασίσεις να της πεις να βγείτε. Όχι, δεν εννοώ ότι θα σου πει εκείνη. Σιγά μην σου πει. Εννοώ ότι αν δει ότι δεν, θα το αφήσει το θέμα. Και θα θυμώσει και μαζί σου επειδή δεν της έδωσες τόση σημασία όση αξίζει.

Τι να κάνεις: Πες της να βγείτε. Τώρα.

ΖΥΓΟΣ Η ‘ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ’

Μην την παρεξηγείς, αλήθεια δεν ξέρει αν θέλει να είναι μαζί σου. Και δεν το ξέρει γιατί δεν σε ξέρει και αν δεν σε γνωρίσει πρώτα, να σε δει εκατό-διακόσιες φορές να πειστεί ότι έχει μάθει μέχρι και για την πρώην που είχες στο νηπιαγωγείο και πώς σου προέκυψε η αλλεργία στα μανιτάρια, δεν πρόκειται να σου πει με βεβαιότητα κάτι. Θα σου δείξει ωστόσο. Αν της αρέσεις, μπορεί να γίνει και χαλί να την πατήσεις. Ωστόσο πρόσεχε: Αυτό που σου δείχνει με αυτό που όντως θέλει, παίζει να απέχουν και μίλια. Και να μείνεις με το ‘την έχω δεδομένη’ στο χέρι.

Τι να κάνεις: Να της δώσεις χρόνο να σε γνωρίσει. Να είσαι διαθέσιμος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ

Αν σε γουστάρει Σκορπίνα, είσαι τουλάχιστον τυχερός γιατί δεν πρόκειται να νιώσεις το παραμικρό είδος πίεσης. Θα κάτσει εκεί και θα περιμένει, θα περιμένει, θα περιμένει. Θες μόνο μηνύματα; Μόνο μηνύματα. Θες να βγείτε; Θα βγείτε. Θες να είστε μαζί; Θα είστε. Γενικά, για να καταλάβεις ότι σε θέλει αρκεί να δεις πόσο ανεκτική είναι μαζί σου. Όσο πιο πολύ είναι, τόσο πιο πολύ θέλει.

Τι να κάνεις: Μην το παρακάνεις με την ανοχή της. Είπαμε. Έχουν και δηλητηριάκι οι Σκορπιοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η ΑΤΙΘΑΣΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ)

Χωρίς υπερβολή, την έχεις κάπως πατήσει. Γιατί η Τοξοτίνα έχει ένα καλό που είναι κακό: Δεν δείχνει ούτε λέει ποτέ τι θέλει. Για να στο πει, πρέπει να είσαι ή πολύ τυχερός ή να την πετύχεις πολύ μεθυσμένη. Κατά τα άλλα είναι το κορίτσι που θα σου χορέψει, θα σου μιλήσει, θα σε κεράσει ποτά και στο τέλος της βραδιάς, θα πάει μόνη σπίτι της. Μοναδικός ίσως τρόπος για να καταλάβεις ότι σε θέλει είναι το ότι ασχολείται μαζί σου. Αν ασχολείται.

Τι να κάνεις: Πες της τι θες. Οι τοξοτίνες δεν μπορούν να μην ξέρουν τι τους γίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ

Μιας και η Αιγόκερως είναι κατά βάση ερωτευμένη με την προσωπική της επιτυχία είτε αυτή υποδηλώνεται μέσω δουλειάς είτε μέσω των διαπροσωπικών της σχέσεων, να ξέρεις ότι πρώτα από όλα θα σε τσεκάρει ως προφίλ. Για να καταλάβεις, παίζει να σε καλέσει και σε επαγγελματικό meeting ενώ δεν έχετε τέτοιου είδους συναλλαγές. Αφού τα υπολογίσει όλα και δει ότι της βγαίνεις στα νούμερα (εννοώ τα υπέρ και τα κατά όχι τα λεφτά) τότε και μόνο τότε θα σε ενημερώσει ότι μπορείτε να προχωρήσετε. Σε σεξ, γάμο, οτιδήποτε.

Τι να κάνεις: Να είσαι busy. Να δείχνεις busy. Να βρεις δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ

Μία ιδιαίτερη περίπτωση γυναίκας είναι εδώ για να σε κάνει να πιστέψεις στο ‘και όμως, γίνεται’. Τι εννοώ. Λοιπόν, η Υδροχόος αν σε θέλει, θα σου πει και να βγείτε, θα σου πει και να είστε μαζί, θα σου πει και να παντρευτείτε ενδεχομένως. Ωστόσο, όλα αυτά ενδέχεται να τα κάνει και ‘επειδή μπορεί’. Στο τέλος της ημέρας, όσο και αν δεν θα στο παραδεχτεί ποτέ, προτιμά να είναι μόνη της. Ναι, στη ζωή.

Τι να κάνεις: Πες της να βγείτε και ο Θεός βοηθός. Κανείς δεν ξέρει.

ΙΧΘΕΙΣ Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ

Αχ, αυτό το κορίτσι που έχεις βρει δεν θέλει άντρα, πρίγκιπα θέλει. Και αν δεν μπορείς εσύ να γίνεις και σε θέλει πολύ, θα σε φτιάξει στο μυαλό της. Και θα σε κάνει του κουτιού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί ενώ εσύ δεν της δείχνεις και πολλά αυτή να έχει μαζί σου μια απύθμενη οικειότητα λες και είστε σε σχέση τα τελευταία εκατό χρόνια. Μην μασάς, δεν είναι τρελή, απλά σε θέλει. Και επειδή είναι και κομματάκι ντροπαλή, ο μοναδικός της τρόπος να στο δείξει είναι η άνεση. Που άπαξ και την νιώθει σημαίνει ότι σε θέλει σαν τον Ρουβά που ψάχνει το φως του.

Τι να κάνεις: Να είσαι ρομαντικός ντε. Και άσε τις αγριάδες. Δεν είναι η Μπλανς από το Λεωφορείον ο Πόθος.