ΜΟΔΑ

Τα basics της βαλίτσας των πρώτων καλοκαιρινών εξορμήσεων κι όχι μόνο

Τι θα έχει μέσα η βαλίτσα που θα περιφέρεις φέτος το καλοκαίρι.

Μπορεί επίσημα να μην διανύουμε ακόμα το καλοκαίρι, αλλά η θερμοκρασία το φέρνει όλο και πιο κοντά. Οι πρώτες εξορμήσεις κοντά στη θάλασσα έχουν ήδη οργανωθεί και το αν σε απασχολεί το θέμα “τι να πάρω μαζί μου”, τότε είσαι στο σωστό άρθρο. Αρχικά, να θυμηθούμε λίγο τι εστί καλοκαίρι, όσον αφορά στις διακοπές και τα ρούχα που φοράς. Ξεγνοιασιά και άνεση είναι οι δύο βασικοί άξονες που θα καθορίσουν το περιεχόμενο της βαλίτσας σου πάντα με γνώμονα το προσωπικό σου στιλ.

Γι’ αυτό το λόγο, λίγο πριν μπει το καλοκαίρι και πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις σάκους και βαλίτσες καλό είναι να έχεις πάρει μία γεύση από τα Intimissimi Uomo, ένα φρέσκο brand που με την καλοκαιρινή συλλογή του από μαγιό, εσώρουχα και κάλτσες καλύπτει σχεδόν όλα τα γούστα, κάθε ηλικία και φυσικά τις ανάγκες που προκύπτουν από τον τάδε ή δείνα προορισμό.

 

Γι’ αυτό το λόγο, λίγο πριν μπει το καλοκαίρι και πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις σάκους και βαλίτσες καλό είναι να έχεις πάρει μία γεύση από τα Intimissimi Uomo, ένα φρέσκο brand που με την καλοκαιρινή συλλογή του από μαγιό αλλά και εσώρουχα καλύπτει σχεδόν όλα τα γούστα, κάθε ηλικία και φυσικά τις ανάγκες που προκύπτουν από τον τάδε ή δείνα προορισμό.

Κοσμοπολίτικο νησί

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μπει στη βαλίτσα σου είναι το μαγιό. Όσο πιστός κι αν είσαι στο στιλ που επιλέγεις, η αύρα του προορισμού σου είναι πολύ πιθανό να σε επηρεάσει.

Ένα μαγιό-σορτσάκι με κομψά prints σε μπλε αποχρώσεις είναι ιδανικό για σένα που θα κατευθυνθείς προς κοσμοπολίτικα νησιά, εντός κι εκτός Ελλάδας. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στην παραλία, ενώ πολύ εύκολα θα μπορείς να το φορέσεις και μετά την παραλία για ένα χαλαρό κοκτέιλ.

 

Με ένα t-shirt ή το λευκό σου τύπου polo t-shirt θα έχεις ένα άνετο outfit, ιδανικό για τις απογευματινές βόλτες στο νησί που κρατούν μέχρι αργά το βράδυ. Εναλλακτικά, υπάρχει και η επιλογή μίας navy striped βερμούδας που μαζί με το ίδιο μονόχρωμο t-shirt θα σου χαρίσει ένα classy outfit για το νησί.

Εξωτικός προορισμός

Δεν χρειάζεται να είναι πολύ μακριά αυτό το εξωτικό μέρος. Μπορεί να είναι οπουδήποτε, μπορεί να είναι και μία μόνο παραλία με τοπίο που ζηλεύουν και οι Σεϊχέλες επομένως πρέπει να βρεις τα αντίστοιχα μαγιό, ρούχα και εσώρουχα.

 

Μία πολύχρωμη, printed βερμούδα θα σε συνοδεύσει άνετα όλες τις ώρες της ημέρας που θα χρειαστεί να είσαι εκτός παραλίας.

Βουνό και θάλασσα

Το μέρος μπορεί να μην είναι νησί, αλλά σημασία έχει ότι είναι καλοκαίρι – έχεις διακοπές και έχεις βρει την παραλία – που θα είναι οι αρχικός και ο τελικός προορισμός σου.

Ένα κλασσικό αλλά στιλάτο μαγιό σε σκούρες αποχρώσεις είναι ό,τι χρειάζεσαι. Ακόμα και στο beach bar να πας το απόγευμα και να ξημερωθείς, αυτό θα φαίνεται μια χαρά πάνω σου.

 

Ένα t-shirt με ρίγες αρκεί για να έχεις ένα ολοκληρωμένο outfit που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Επόμενο στιλιστικό θέμα που πρέπει να καλύψεις, τα εσώρουχα που θα σε κρατήσουν στο ύψος κάθε περίστασης.

Και γι’ αυτή την κατηγορία, η Intimissimi Uomo έχει τις καλύτερες προτάσεις. Εσώρουχα με ρίγες ή με prints για κάθε γούστο έχουν θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου.

 

Φυσικά, μερικά t-shirts παραπάνω ποτέ δεν πάνε χαμένα. Μην ξεχάσεις ένα μακρυμάνικο για τα βράδια που έχει κρύο, εντός κι εκτός.

Στην summer collection Intimissimi Uomo έχει επιλογές που μπορούν να καλύψουν και τις δύο περιπτώσεις, χωρίς να χρειαστεί να παραγεμίσεις τη βαλίτσα. Εξάλλου, διακοπές πας, επομένως φρόντισε να απλουστεύσεις τα πάντα.

Extras: Πάντα χρήσιμες σε κάθε βαλίτσα, ανεξάρτητα από τον προορισμό είναι οι κάλτσες.

 

Στην συλλογή της Intimissimi έχεις στη διάθεσή σου πολλά σχέδια για να διαλέξεις αυτό που θα κάνεις πιο fun τα summer looks σου ή αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή διαδικτυακά στο Intimissimi Uomo και κάνε δικά σου τα αγαπημένα σου κομμάτια στα καταστήματα Intimissimi Uomo στο The Mall Athens και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.