ΜΟΔΑ

10 ρούχα που εκείνη θέλει να κλέψει από την ντουλάπα σου

Αυτά τα κομμάτια οφείλεις να τα έχεις σε περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Γιατί το να φορέσει μια γυναίκα τα ρούχα σου, σημαίνει πως πρώτα έχει αφαιρέσει τα δικά της.

Ξέρουμε τι σκέφτεσαι: ο στόχος είναι να την γδύσεις και όχι να την ντύσεις. Αλλά για το πώς θα καταφέρεις το πρώτο, καλύτερα να σε παραπέμψουμε στην στήλη Sex, όπου εκεί οι συντάκτες του ONEMAN τα λένε και τα γράφουν ωραία. Εδώ θα διαβάσεις για το στιλιστικό επιμύθιο της Επόμενης Ημέρας, για τα ρούχα σου, δηλαδή, τα οποία θα της τραβήξουν την προσοχή και θα την προκαλέσουν να βάλει χέρι στην ντουλάπα σου – και όλα αυτά εγγυημένα, γραμμένα από μια γυναίκα (που έχει κάνει κατά καιρούς τις μικροκλοπές της). Μην την εμποδίσεις να το κάνει. Αντιθέτως, φρόντισε τα ρούχα σου αυτά όχι μόνο να περιλαμβάνονται στην γκαρνταρόμπα σου αλλά να είναι και σε καλή κατάσταση, ώστε να είναι ελκυστικά για εκείνη. Άλλωστε, όπως ξέρεις και εσύ ο ίδιος, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που κυκλοφορεί φορώντας επάνω της κάτι από σένα.

Το αξεπέραστο: το πουκάμισό σου

 

Το λευκό πουκάμισο είναι το Απόλυτο, ωστόσο δεν λέμε όχι και σε ένα ωραίο ριγέ. Άνετο, κολακευτικό και όσο πρέπει θηλυκό (διότι πολύ απλά θα το αφήσουμε σχεδόν ξεκούμπωτο για να πάμε στην κουζίνα να φτιάξουμε καφέ) είναι το πρώτο πράγμα που θα ψάξουμε να φορέσουμε ανοίγοντας την ντουλάπα σου. Για χειμερινές καταστάσεις μπροστά σε φωτιά και ξύλα, δεν λέμε όχι και στο καρό φανελένιο πουκάμισο «του ξυλοκόπου», το οποίο συνδυάζουμε με τις γκρι μάλλινες κάλτσες σου.

 

Λευκό πουκάμισο Gant, 85€ >

 

Η δεύτερη καλύτερη επιλογή: το T-shirt σου

 

Αν δεν είσαι τύπος του πουκάμισου, θα είσαι σίγουρα τύπος του t-shirt. Κανένα πρόβλημα, διότι και εδώ θα βρούμε κάτι σίγουρα που να μας ταιριάζει. Μια γυναίκα ενστικτωδώς θα διαλέξει το πιο μαλακό από τα t-shirts σου, οπότε φρόντισε να έχεις στην συλλογή σου κάποιο μονόχρωμο από ποιοτικό βαμβάκι. Επίσης, σου πάμε στοίχημα πως από όλα τα t-shirts σου εκείνη θα διαλέξει το πιο μακρύ. Όσο ωραία και αν είναι τα οπίσθιά της, καμία γυναίκα δεν θέλει να βρίσκονται συνεχώς σε κοινή θέα.

Μπλούζα My T-shirt, 24€ >

 

Το πιο σέξι όλων: Η εμφάνιση της ομάδας σου

 

Αν, βέβαια, το κορίτσι σου έχει αναλογίες μοντέλου, το πιθανότερο είναι πως θα τραβήξει από τη στοίβα με τα T-shirts την φανέλα της Εθνικής, την φανέλα της Barca ή ό,τι άλλο τελοσπάντων βρει εκεί μέσα. Έτσι, για να αισθανθεί και εκείνη για λίγο πως είναι να ποζάρεις για εξώφυλλο αντρικού περιοδικού.

 

Αθλητικό T-shirt New Look, 12,44€ >

 

Το πιο χουχουλιάρικο: Το πουλόβερ με V λαιμόκοψη

 

Θα το φορέσουμε κυρίως το φθινόπωρο και το χειμώνα, κουλουριασμένες δίπλα σου στον καναπέ, αλλά και έξω, πάνω από τις φούστες και τα skinny jeans μας. Δεν πειράζει αν δεν έχει V λαιμόκοψη. Αλλά αν έχει ακόμη καλύτερα, διότι επιτρέπει να φαίνεται μέρος του ντεκολτέ μας ή, ακόμα καλύτερα, να βγάζουμε – τάχα μου κατά λάθος – έναν ώμο έξω. Η αδυναμία μας είναι τα κασμιρένια και μαλακά μάλλινα πουλόβερ, αλλά και βαμβακερό μας κάνει. Εναλλακτικά, αν το στιλ του κοριτσιού είναι πιο sporty, θα κλέψει το hoodie σου, το οποίο θα φορέσει με μισάνοιχτο φερμουάρ. 

Πουλόβερ 1o Genito, 36€ >

 

Το μακάρι-να-μου-κάνει: Το τζιν σου

 

Δεν είναι εύκολο να το πετύχουμε (συνήθως τα τζιν σας μας πέφτουν πολύ φαρδιά ή πολύ μακριά) αλλά αν όντως μας κάνει το τζιν σας δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δανειστούμε για να το φορέσουμε μαζί με μια ζώνη και το αγαπημένο μας φανελάκι. Δεν είναι τυχαίο που τα boyfriend jeans (γυναικεία παντελόνια που μιμούνται σε γραμμή τα αντρικά) είναι η best seller γραμμή σε jeans τα τελευταία χρόνια.

Τζιν παντελόνι Replay, 80,80€ >

 

Το πιο αναπάντεχο: Το σακάκι σου

 

Δεν εννοούμε να το φορέσουμε για μερικές ώρες, επειδή βγήκαμε έξω μαζί σου, κρυώσαμε και ως gentleman που είσαι μας το έριξες στους ώμους. Εννοούμε να το φορέσουμε κανονικά (αν, και πάλι, είμαστε τυχερές και το νούμερο είναι, κάπως, στα μέτρα μας), να μαζέψουμε τα μανίκια στους αγκώνες και να συνδυάσουμε το δανεικό μας blazer με ένα κατά τ’ άλλα εντελώς γυναικείο outfit.

 

Ψαροκόκαλο σακάκι 8, 182€ >

 

Το πιο cosy: Η φόρμα σου

 

Θα την φορέσουμε όταν θα βλέπουμε DVD μαζί σου, όταν θα πεταχτούμε στο περίπτερο για παγωτό και όταν, εχμ, θα είναι εκείνες οι μέρες του μήνα. Όχι όμως όποια και όποια φόρμα. Γκρι, βαμβακερή, αρχετυπική. Αυτή που παλαιότερα περιέγραφε ο Χρήστος Χατζηιωάννου ως «ο καλύτερος φίλος του άντρα». Ε, ναι, λοιπόν. Θέλουμε τον καλύτερό σου φίλο.

Γκρι φόρμα Nike, 48,39€ >