ΜΟΔΑ

Οι σωστές σαγιονάρες για να περάσεις ένα αξιοπρεπές καλοκαίρι

Χωρίς σαγιονάρες καμία βαλίτσα διακοπών δεν είναι έτοιμη και σου έχουμε τις σωστές.

Πέραν όλων των ζευγαριών από παπούτσια που έχεις, το καλοκαίρι θέλει και τη σαγιονάρα του. Όπως κι αν το δεις, είναι αυτό το είδος που έχει συγκεντρώσει όλη την άνεση και την ευκολία, ενώ καλύπτει ελάχιστα το πέλμα, όσο το δυνατόν λιγότερο και αυτό είναι που θες για το καλοκαίρι. Τώρα λοιπόν, θα είσαι σε αναζήτηση ενός καινούργιου ζευγαριού για το καλοκαίρι, επομένως είναι η σωστή στιγμή για να μιλήσουμε για το brand Rider που έχει σημαία το slogan lifeaholic.

Ένα brand που απευθύνεται στον άνδρα και έχει να του προτείνει ιδανικές επιλογές για τις σαγιονάρες του. Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες στη Βραζιλία, οι σαγιονάρες Rider είναι έτοιμες για δράση για όσους αναζητούν την ελευθερία σε κάθε τους βήμα. Η έμπνευση πηγάζει από τον τρόπο ζωής του Rio de Janeiro, επομένως γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο το προφίλ του brand.

Δίχαλες σαγιoνάρες με prints στα πατάκια τους αλλά και γεωμετρικά patterns για τους μοντέρνους.

Οι μαύρες σαγιονάρες είναι πάντα μια safe επιλογή και στη Rider έχει την ευκαιρία να διαλέξεις είτε ένα ζευγάρι total black, είτε ένα που να διαφοροποιείται στον πάτο με διακριτικά σχέδια.

 

Μονόχρωμες σαγιονάρες αλλά και με πρωτότυπες διχρωμίες είναι διαθέσιμες για να ικανοποιήσουν κάθε σου απαίτηση.

Φυσικά, το κλασικό μαύρο, το μπλε, το ανθρακί αλλά και τα φωτεινά lime, πράσινα, κόκκινα και πορτοκαλί είναι χρώματα που θα βρεις στη συλλογή της Rider.

 

Κάθε σχέδιο είναι άνετο και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, αφού μπορείς να βρεις σαγιονάρες με σόλες λεπτές ή και πιο ενισχυμένες και ανατομικές, αλλά πάντα κατασκευασμένες με ειδική τεχνολογία υλικών, ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς ενώ περπατάς.

Κομψές διχρωμίες αλλά και tropical prints σε κάθε τύπο σαγιονάρας για να βρεις αυτό που καλύπτει το προσωπικό γούστο και τις ανάγκες σου.

 

Το πρώτο ζητούμενο από τις σαγιονάρες σου λοιπόν, που είναι η άνεση, καλύφθηκε. Και το design όμως παίζει ρόλο και οι σαγιονάρες  Rider δεν στερούνται αυτού. Οι βραζιλιάνικες σαγιονάρες είναι έτοιμες να σε πάνω στο γυμναστήριο, μία βόλτα, στην παραλία.

 

Επειδή όμως Βραζιλία, εκτός από όρεξη για ζωή σημαίνει και ποδόσφαιρο, η Rider έχει μία συλλογή εμπνευσμένη από το φετινό Mundial, με τα χρώματα από τις φανέλες των παικτών των ομάδων να ντύνουν τα πατάκια στις σαγιονάρες.

 

Μην ξεχνάς ότι χωρίς σαγιονάρες καμία βαλίτσα διακοπών δεν είναι έτοιμη. Γι’ αυτό βρες το δικό σου αγαπημένο σχέδιο από τις πολλές επιλογές της Rider, κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο www.adamsshoes.gr