ΜΟΔΑ

Αυτοί οι φωτογράφοι θα σε κάνουν να αγαπήσεις τα ρολόγια

Έξι φωτογράφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα Instagram Takeover και εμείς απλά δεν χορταίνουμε να βλέπουμε ρολόγια.

Τα πρώτα χρόνια του Instagram, θυμάμαι κάποιους φωτογράφους να θορυβούνται για το ότι ο καθένας μπορεί πλέον να βγάζει και να επεξεργάζεται μία φωτογραφία. Κι όχι απολύτως άδικα μιας και είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα σταθούν περισσότερο σε μία φωτογραφία από έναν φωτογράφο από ό,τι σε μία φωτογραφία που έβγαλε κάποιος που έχει μία ωραία αισθητική και κάποιες βασικές αρχές της φωτογραφίας στο μυαλό του. Όταν όμως ακολουθείς μερικά φωτογραφικά accounts, όταν παρακολουθείς τη δουλειά φωτογράφων και πώς την εξελίσσουν μέσα στα χρόνια στα social accounts, τότε δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι όσο και να προσπαθήσουν οι υπόλοιποι, ένας φωτογράφος έχει πάντα το πλεονέκτημα.

Γι’ αυτό και η IWC Schaffhausen αποφάσισε να “παραδώσει” το ελληνικότατο Instagram account της σε 6 φωτογράφους. Για να δώσουν εκείνοι μία δική τους οπτική και ματιά στα υπέροχα ρολόγια του brand. Οι Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Ιωάννα Χατζηανδρέου, Παντελής Ζερβός, Νικόλας Μάστορας, Δημήτρης Βέργης, και Πάνος Γεωργίου είναι οι φανταστικοί 6 που πήραν μέρος σε αυτό το project και η δουλειά τους παρουσιάζεται φυσικά μέσα από το ελληνικό Instagram account της IWC.

Ακολούθησε το ελληνικό Instagram account της IWC για να ανακαλύψεις πώς βλέπουν οι 6 αυτοί φωτογράφοι τον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιϊας αλλά και για να βλέπεις κάθε τι καινούριο που αφορά το αγαπημένο αυτό brand.

 

Τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το κείμενο, ξεκινάμε την τέταρτη εβδομάδα του Takeover. Και μένουν άλλες τρεις. Έχουμε δει ήδη δείγματα “γραφής” από τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου και την Ιωάννα Χατζηανδρέου, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στις φωτογραφίες του Παντελή Ζερβού. Την εβδομάδα που ξεκίνησε ακολουθεί ο Νικόλας Μάστορας και τις επόμενες δύο εβδομάδες οι Δημήτρης Βέργης και Πάνος Γεωργίου.

Όλοι οι φωτογράφοι πήραν μία πολύ καλή γεύση του τι σημαίνει υψηλή ωρολογοποιΐα πριν αναλάβουν δράση μιας και πέρασαν 10 ημέρες με ένα από τα αγαπημένα ρολόγια της IWC Schaffhausen. Ο καθένας ανέλαβε λοιπόν να μας ξεναγήσει στον κόσμο κάποιας ξεχωριστής οικογένειας ρολογιών της IWC.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου φόρεσε στον καρπό του και φωτογράφησε το IWC Ingenieur Chronograph σε μία έκδοση με μπλε καντράν και ατσάλινο μπρασελέ. Η urban αισθητική του φωτογράφου ταίριαξε ιδανικά με το ρολόι με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό σε κάθε μία από τις λήψεις που έβγαλε για το συγκεκριμένο ρολόι.

 

Η Ιωάννα Χατζηανδρέου είχε την τιμή να έχει στα χέρια της ένα ρολόι από την φετινή συλλογή που είναι αφιερωμένη στα 150 χρόνια της IWC Schaffhausen. Έτσι, φωτογράφισε το ολοκαίνουριο IWC Da Vinci Automatic Edition 150 years. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, ο φίνος σχεδιασμός της οικογένειας Da Vinci ταίριαξε απόλυτα με την αισθητική της Ιωάννας.

 

Και την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παντελής Ζερβός πήρε στα χέρια του ένα από τα πιο κλασικά ρολόγια της οικογένειας Portugieser για να του δώσει τη δική του μοναδική αισθητική. Το IWC Portugieser Automatic 7 Days πήρε μέρος σε μία προσωπική εξιστόρηση του Παντελή για τη ζωή του μέσα από φωτογραφικά κλικ.

 

Εμείς, απλά ανυπομονούμε για τις επόμενες τρεις εβδομάδες του Instagram Takeover από την ομάδα #6forIWC. Για να δούμε τι φωτογράφισαν οι Νικόλας Μάστορας, Δημήτρης Βέργης και Πάνος Γεωργίου με τα ρολόγια που βρέθηκαν στους δικούς τους καρπούς.

Ακολούθησε κι εσύ το ελληνικό Instagram account της IWC για να ανακαλύψεις πώς βλέπουν οι 6 αυτοί φωτογράφοι τον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιϊας αλλά και για να βλέπεις κάθε τι καινούριο που αφορά το αγαπημένο αυτό brand.