ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένα δώρο για όσους αγαπούν τις βόλτες στην πόλη

Οι προτάσεις του Oneman για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Η σωστή βόλτα ξεκινάει από το παπούτσι. Δεν αμφισβητώ πως η διαδρομή και ο τελικός προορισμός παίζουν καταλυτικό ρόλο, αλλά θα επιμείνω πως εξίσου σημαντικό ρόλο για την ποιότητά μιας βόλτας παίζει το παπούτσι.

Όσο περπατάς, οφείλεις στον εαυτό σου να φοράς ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν πρόκειται να σε κουράσουν. Ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία θα διευκολύνουν το βάδισμά σου και δεν θα ασχοληθείς μαζί τους κατά τη διάρκεια της διαδρομής για κανένα άλλο λόγο πέρα από το στιλ τους. Το οποίο θες να είναι μοντέρνο με streetwear αισθητική.

Αν συμφωνείς με τις δύο προηγούμενες παραγράφους το νέο μοντέλο TSUGI KORI είναι φτιαγμένο για σένα. Το TSUGI επιστρέφει με χειμωνιάτικη διάθεση έτσι ώστε να σε προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης συνδυάζοντας την άνεση με την άψογη εμφάνιση. ‘TSUGI’ στα Ιαπωνικά σημαίνει ‘το επόμενο – αυτό που θα έρθει – το μελλοντικό’ και αναδεικνύει το συνδυασμό της σύγχρονης τεχνολογίας και της παράδοσης συνθέτοντας ένα νέο trend streetwear αισθητικής.                                                                                                           

To TSUGI KORI εκπροσωπεί την επόμενη γενιά sneakers, καθώς η ιδιαίτερη φόρμα του έχει εμπνευστεί από τον χαρακτηριστικό ‘Blaze of Glory’ running σχεδιασμό της PUMA, χαρίζοντας σε κάθε βήμα μια φουτουριστική πινελιά. Με τις μοναδικές, ειδικά σχεδιασμένες επικαλύψεις του, το κολάρο ‘κάλτσα’ που αγκαλιάζει το πόδι για μέγιστη άνεση και εφαρμογή, το neoprene, αδιάβροχο υλικό που προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες, και την ενδιάμεση σόλα με την πρωτοποριακή τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών IGNITE, το νέο μοντέλο TSUGI της PUMA είναι το ιδανικό sneaker για ατελείωτες βόλτες.

Ambassador της σειράς αυτής, είναι ο ταλαντούχος τραγουδιστής και Fashion Icon Abel Makkonen Tesfaye κατά κόσμο ‘The Weeknd’, o οποίος δεν φοβάται να πρωτοπορήσει συνδυάζοντας αρμονικά τόσο στη μουσική όσο και στο ντύσιμο του, την διαχρονικότητα του κλασικού με την πρωτοτυπία του νέου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιμένει να επιλέγει την PUMA και να δημιουργεί νέες στιλιστικές προτάσεις.

Εσύ ποια παπούτσια θα φοράς στην επόμενη σου βόλτα;