STYLE

Μόλις βρήκες τον τέλειο λόγο για να μείνεις μέσα με την παρέα σου

Το PlayLink είναι ένας νέος, υπερδιασκεδαστικός και πρωτοποριακός τρόπος για να παίξεις με όλη την παρέα σου σπίτι. Και εμείς τον δοκιμάσαμε!

Η δικαιολογία ότι έχεις βαρεθεί να βγαίνεις έξω αλλά και μέσα δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να κάνεις με την παρέα σου, μόλις καταρρίφθηκε. Έφτασε το PlayLink για να αλλάξει την ζωή την δικιά σου, της παρέα σου, της κοπέλας σου και των γειτόνων σου.

Διαβάστε περισσότερα

5 προϊόντα που κάνουν τις ρυτίδες σου πιο γοητευτικές

Αργά ή γρήγορα, θα χρειαστεί να ξέρεις πώς να διαχειρίζεσαι τα σημάδια του χρόνου.

Ο χρόνος κυλά έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω με βεβαιότητα να σου πω αν η υπέρτατη επιδίωξη/επιθυμία όλων μας είναι να εγκλωβίσουμε το χρόνο, να του πάμε κόντρα ή ακόμη καλύτερα να τον κάνουμε φιλαράκι, προκειμένου να μας φερθεί με μια κάποια τρυφεράδα και επιείκεια.

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο 'έξυπνο' νησί στον κόσμο

Μπορείς να φανταστείς ένα νησί στο οποίο όλα λειτουργούν αποκλειστικά με ηλεκτρικό ρεύμα; Το Porto Santo θα κάνει σύντομα τη φαντασία βιοτικό επίπεδο.

Το πρώτο 'έξυπνο' νησί στον κόσμο θα χρησιμοποιεί ηλεκτρικά οχήματα, έξυπνους τρόπους φόρτισης, αλλά και χρησιμοποιημένες μπαταρίες με στόχο να ενισχυθεί η ενεργειακή ανεξαρτησία.

Διαβάστε περισσότερα

Η σκοτεινή ιστορία που πάντα θα έχει στα αμπάρια του το Ρούμι

Οι σκλάβοι από την Αφρική που έφτασαν στην Καραϊβική και κατέληξαν να γίνουν 'συνάλλαγμα' στο εμπόριο ρουμιού.

Κάθε απόσταγμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τοπική ιστορία του μέρους όπου παράγεται. Το ρούμι όμως έχει συνδέσει το όνομά του με πολλά περισσότερα από την ιστορία της Καραϊβικής.

Διαβάστε περισσότερα

Δαμάζοντας το Cloud: 5+1 χρήσεις του στην καθημερινότητά σου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την τεχνολογία που εκτόξευσε την επικοινωνία μας στα σύννεφα.

Έχει, η αλήθεια είναι, πολλή πλάκα το πώς ορισμένες φορές η τεχνολογία 'σου πουλάει' μια νέα έννοια που θέλει να προωθήσει: αρχικά ούτε η ίδια (η τεχνολογία) ξέρει πώς ακριβώς αυτή η ιδέα θα γίνει στην πράξη προϊόν ή υπηρεσία.

Διαβάστε περισσότερα

Εσύ με ποιους είσαι; Με τους Snowden ή με τους Zuckerberg αυτού του κόσμου;

Όσο ο ένας κατέθετε στο Κονγκρέσο, ο άλλος τον ξεμπρόστιαζε στο Twitter.

Αυτοί οι κύριοι δεν είναι ακριβώς οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο Snowden δεν είναι το αντίθετο του Zuckerberg, ούτε ο Zuckerberg είναι ο evil twin του Snowden, ωστόσο η διαφορετική τους αντιμετώπιση από τη δικαιοσύνη των ΗΠΑ βγάζει μάτια.

Διαβάστε περισσότερα

4 κανόνες που πρέπει να σπάσεις πριν 'σπάσει' το δέρμα σου

Όλοι έχουμε μια ρουτίνα καθημερινής περιποίησης. Και όλοι έχουμε αφορμές για να την αλλάξουμε.

Παλιότερα έλεγαν ότι οι άνδρες που ήταν πιστοί για χρόνια σ' ένα άρωμα ήταν πιο αξιόπιστοι στα μάτια των γυναικών. Σήμερα αυτό ακούγεται κάπως κλισέ.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.