ORIGINALS

Τι μου έμαθε ο Tyrion Lannister για το σεξ

Ποιος να το περίμενε ότι το Game of Thrones βοηθάει και στην τόνωση της σεξουαλικής υγείας μας.

Αν είσαι γνήσιος φαν το ξέρεις ήδη ότι τα όργια (αίματος και σεξ) είναι απλώς τα ‘μπιχλιμπίδια’ πίσω από τα οποία κρύβονται ορισμένα ‘μαργαριτάρια’ σοφίας. Αρκεί, φυσικά, να ξέρεις σε ποια λίμνη με λάσπη πρέπει να βουτήξεις ως τον ώμο το χέρι σου για να τα ανακαλύψεις.

To πρώτο πράγμα που μαθαίνει κάποιος εξετάζοντας την περίπτωση του Tyrion Lannister, από σεξουαλικής απόψεως, είναι ότι το μέγεθος σαφώς και δεν μετράει.

Γιατί το πιο σέξι πράγμα στην ανατομία ενός άντρα είναι, τελικά, με διαφορά το μυαλό του και πως το γυμνάζει & το χρησιμοποιεί.

Άντε και η γλώσσα του (με την καλή έννοια – ΟΚ, και με την κακή, μεγάλα παιδιά είμαστε). Αυτή που ο Tyrion χρησιμοποιεί με εξαιρετική δεξιότητα για να βάλει στη θέση όποιον αντίπαλο σταθεί μπροστά του και να πείσει κάθε γυναίκα (ΟΚ, συνήθως πόρνη) ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να του πει για να τον πληγώσει, αφού αυτός έχει ήδη φουλ αυτογνωσία.

Με άλλα λόγια ο Tyrion μου/ μας μαθαίνει ότι το χιούμορ και η αυτογνωσία είναι πολύ πιο χρήσιμα για να ξεπεράσεις κάθε δύσκολη κατάσταση στο κρεβάτι (από αμηχανία και μικρό μέγεθος μέχρι πρόωρη εκσπερμάτωση) από ένα set six pack κοιλιακών και ύφος χιλίων καρδιναλίων.

 

Αν και, προφανώς, ότι ο μικρός Lannister διαθέτει και τεράστιο πορτοφόλι διευκολύνει την κατάσταση σε οτιδήποτε περιλαμβάνει πληρωμή και όχι γνήσιο έρωτα. Εκεί δηλαδή που την πατάει γιατί τυγχάνει, ο μπάσταρδος, να έχει και μεγάλη καρδιά.

Το αμέσως επόμενο είναι ότι, επιτέλους, ξέρουμε τη σωστή απάντηση για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να πεθάνει ένας άντρας.

Ένα μόνο από τα δεκάδες σοφά πράγματα που έχει ξεστομίσει ο αγαπημένος μας (P) IMP. Ο πιο αναπάντεχος δηλαδή alpha male του Game of Thrones. Και εκείνος που, αν έμπαινε στο Survivor, θα έβγαινε νικητής ακόμη και αν δεν κέρδιζε κανένα παιχνίδι πέρα από αυτό των γνώσεων.

Πραγματικά ελπίζουμε, αν και δεν το νομίζουμε, αυτή τη σεζόν να γνωρίσει τον αληθινό έρωτα. Γιατί του αξίζει. Αν και το φλερτ δεν είναι ακριβώς το δυνατό όπλο των σκληροτράχηλων αντρών που κατοικούν στο Westeros.

Εδώ το σεξ είναι ένας ακόμη στίβος μάχης. Με τις γυναίκες να έχουν πάντοτε το κάτω χέρι. Πάντα με εξαίρεση τις έξυπνες πόρνες και την πανούργα Khaleesi, τα δυο δηλαδή πράγματα που βασικά ‘επιτρέπεται’ να είναι μια γυναίκα στο GOT. (Δες παρακάτω τη Δρακομάνα να παίρνει μαθήματα για το πως να κάνει τον Khal Drogo από κτήνος, αρνάκι).

 

Ενώ, παραδόξως, και ο άχρηστος αδελφός της, Viserus Targaryen, αποδεικνύεται πολύ καλός στο μπλα μπλα και στα προκαταρκτικά.

Βέβαια, αυτός  που στο τέλος ρίχνει το μικρόφωνο (είναι ακόμη κουλ αυτό, σωστά; δεν άλλαξε κάτι;) και φεύγει είναι ο Littlefinger, που τον βλέπουμε εδώ να παραδίδει μαθήματα σε δυο πόρνες του για το πως μπορούν να ξεγελάσουν κάθε άντρα ότι τον θέλουν πραγματικά. Αν και το ηθικό δίδαγμα είναι αυτό που λέει στο τέλος, ότι δηλαδή ‘Μόνο αν παραδεχθούμε στον εαυτό μας το τι πραγματικά είμαστε, μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε’

Είδες που οι δυο πιο πανούργοι χαρακτήρες του GOT συμφωνούν σε κάτι; Ότι η αυτογνωσία -παντού, και στο κρεβάτι- είναι τελικά το κλειδί.