ΜΟΔΑ

Η διαχρονική γοητεία του γκρι ξεκινάει από το παπούτσι

Το γκρι είναι το νέο μαύρο και παίρνει το ρόλο του must-have χρώματος της αντρικής γκαρνταρόμπας.

Το γκρι είναι σαφώς ένα χρώμα που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα, αντρική ή γυναικεία και όταν το επιλέγεις το κάνεις σχεδόν ανεπαίσθητα. Υπάρχει λογική εξήγηση, πώς καταλήγεις στο μαύρο χρώμα, ειδικά στη δική σου περίπτωση που στο ντύσιμο η πρακτικότητα της σκέψης υπερισχύει της αισθητικής και των τάσεων της μόδας. Το γκρι λοιπόν, θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει ως το χρώμα-χαμαιλέοντας του στιλ, καθώς έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται σε κάθε στιλ, μπορεί να ταιριάξει με τις περισσότερες αποχρώσεις της παλέτας και έχει διαχρονικά μία θέση στα color trends κάθε σεζόν.

Πρόκειται για ένα all time classic χρώμα που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Είναι πάντα επίκαιρο, πόσο μάλλον όταν είναι το χρώμα των fashion items που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ντουλάπα σου. Ένα παλτό, ένα κοστούμι, ένα καλό πουλόβερ ή τα sneakers σου, μπορούν κάλλιστα να έχουν μία γκρι απόχρωση και τότε κάθε συνδυασμός θα γίνει πιο εύκολος.

Γιατί να το προτιμήσεις από το μαύρο

 

Η σύγκριση του γκρι με το μαύρο είναι αναπόφευκτη, ειδικά αν σκεφτείς όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Στο crush test όμως το γκρι θα κερδίσει στα σημεία αφού σχηματίζει εύκολα περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς απ’ ότι το μαύρο και μάλιστα ταιριάζει με άλλες αποχρώσεις του άψογα. Είναι το ίδιο κομψό μαζί με το μπλε σκούρο αλλά και με το καφέ, συνδυασμοί που ίσως να δυσκολευτείς να τους κάνεις με το μαύρο. 

Το γκρι ουσιαστικά λειτουργεί σαν ένας εξισορροπητικός παράγοντας που εκτός του ότι μπορεί να σου δώσει ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα με χρωματική αρμονία, θα σε βοηθήσει να φορέσεις χρώματα που διστάζεις επειδή δυσκολεύεσαι στους συνδυασμούς.

Η διαχρονική του αξία

Μία από τις πιο ισχυρές αποδείξεις της κυριαρχίας του γκρι και του διαχρονικού του χαρακτήρα είναι τα ICONIC 574 sneakers της New Balance. Τα τελευταία 30 χρόνια έχει μείνει ανέγγιχτο από trends, ενώ έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του τάση στη μόδα, έχει μπει για τα καλά στη λίστα με τα αγαπημένα των sneakerheads και δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι sneakers που απλά είναι χρήσιμο στην ντουλάπα σου.

Το premium σουέντ σε συνδυασμό με τις λεπτομέρειες από διχτυωτή ύφανση κάνουν την κομψή γραμμή του ICONIC 574 μοναδική. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι τόσο διαχρονικό όσο και το χρώμα του, το οποίο δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού έχει την ίδια δυναμική στους συνδυασμούς και σε όποιο outfit κι αν επιλέξεις να το εντάξεις.

Ο ρόλος του ICONIC 574 της New Balance στη ντουλάπα σου

 

Τα θρυλικά sneakers της New Balance, λόγω της κλασσικής γραμμής και του γκρι χρώματος έχουν την ικανότητα να μπορούν να σταθούν σε κάθε στιλ και να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Όσο εύκολα θα τα συνδυάσεις με την άνετη φόρμα σου ή το τζιν παντελόνι σου, το ίδιο θα κάνεις και με ένα μαύρο κοστούμι για να του χαρίσεις έναν urban χαρακτήρα.

Επιπλέον, είναι πολύ χρήσιμα για να κάνεις στιλιστικούς πειραματισμούς. Έτσι μπορείς να δοκιμάσεις ρούχα με prints ή έντονα χρώματα και συνδυασμούς και να ολοκληρώσεις με το ICONIC 574 της New Balance, φέρνοντας την ισορροπία.

A post shared by newbalance (@newbalance) on

 

Να θυμάσαι ότι η αντρική ντουλάπα δεν χρειάζεται να είναι γεμάτη από πολλές επιλογές, αλλά μόνο από τις σωστές και το ICONIC 574, το αγαπημένο μοντέλο της New Balance είναι σαφέστατα μία από τις πιο σωστές.