ΜΟΔΑ

Το μόνο ρούχο που θα χρειαστείς στο επόμενό σου ταξίδι

Business or pleasure; Για όποιον λόγο και αν ταξιδεύεις, υπάρχει ένα κοστούμι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Κάποιοι έχουν εμμονή με τα ταξίδια και με το να επισκέπτονται νέα μέρη που δεν έχουν ξαναδεί. Κάποιοι άλλοι λένε πως σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Εμείς εδώ στη στήλη Dresscode του Oneman λέμε πως σημασία έχει και το ταξίδι και ο προορισμός αλλά και το τι φοράς όσο ζεις την κάθε ταξιδιωτική εμπειρία. Θέλουμε να είσαι κομψός, cool και ατσαλάκωτος, είτε βρίσκεσαι σε συνέδριο στη Ζυρίχη, είτε ψωνίζεις στην 5η λεωφόρο, είτε ανεβαίνεις τα 999 σκαλιά στο Παλαμήδι. Και τώρα ξέρουμε πως υπάρχει ένα ρούχο που αντέχει όλα τα παραπάνω – και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπει από την επόμενη βαλίτσα που θα φτιάξεις. Τα κοστούμια της THFLEX Rafael Nadal Edition, με ambassador τον Rafael Nadal, παραμένουν ατσαλάκωτα ακόμη και μετά από έντονη δραστηριότητα και δείχνουν υπέροχα όπως και να τα συνδυάσεις.

Το κοστούμι

Όποιο από τα κοστούμια της συλλογής THFLEX Rafael Nadal Edition και να διαλέξεις, θα νιώσεις αμέσως τη διαφορά απ’ οποιοδήποτε άλλο κοστούμι έχεις φορέσει ποτέ επάνω σου. Μόνο τα καλύτερα, υψηλής απόδοσης Ιταλικά υφάσματα επιλέχθηκαν για να κοπούν σε μοντέρνα πατρόν και έπειτα να ραφτούν με τρόπο τέτοιο ώστε να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες κίνησης του σώματος – από το να καβαλήσεις μια βέσπα στη Ρώμη μέχρι το… να παίξεις τένις φορώντας κοστούμι, όπως έκανε ο ίδιος ο Rafael Nadal.

Από την πρώτη στιγμή που θα αγγίξεις ένα από τα μονόπετα ή σταυρωτά κοστούμια THFLEX θα καταλάβεις την συμπαγή αίσθηση αφής του ρούχου. Αυτό όμως που σε ενδιαφέρει περισσότερο αν έχεις χόμπι να μαζεύεις αεροπορικά μίλια, είναι πως η νέα, προηγμένη τεχνολογία της συλλογής προσφέρει ένα πρωτοφανές επίπεδο τεντώματος και εξασφαλίζει πως ακόμη και μετά από το πιο πολύωρο ταξίδι τα ζαρώματα θα κρατηθούν στο minimum. Κι αν ο Nadal λέει “Είτε ταξιδεύω για ένα τουρνουά τένις, είτε σε μία επίσημη εμφάνιση ή σε μία καθημερινή έξοδο για φαγητό με φίλους, ξέρω ότι υπάρχει το κατάλληλο σχέδιο Tommy Hilfiger για κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ”, εμείς ποιοι είμαστε για να τον αμφισβητήσουμε;

Τι να επιλέξεις

Αν ταξιδεύεις για επαγγελματικούς λόγους, το λευκό ή ριγέ πουκάμισο και το Strictly Business κοστούμι της συλλογής THFLEX Rafael Nadal Edition αναλαμβάνει να δημιουργήσει τη δυναμική εντύπωση που χρειάζεσαι για να κλείσεις το deal. Το σύνολο είναι σοφιστικέ και αυστηρό, όπως ακριβώς το θέλεις όταν προέχει η δουλειά.

Ένα ταξίδι όμως περιλαμβάνει πάντα και ελεύθερο χρόνο: για εκείνες τις ώρες που αποζητάς αβίαστα cool αποτέλεσμα, η σειρά Down Time, που αποτελείται από premium μάλλινο πουλόβερ και βαμβακερά denton παντελόνια, δίνουν το χαλαρό αλλά intellectual ύφος που επιθυμείς.

Τέλος, η σειρά On The Road απευθύνεται σε εσένα που έχεις μπροστά σου πολλές ώρες μετακίνησης αεροπορικώς, οδικώς ή ακτοπλοϊκώς. Τα υψηλής απόδοσης υφάσματα θα σε κρατήσουν άνετο και θα σε απαλλάξουν από την αγωνία του να μην τσαλακωθείς μέχρι να φτάσεις. Κινήσου ελεύθερα, κάθισε, ξάπλωσε. Το νέο σου κοστούμι δεν θα σε προδώσει ποτέ.

Και από μέσα, τι;

Ξέρεις πολύ καλά πως δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από ένα αντρικό εσώρουχο που διαγράφεται μέσα από ένα κοστούμι αλλά και τίποτα πιο ενοχλητικό από ένα εσώρουχο που σε στενεύει, σε ενοχλεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο σου υπενθυμίζει την παρουσία του. Ευτυχώς, ο Nadal έχει να προτείνει λύση και για αυτό: η συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2016 Underwear πρεσβεύει το κλασικό στιλ αλλά είναι εντελώς updated ως προς την εφαρμογή και τις λεπτομέρειες υψηλής αισθητικής. Το ποιοτικό βαμβακερό ύφασμα συναντά το premium microfiber και οι καινοτομίες στο design έρχονται να ολοκληρώσουν το ανθεκτικό και άνετο αποτέλεσμα που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε ενθουσιάσει.