ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κέρδισε ένα δερμάτινο jacket από τα Marks & Spencer

Ήρθε αυτή η μαγική ώρα του Oneman Secret Santa που θα γίνεις κι εσύ ένας Englishman in Athens.

Νομίζω δώσαμε αρκετά whiskies. Και φροντίσαμε επάξια ώστε να έχεις και μερικά ωραία gadget για το σπίτι. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για ένα πολύ σοβαρό δώρο. Για ένα jacket από τη χειμερινή συλλογή των Marks & Spencer, ιδανικό όχι μόνο για να ενστερνιστείς τη φιλοσοφία ενός Englishman στην Αθήνα αλλά και για κάθε δική σου ενδυματολογική περίσταση.

 

Το βρετανικό στιλ ορίζει τη σύγχρονη ανδρική κομψότητα. Ναι ναι και στην Αθήνα. Γι’ αυτό και θα έχεις δει αρκετό κόσμο όχι μόνο να το υιοθετεί αλλά να το διαδίδει και σαν τάση στο στιλ του Έλληνα άνδρα. Ο Englishman in Athens είσαι και εσύ που θα αγαπήσεις τις κομψές αλλά τόσο διαχρονικές γραμμές των Βρετανών και θα τις κάνεις δικές σου παντρεύοντας αυτό το στιλ με το δικό σου.

Το νέο ανδρικό στιλ αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή των διεθνών τάσεων και εμπνέει τον κάθε άνδρα να σχηματίσει το δικό του προσωπικό στιλιστικό ύφος, μέσα από τον αναπάντεχο συνδυασμό κλασικών & σύγχρονων ρούχων.

Ακολουθώντας πιστά τις τάσεις, η νέα ανδρική συλλογή των M&S για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ’15 χαρακτηρίζεται από μια casual κομψότητα, αποπνέοντας παράλληλα την εκλεπτυσμένη αισθητική του κλασικού βρετανικού στιλ. Τα statement κομμάτια αποκτούν ρόλο-κλειδί για ξεχωριστές εμφανίσεις, ενώ η έμφαση στα υφάσματα και τις χαλαρές γραμμές εγγυώνται την πολυπόθητη άνεση 24/7.

Στη νέα συλλογή των M&S, τα κοστούμια έχουν ανανεωθεί, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην ολοένα και αυξανόμενη τάση για πιο εφαρμοστή γραμμή στους άνδρες, ενώ η σύγχρονη αισθητική γίνεται φανερή καθώς τα formal κομμάτια συνοδεύονται από μπλούζες πόλο και bomber jackets.

Οι υφές αποτελούν επίσης βασικό στοιχείο της νέας ανδρικής συλλογής, με τις ολόμαλλες μπλούζες και τα πουλόβερ με τις χοντρές ραφές να ξεχωρίζουν. Οι indigo αποχρώσεις στα πλεκτά αντανακλούν τη χειμερινή διάθεση, ενώ τα καρό και denim πουκάμισα αποτελούν έξυπνη επένδυση για κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα.

Έμφαση στις λεπτομέρειες, υφάσματα και γραμμές που κολακεύουν προσφέροντας άνεση αλλά και αίσθηση πολυτέλειας. Η νέα ανδρική συλλογή των M&S αποτελεί μια ερμηνεία του κλασικού ανδρικού στυλ μέσα από μια σύγχρονη, urban ματιά.

Ανακάλυψέ τα κι εσύ σε ένα κατάστημα Marks & Spencer

#marksandspencer