DRESS CODE

Η σημασία του να είναι κανείς συνεπής

Γιατί ένας άντρας δεν κληρονομεί μόνο οικόπεδα, γονίδια και αρχές αλλά και διαχρονικές στιλιστικές αξίες.

Τα βράδια που μένω μέσα, έχω μια αγαπημένη συνήθεια: φτιάχνω μια μεγάλη κούπα καφέ, παίρνω δίπλα μου μπισκότα και χαζεύω ενδιαφέροντα fashion films στο Internet.

Διαβάστε περισσότερα

10 resolutions για να αναβαθμίσεις την εικόνα σου το 2017

Μπορεί να βελτιωθεί θεαματικά το image σου με μερικές απλές, ανέξοδες αλλαγές στο στιλ σου; Μπορεί, αρκεί να ακολουθήσεις τη λίστα που ακολουθεί.

Στα ρολόγια, όπως και γενικά στο στυλ, το 'παλιό' είναι το νέο 'νέο'

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί όλα δείχνουν πιο cool όταν περάσει από πάνω τους ο χρόνος;

Σαν το παλιό καλό κρασί, υπάρχουν δεκάδες ρούχα και αξεσουάρ που βελτιώνονται με το πέρασμα του χρόνου. Είναι αυτός ο παράγοντας Χ, η ιστορία του κάθε αντικειμένου, οι εμπειρίες που κουβαλάει, που κάνουν το νέο να είναι ωραίο, αλλά το παλιό να είναι πιο καλό.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν η μόδα ταξίδεψε στο χρόνο

Δύο ταλαντούχοι έλληνες σχεδιαστές αναβίωσαν την decadent γοητεία δύο ιστορικών κτιρίων της Αθήνας για να ερεθίσουν την αισθητική μας.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2016, lifestyle δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, fashion editors, fashion bloggers, influentials και celebrities έζησαν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εβδομάδες του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα

Η καλύτερη ιδέα που γέννησε ποτέ ένα hangover

Όλοι ψάχνουμε την ιδέα που θα μας δώσει μία θέση στην ιστορία. Η Out of Order την βρήκε.

Το στερεότυπο για τις αντρικές παρέες λέει πως σε κάθε τους συνάντηση μιλάνε μόνο για γυναίκες, ποδόσφαιρο και αυτοκίνητα. Κανένας άντρας δεν το αρνείται αυτό αρκεί από την προηγούμενη πρόταση να αφαιρεθεί το 'μόνο', αλλά και να δοθεί μια εξήγηση για το τι είναι αυτό που οδηγεί τον μέσο άντρα να συζητά για αυτά τα θέματα. Αν κοιτάξουμε πίσω από τη βιτρίνα των όρων 'γυναίκες'. 'ποδόσφαιρο', 'αυτοκίνητα' κρύβεται πάντα η αναζήτηση μια ιδέας. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, η αναζήτησης της Ιδέας. Της Ιδέας που θα μας αλλάξει τη ζωή, χωρίς να περιορίζεται μόνο στο παραπάνω τρίπτυχο.

Διαβάστε περισσότερα

Μήπως είσαι lumbersexual και δεν το ξέρεις;

Όταν η μάστιγα 'μούσι-καρό πουκάμισο' αποκτά πλέον δικό της λήμμα στη Wikipedia, ίσως έχει έρθει η ώρα να διαφοροποιηθείς.

Έπεσα πάνω στον όρο εντελώς τυχαία, αναζητώντας στο χαοτικό σύμπαν του internet πληροφορίες για τους hipsters, τους amish και λοιπούς μουσοφόρους. Και ξαφνικά το είδα. 'Lumbersexual', λέει, είναι ένας άντρας – υβρίδιο, κάτι μεταξύ ξυλοκόπου (lumberjack) και metrosexual. Φοράει καρό πουκάμισα, έχει μούσια, τα μαλλιά του είναι συνήθως ατημέλητα (αλλά μερικές φορές και χτενισμένα με ρετρό χωρίστρα), ίσως έχει και τατουάζ – αλλά για κάποιο λόγο όλο αυτό το βουνίσιο, ακατέργαστο στιλ μοιάζει αφενός ενορχηστρωμένο και αφετέρου ενσωματωμένο πλήρως στο αστικό τοπίο.

Διαβάστε περισσότερα

Τα μόνα 3 παπούτσια που χρειάζεσαι για να ξεχειμωνιάσεις

Το κρύο – αλλά και το κακό γούστο- έρχεται από τα πόδια, γι’ αυτό προφυλάξου και από τα δύο με τα πιο κομψά ζευγάρια της αγοράς.

Μήπως έχεις καμιά δεκαπενταριά ζευγάρια παπούτσια στην ντουλάπα σου, αλλά κανένα που να χαίρεσαι πραγματικά να το φοράς; Δεν είσαι ο μόνος. Το θέαμα των παλιών, ταλαιπωρημένων κλασικών παπουτσιών σε συνδυασμό με μερικές παρορμητικές αγορές που έκανες επειδή ήταν «της μόδας», αλλά τελικά έμειναν αφόρετα, σου δίνει την αίσθηση πως κανένα από τα ζευγάρια που ήδη έχεις δεν μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.